Keď sa muž na rande opýta, či nechcem ísť na operáciu očí
Najviac ma štve keď ti muž povie na rande nechceš ísť na operáciu oči? Fakt nechápem ako niekomu všetko vadi, niekedy sa nedá podstúpiť operácia keď je vážny stav.
Všetci nemôžme byť bez okuliarov....
a co ta to hneva ? Preco ta vie vytocit taka kravina ? "No nie, nechcem ale ked budem chciet urcite ti dam vediet a mozes mi to preplatit " - by bola moja odpoved 😀
Nuž treba byť najprv vyrovnaný sám so sebou, potom nebudeš riešiť takéto veci. Keďže je to úplne normálna otázka, nič urážajúce. To píšem ako človek, ktorý od základnej školy 30 rokov nosil okuliare, takže viem aké je to nosiť okuliare.
odpoviem: nie, nechcem ísť na operáciu, lebo... to nieje možné zo zdravotných dôvodov, alebo komplikácií. Za mňa (osobne) nie, lebo by som si nedala šprtať do očí a dnes sú tak krásne rámy... mám doma 3 😉
A neboj, v živote sa stretneš ešte s iným levelom otázok, dotazov a dobrých rád...
normálna konverzačná otázka, ako keby sa ťa spýtal ako dlho nosíš okuliare, alebo či si mala niekedy dlhé vlasy po pás.
Povedal ti, ze u neho su okuliare u zeny prekazkou? Ak mu to vadi, tak je zabudnuty v minulom storoci. Mozno sa spytal, aby rec nestala. Podla toho si mala reagovat. Presne ako pises, dnes su okuliare zaroven modnym doplnkom.
tak mne, to až také normálne nepríde. Asi mu tie okuliare vadia, nepáčim sa mu ... to by mi behalo hlavou. Príde mi to rovnaké ako: a nechceš ísť na zväčšenie pŕs? Minimálne je to netaktné.
Skutočne je to nevhodné, nechápem že to tu niekomu príde ako bežná téma na debat.
Som nevedela, ze to je zakazana otazka 😮
Ja zas neznasam ked mi niekto povie, daj si dole okuliare ako bez nich vyzeras 🤨
Ja osobne zasa neznášam okuliare :D vôbec nič cez net nevidím, kruti sa mi hlava takže od 15tich šošovky. Mne by sa téma operácie možno aj páčila, aspoň by som si pokecala o Tom aký strach z toho mam
A nechcela by si sem hodiť foto? Neber to prosím v zlom, možno nosis okuliare, ktoré ti veľmi nepristanu....inak ja odpovedám, že ich nosím pre image 🤣, lebo som vraj v nich veľmi sexy😂
No mne to veru ako otázka na rande netaktne príde. Je úplne iné, ak sa to opýta niekto, kto ma roky pozná. Ale teda ak je to niekto "nový", tak je to presne to isté, ako keď by sa opýtal, či si nechcem dať zvacsit pery/prsia.. Necítila by som sa dobre s človekom, ktorý potrebuje toto riešiť. Je samozrejme dôležitý aj kontext, viem si to predstaviť, ak napríklad chlap spomenie vramci konverzácie, že nosil celý život okuliare a prednedávnom absolvoval operáciu. A vramci konverzácie sa teda opýta, či som nad tým tiež neuvažovala. Toto mi príde ok. Ale len ako šplech "aby reč nestála", to je pre mňa "cez".
Odpovedala by, že chcem, či mi to zaplatí.
@janagem a coho presne sa bojis?
Ja som tiež okuliarnicka a na šošovky som si nezvykla. Tiež by ma to rozcarovalo, keby mi to povie muz na rande. Buď ma ľúbi,aká som,alebo nech ide do čerta.
No vidíš a u mňa to bolo naopak. Ja som chcela a priateľ že prečo, veď na okuliaroch nie je nič zlé 🤷😄.
@zuzuliennka1 ako to bude :D hlavne bolesti, či má to nevyradi - po niektorých recenziách aj či bude lekár schopný a neurobí chybu :D a či sa to časom nevrati
@janagem kludne mi napis sukromne, absolvovala som op. laserom 8r dozadu
Nevidím na tej otázke nič zlé. V dnešnej dobe má operované oči toľko ľudí, že je dosť dobre možné, že je jedným z nich. Keď toto má byť to, čo ti na rande vadí najviac, tak buď rada, že to nie je nič horšie. On dá otázku, ty odpovieš. Vybavené. Alebo ťa nejako núti, aby si na tú operáciu išla? Asi nie, však?
Dnes sú tie operácie očí bežná vec... Možno má sám skúsenosti dobré alebo má niekto blízky. Nemusí to myslieť tak, že v okuliaroch si škaredá. Však ak nechceš povedz na rovinu, že máš okuliare rada, patria k tvojmu životnému štýlu a je.

Čo je na tej otázke zlé? Ako môže vedieť, že ťa taká banalita urazí?