Kedy ste začali milovať sex?
Ahojte kedy ste začali zbožňovat sex začal vás úprimne baviť a tešili ste sa co nove dnes vyskúšate? Ja už v tom tapam. Mam priateľa. Som mama dvoch detí. Niekedy sú doma niekedy nie sú. Len on hneď čaká ze automaticky keď pôjdu spať tak bude sex. Som z toho unavená. Jemu sa asi nepočíta spoločne strávený čas môžeme spolu byt aj 8 hodín vkuse a keď nebude sex aj tak to vytkne akoby ten čas nič neznamenal pritom mne je dlho toľko hodín mat doma u seba kohokoľvek. 😔 Chodím do práce starám sa o deti aj domácnosť reálne na seba samu nemám žiadny čas a ešte sa na víkend dovali on a čaká sex. Pritom toľko starosti problémov ktoré treba riešiť. Nezapajam ho do detských problémov nie sú to jeho deti. Financie mame každý svoje takže to tiež riešim sama. Sme spolu už vyše roka vyhovuje mi vzťah na "diaľku". On žije s rodičmi. O nejakom spoločnom bývaní reč bola ale to len keby bolo čo by bolo.
Ale späť k veci proste sex je pre mňa činnosť kde potrebujem tiež nejakú energiu a ja ju už večer nemám. Niekedy ho ešte počas dňa keď príde uspokojim rukou nech sa uvoľní a nech nepovie ze nič nebolo a na svoj orgazmus sa už vykašlem lebo keď začne uspokojovat mňa zas bude chcieť aj on niečo. Večer už potom obaja usudime ze sme unavení. Otvorene som sa s ním o tom rozprávala. V tej chvíli to chápal. Sex nechcem aj kvôli tomu ze sme potratili, dovtedy to vyzeralo sľubne odvtedy sme sa odcudzili a ja už intimitu nechcem. Vie o tom. Rozprávali sme sa hodiny a rozumel tomu. A na ďalší deň? Pýtal sex. Ako ja neviem ci len on je taky nechapavy a necitlivy alebo mam radšej byť sama nechcem sa s týmto už potykat. Rozchod nechce vraj to nie je problém pre neho.
@anonym_autor vikendovy vztah? No tak on bude stale verit a dufat, ze cez vikend bude sex. A cakat to. Ak nema zavazky, byva u rodicov, nema vaznejsie starosti, je cez tyzden oddychnuty, ktory zdravy chlap by necakal sex?
Nemyslim, ze akurat to ci sex milujes alebo nie je tvoj problem (ak zas admin nezmenil nazov temy). Proste si s nevhodnym partnerom. Toto vyries- Po pravde, mam pocit, ze ta ma len na matrac, na nic ine.
čo píšu baby hore, nebudem sa opakovat
nič iné sa ti k tomu ani neda napisat, ked nie je chémia nie je nič
a nebude ta to časom bavit
Akože s partnerom? Od začiatku. Ak by sme si v posteli nerozumeli, ani by som s ním nebola.
Odpovedala si si sama.Na všetko si sama a proste sním nechceš sex,proste si nájdi kamarátku na rozhovori kávičku a hotovo.On ťa nechápe ani nebude,lebo máte len víkendoví vzťah čo pre chlapov je len o lažkovaní a sexe.
Nemyslim, ze akurat to ci sex milujes alebo nie je tvoj problem (ak zas admin nezmenil nazov temy). Proste si s nevhodnym partnerom. Toto vyries- Po pravde, mam pocit, ze ta ma len na matrac, na nic ine.
@viestta chodí k nej len cez víkend a je nadržaný... no čuduj sa svete, kto by to bol povedal, že za celý týždeň, čo si nepichne, tak má chlap obrovskú chuť na svoju partnerku.... ale hej, vy už hneď reči o matraci musíte spustiť... všetkým ženám, čo nechcú byť matrac, odporúčam tohto pána: https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/ako-spoznat-asexualnu-zenu/
@viestta chodí k nej len cez víkend a je nadržaný... no čuduj sa svete, kto by to bol povedal, že za celý týždeň, čo si nepichne, tak má chlap obrovskú chuť na svoju partnerku.... ale hej, vy už hneď reči o matraci musíte spustiť... všetkým ženám, čo nechcú byť matrac, odporúčam tohto pána:
@morpheuss vsak od nej nic ine nechce. Pre neho by bolo najlepsie aby prisiel, najkratsou cestou sli do postele, po by sa obliekol a odisiel. Vsetok ostatny cas, co s nou travi ho otravuje. Tak co ine je ako matrac? To si moze pan rovno zaplatit za sluzby vo verejnom dome, tam ho nikto nebude obtazovat "sprostostami okolo", ide sa rovno na vec. Akurat, ze tu to ma zadarmo, pretrpi tie "omacky" a ked su len "omacky" tak jej to vycita. Vztah nie je len o pichacke. Ci?
@morpheuss vsak od nej nic ine nechce. Pre neho by bolo najlepsie aby prisiel, najkratsou cestou sli do postele, po by sa obliekol a odisiel. Vsetok ostatny cas, co s nou travi ho otravuje. Tak co ine je ako matrac? To si moze pan rovno zaplatit za sluzby vo verejnom dome, tam ho nikto nebude obtazovat "sprostostami okolo", ide sa rovno na vec. Akurat, ze tu to ma zadarmo, pretrpi tie "omacky" a ked su len "omacky" tak jej to vycita. Vztah nie je len o pichacke. Ci?
@viestta najrkatšou cestou do postele? otravuje? veď to skôr autorke vadí, že je u nej dlho: "pritom mne je dlho toľko hodín mat doma u seba kohokoľvek"
@viestta skor naopak. Jej vadi ze po dni s nim, musia spolocne travit vecer sexom
@anonym_181eb8 a ked sex nie je, tak jej to vycita.
@viestta to by asi nemusel ale tak je prirodzene ze si chce chlapec vrznut aspon cez vikend.
Pošli ho do obehu.
Nevieme kde maju deti otca, či sa vôbec stará, kedy a či ich vôbec berie k sebe. Z môjho uhla pohľadu ona je sama na deti, nemá nikoho na pomoc, oporu hoc iba spychickúa potom príde tento típek a po únavnom dní ledva vyčká kým ona uloží deti a očakáva od nej 100%výkon v posteli ale na oplátku nedá nič.
@anonym_autor si si ista, ze chces nejaky vztah? Ze mas nan cas a energiu? Ak aj ano, bolo by dobre hned od zaciatku si s potencialnym priatelom ujasnit, ze si skor asexual, resp. sex nepotrebujes/nechces, pravdepodobne ani v buducnosti. Existuju taki muzi, len musite byt (nielen v tomto) suladni.
@anonym_autor autorka, realne, ci ti dava tento akoze "vztah"? Ak ta viac unavuje ako tesi, tak vies, ze ti bude lepsie samej s detmi.....vyskusaj. A ze ho robis rukou aby sa uvolnil?????? Kokos, asi som uz stara, ale nasr... t....
Lepsie by ti bolo samej. Otravuje ta a aby bol pokoj, tak ho urobis rukou. Nie preto, ze chces, ale kvoli pokoju. Byvat s nim nechces a ako si pisala, tak ste sa odcudzili. Kazdy so zijete svoj zivot a len vikendy ste spolu. On ocakava kazdy vikend sex, ty nie. Jednoducho to nebude fungovat a lepsie by bolo kazdemu zvladt. Na pokec si najdes kamosku a nebude ti vycitat, ze nic nebolo.
Nerozumiem tomu vzťahu. Načo ti je?
Aj on potratil???
Tu je viac red flagov ako na komunistickom sprievode
Akoze nasla som niekoho kto mal idealny nastroj :D tvarom a velkostou a potom este jednu dobru polohu. Ked ta ten clovek pritahuje tak vlastne moc toho nepotrebujes odla mna, okrem toho aby ta mal rad. Ja som to nikdy moc neriesila ci ma to bavi alebo co, ale nahodou som dosla do bodu ze to bolo bez chyby
pokial nie si vyslovene sex masina, ale mas potesenie zo sexu spojene s laskou a intimitou, tak sex mozes milovat, ak milujes partnera.. ty si ale partnera nedovolis, lebo mas 'svoje' deti, tak tymi ho nebudes zatazovat.. nemozes mat ale zvlast rodinu so svojimi detmi a zvlast s 'partnerom' .. takze bud prehodnot svoj postoj k novemu partnerstvu a dovol si 'otravovat' muza detmi, aj ked nie je ich otec, alebo sa na to radsej vykasli.. ano, su aj zeny, co daju byt single mama a k tomu volakomu milenka.. ale ty zjavne na to nemas energiu, ani ta to nebavi..
pokial nie si vyslovene sex masina, ale mas potesenie zo sexu spojene s laskou a intimitou, tak sex mozes milovat, ak milujes partnera.. ty si ale partnera nedovolis, lebo mas 'svoje' deti, tak tymi ho nebudes zatazovat.. nemozes mat ale zvlast rodinu so svojimi detmi a zvlast s 'partnerom' .. takze bud prehodnot svoj postoj k novemu partnerstvu a dovol si 'otravovat' muza detmi, aj ked nie je ich otec, alebo sa na to radsej vykasli.. ano, su aj zeny, co daju byt single mama a k tomu volakomu milenka.. ale ty zjavne na to nemas energiu, ani ta to nebavi..
@reanda Tento nevyzera, ze by sa chcel "otravovat" s jej detmi...
@reanda Tento nevyzera, ze by sa chcel "otravovat" s jej detmi...
@anonym_d7211e neviem, ako 'vyzera'.. slaby a jednostranny opis.. ale mozno by aj chcel, keby mu to dovolila a nebola presvedcena, ze o svoje deti sa musi postarat sama.. ved skoro mali uz aj dieta spolocne, tak asi ju nema iba za matrac.. zas ze chce vo vztahu aj sex je normalne, divne by bolo, keby nechcel
@anonym_autor keď budeš mať správneho partnera, budeš mať takú chuť, že na iné ani myslieť nebudeš.
Aj on potratil???
@anonym_d7211e zomrelo im dieťa, ich spoločné dieťa. Tak miesto je*nuteho slovickovania buď trochu empatická a porozmýšľaj ako to asi myslela
@anonym_d7211e zomrelo im dieťa, ich spoločné dieťa. Tak miesto je*nuteho slovickovania buď trochu empatická a porozmýšľaj ako to asi myslela
@anonym_11a1eb Ked uz, tak to bol plod. A ludia by sa uz mohli uvedomit a pisat ako pricetni, a nie "sme tehotni", a potom matersky plural a la "papame, kakame" atd.
@anonym_11a1eb Ked uz, tak to bol plod. A ludia by sa uz mohli uvedomit a pisat ako pricetni, a nie "sme tehotni", a potom matersky plural a la "papame, kakame" atd.
@anonym_d7211e nech si hovoria čo chcú a ako chcú. Plod a z plodu je dieťa...
@anonym_autor Podľa mňa je to riadny sebec. Vo všetkom. A ešte Ťa aj využíva. Načo Ti je taký chlap? Máš dosť starostí aj bez neho. A on, namiesto toho, aby Ti s niečím odľahčil, Ti ešte aj pridáva. Čudujem sa Ti, fakt. Radšej nič ako toto prerastené decko.

@anonym_autor preco si s ním keď ti nevyhovuje,dieta ste prečo robili keď vlastne ani mieste spolu ,kde by ste potom žili a ako