Kde ste mali prvý sex?
Mam 19r a ešte som nemal sex. Mám prísnych rodičov takže doma to nejde, do mesta chodíme len v piatok večer. Kde ste mali vy prvý sex? Dosť ma to frustruje že som stále panic....
Teraz v zime je to trochu horsie, ale uz pride jar, bude leto. Mas moznosti od auta, prirody - odporucam dat bacha na mravce, pripadne zelene kolena od travy😂. Pri aute sa zasit na nejake miesto, kde vas nebude vidno. Stalo sa mi, ze po skonceni dedinskych slavnosti som sla ja aj cela dedina okolo hojdajuceho sa zaroseneho auta. Im to bolo jedno v tej chvili, ale no😁 nechcela by som byt videna celou dedinou... a hlavne nezabudnut na ochranu...
poodla toho co pises, asi si tu otazku mal formulovat - KDE ste mali prvy sex....
Ja len chcem poradiť v dobrom - vôbec nemáš byť v strese, toto neni súťaž (aj keď v tvojom veku asi väčšina ľudí malo z toho podobnú frustráciu). Skôr dbaj na to, aby to bolo s niekym, koho máš úprimne rád, a na kvalitu, na tom, či to bude teraz ci o rok, či o 3 roky, az tak nezáleží.
A môžete ísť napr na víkend na chatu, alebo byť u nej, alebo zaplatiť hotelovú izbu (spojiť s víkendový vyletom).
Ale na pravidelný sex je najlepšie, ak rodičia budú o tom vedieť, lebo stále si platiť izbu je dosť drahá záležitosť, auto asi ešte nemáš vlastné, a len tak v prírode sa tiež dá, ale si obmedzený počasím a není to také pohodlné, ako niekde na izbe s posteľou.
@guiseppinka u nás bol fenomén takto sa rozhodajúci sa autobus😉
No o 14:00 mi chodia rodičia domov takže to sa nedá proste a cez víkend sú doma. Bývam v malej dedine tu nič neni, jedine piatok ideme do mesta so spolužiakmi ale to len tak si sadnúť alebo po meste pobehať na pár hodín. Príde mi že nemám priestor kde to mať.... A po škole musím ísť vždy domov kvôli rodičom
A frajerku aspoň máš?
Tvoja otázka by nemala znieť kde ste to mali ale s kým. Ty sa len chceš zbaviť nálepky panica? Na to stačí hocijaká slečna na diskotéke.
Nikto to nerobi predsa pred rodicmi. V mladosti sme ani my nemali kde,preto sme museli byt kreativni. Otazne je,mas mat s kym ten sex?
A máš vôbec s kým ten sex mat? Lebo nikde nespominas potenciálnu frajerku.
My sme to robili vo frajerkinej detskej izbe, ktorú mala spoločnú so svojou sestrou. Prišiel som k nej v piatok večer z intráku, vytiahla perinu a akože som bol unavený a spal u nich a ona ležala pri mne. Viete si predstaviť, čo sa pod tou perinou dialo. Bol to adrenalín, lebo dvere sa nedali zamknúť a mohol ich niekto kedykoľvek otvoriť. Raz tak po sexe ležím v posteli a zrazu klop, klop a hneď otvoria rodičia. Prišli mi zablahoželať k meninám. Len zázrakom som už bol pod tou perinou oblečený.
Mimo toho občas v mojej detskej izbe (tá sa už dala zamknúť chvalabohu)... a občas sme chodili v noci k takým garážam na okraji mesta na rýchly bj alebo sex po stojačky. Neraz nás tam vyrušilo nejaké auto 🙂
Človek by povedal, že v dospelosti už nebude musieť riešiť takéto problémy, ale potom sa ti narodia deti a tie majú inštinkt na to, kedy ich rodičia plodia ďalšiu ich konkurenciu. Hneď nám búchajú na dvere 🙂
Nemusís byť vôbec v strese z toho, oplatí sa počkať na tu pravú, manžel na mňa čakal do 25 tky ;) a aj so na rovno vzal 😃
To ťa akože štve , že si panic ??? V dnešnej dobe je to vzácnosť .... Kde sme sa to dostali. Kedysi bolo normálne mať sex až po svadbe , a na niečo to bolo dobré.....
Ver mi , na silu mať s niekým sex len preto aby si nebol panic je dosť zle.... Aby si to potom neľutoval ;) ak máš už priateľku , je to iné .....
Ja osobne som mala iba jedného sexuálneho partnera a to je môj muž ;) a nie som až tak stará , mám 28 a som na to veľmi hrdá ... Manžel je tiež rád že bol môj prvý a posledný.
Čiže chráň si to pre tú pravú 👏
"u nás bol fenomén takto sa rozhodajúci sa autobus😉"
Školský výlet?
Ach, ved je tolko moznosti kde sa da. Kde je vola, tam je cesta. Ak uz mas nejaku frajerku, tak neverim, ze ste taki bez fantazie a nenajdete si miesto, kde je moznost si vrznut.
Nezabudni, ze z tychto zazitkov potom clovek cerpa aj na stare kolena, lebo deti... 🙂
@bolarazjedna ak rodicia budú o tom vedieť? 😀
Ja mam 2x viac ako chalan, vydatá, ale robiť to tak, aby rodicia o tom vedeli..... 😆
Asi som to len zle pochopila?
Chcela by som mať tvoje problémy, keďže ta to frustruje chod ku psychiatrovi
@simona20201309 no ja som to myslela tak, že keď vodí dievča domov do rodičovského domu, a sú niekoľko hodín spolu v detskej izbe, tak rodičia sa hádam dovtipia, že pravdepodobne majú aj sex.... Aj keď sú rodicia doma.
Ani, na to treba aj takých rodičov, čo chápu potreby dospelých deti a vedia sa k tomu pristupovať diskrétne - čiže ich nebudú rušiť, minimálne budú kopať na dverách...
Ano, treba to robiť potichu a zapnúť pritom hudbu, nech to trocha tlmí zvuky. Ale predsa je to pohodlnejšie, ako niekde na diskotéke ci v prirode.
A otazku “s kym” mas uz vyriesenu?
Neskor. ;D
Ja len že, sexovať sa dá aj potichu, snáď keď si privedieš dievča domov, rodičia vám neprídu len tak bez zaklipania do izby. Mne teda aspoň prišlo, že keď som si začala vodiť domov priateľa, rodičia vedeli ze ešte spolu nespíme, ale boli si vedomí toho, že skor či neskôr to príde a keďže nevedeli kedy, zo slušnosti poraste nechodili do mojej izby

A rodičia sú doma nonstop? Ak áno, tak treba byt kreatívny, ísť do prírody a tak 😃