Koľko najdlhšie ste boli single?
Čo vás to naučilo? Nemali ste niekedy strach že to tak zostane už navždy ? 🙂
Ja som rarita, od 14tich som bola nezadana max tyzden
@esmey predstav si ja som bola single tusim mesiac najviac a to mam 32. Mala som 3 vztahy. Mas primitivne nazory
Do 29 rokov som bola single. Potom prišiel už teraz môj manžel.
S prestávkami som single celý život, až po 40 sa to trochu pohlo.
Uz som single rok a nehladam partnera, ani nechcem.
3 dni, od 15 zadana, aby mi tu niekto nenadaval 2 vztahy 😂
Od 13tich prakticky skoro stále zadaná (2 vzťahy vrátane súčasného).. Keby ale môžem vrátiť čas zachovala by som sa inak 🙂
Ale nas tu je radodajok 😁
17- 28 som bola vo vztahu
nehladala som nic dalsie prave naopak no osud mi po 3 mesiacoch priniesol do zivota muza s ktorym som bola do 2022. takze v podstate 1x zivote som single v 38ke od septembra cca ale podstate ani nie sme rozideny mame uplne inu situaciu… sme nutene odluceni… cize single som vlastne nebola vela x som po tom tuzila strasne tak asi sa mi to teraz ciastocne splnilo😂 nemam s tym ziaden problem.
Cca 2 roky ako 18-20 ročná, v tom veku mi myšlienka, že by som bola navždy sama ani len hlavou neprebehla 😅 bolo to obdobie, kedy som intenzívne plánovala budúcnosť - výber vysokej školy atď. a myslím, že bolo fajn, že som nebola ovplyvnená vzťahom a hľadela som na 100% len sama na seba 🙂
Mala som 1 vážnejší vzťah. Potom som bola zhruba 5 rokov single. Potom som sa vydala. Život single v najlepších rokoch bol skvelý, plný voľnosti, cestovania, dopriala som si čokoľvek, čo som chcela, nemusela som sa nikomu prispôsobiť, investovala som do seba. Aj keď, bola tam túžba sa už ďalej posunúť a niekoho spoznať. Strach, že zostanem sama bol a veľký, avšak nedokazala som poľaviť z nárokov na partnera, bolo to častokrát aj frustrujúce a zamýšľala som sa, či nie je chyba vo mne, či ozaj nemám prehnané očakávania... Spätne, ďakujem pánu Bohu, že som nepoľavila. Nakoniec mám život, deti, rodinu s mužom, ktorý po mojom boku odjakživa mal byť. 🙏 Ale veľmi chápem single ľudí okolo 30, niekedy to je ťažké a nie vždy to vyjde. Ja som mala šťastie.
Ja som bola s prvým 11 rokov, preto že som sa bála, že nikto iný nepríde a oň ma o tom aj presviedčal a dával dole, že som nič bez neho. Časom som prišla na to, že mi je lepšie samej ako s ním. Rozišla som sa s ním po 11 rokov. Mala som 32rokov. Bola som sama cca 2 roky. Jasné ako každá chcela chcela vzťah hneď no zrazu som akosi časom prišla na to, že keď to príde tak to príde a lepšie byť sama ako byť neštastná.
A čo mi to dalo?
- prvý krát som letela v 33,
- navštívila som Egypt, Španielsko,
- naučila som sa hrať bedminton.
- bola som na Balatone,
- zamilovala som si turistiku,
- vyšlapala som na Tatranský kriváň,
- prespala som na chate pod Rysmi,
- spoznala neskutočne veľa ľudí,
- ten čas dva roky ma neskutočne posunul.
Potom čo som spoznala môjho muža už viem, že sa všetko deje pre nie.
Kamoš dal na FB že chýba človek na bedminton, tak som sa ohlásila a tak som spoznala Lubomíra. Lubomír mal popravky po svadbe a spoznala som Terku jeho sestru. Terka a ja sme si tak sadli, že ma zavolala na chatu, kde som nikoho nepoznala len Terku. Na chate som spoznala svojho manžela. Padli sme si do oka. Po chate odišiel na rozlúčku s chalanmi do chorvátska, neverila som, že niečo z toho bude a že sa ozve. Na chatu som šla z Tatier, čiže som bola neskutočne oddychnutá a vyrovnaná a nikoho som nehladala a zrazu prišiel. Tak mi napísal z chorvátska a nejako slovo dalo slovo a cez SMS sme si napísali, že sa ideme frajeriť 🙂 Terka to musela troška predýchať, lebo pri návrate môjho muža z Chorvatska Terke hovorím, že ak mi dá Roman pusu, nech nestresuje, že sme začali spolu chodiť :D tak bola troška v šoku a musela to spracovať. 🙂
Všetko sa deje pre niečo.
Treba žiť a užívať si a ono to príde 🙂
Moj prvy sexualny zazitok bolo znasilnenie v 18ke takze vztahy som zacala riesit az v 24ke . Po prvom zalubeni a kratkom vztahu som bola rok single kym som si uvedomila ze to bolo viac o mojich iluziach ako realite. Potom mi stacili 3mesiace spamatat sa z dlhsich vztahov (2.5r ) byt single mà svoje čaro. Co ma to naucilo ? Ze sa mam rada a radsej by som bola sama ako v zlej spolocnosti. Vydala som sa v 30ke Samoty som sa nikdy nebala.
31, ziadny poriadny vztah a navyse maximalna nechut niekoho vobec hladat...neviem si predstavit spoznat niekoho stretavat sa randit a investovat energiu...desi ma, ze nebudem mat rodinu a svoje stastie spajam len s nou...chyba? ano viem...viem s tym teraz urobit nieco? snazim sa, ale je to na prd...
15 rokov...v 15 som spoznala svojho manžela 😊
Tie, co ste boli single tak tyzden, to ste asi velmi neoplakavali byvaleho, tak to asi dotycny mysli. Ze niekto ma 5-rocny vztah a tyzden po rozchode ma dakoho ineho... Trocha rychlo, nie? Nevravim, ze treba byvalych oplakavat roky, len ze tyzden je dost kratko.
@majka99999 Tie, co sudite ostatne, tak asi mate velmi smutny zivot 🤣🤣🤣
este aj v takejto teme sa najde zopar hlupych ludi? 😵💫
no ale autorka - mala som 1. partnera od 17-24 a potom som bola sama 7 rokov, akoze nebolo mi vsetko jedno ako 30-tnicke, nedavno som tu pisala v inom prispevku, ze ak by ma (a moje vtedy rovnako single najlepsie kamaratky, z ktorych dnes kazda vydata a 1-2 deti) vtedy niekto uistil, ze stretnem manzela, tak by som si ten single zivot este kusok lepsie uzila (mala som obdobie depiek, obdobie zufaleho hladania a tak)
@petamich ako 30tnicka ti uplne rozumiem, keby som vedela ze o 3 roky niekto pride a budeme mat spolu 3 deti tak by som vobec nic neriesila ale takto...som chodiace nestastie
@dadis ja len hovorim, ako to vidi. Ja mam normalny zivot, obcas stastny, obcas menej stastny, obcas smutny. A nemyslim, ze mi nieco uslo, ak som bola single niekolko rokov, lebo som chcela byt sama. Ak niekto potrebuje byt stale s niekym, fajn, ak sa tyzden po rozchode naskytla prilezitost, tiez fayn, radodajkou by som to teda nenazyvala ako dotycny
@dominikac321 och ja presne viem, co tym chces povedat 🤷♀️ nedavno sme sedeli s babami na vine a spominali na tie depkovice u mna na byte, vsetky 30+ na obzore nik pouzitelny do zivota, ja navyse pekne vyzrata (vsak som zajedala ako mi je na prd) - a akokolvek klise to vyznie, jedna po druhej sme niekoho stretli (vacsina kupodivu v praci, dalsia zoznamka) a dnes uz je vsetko inak
ja som vtedy spravila radikalny sek, povedala a dost, zrovna som sla na projekt do zahranicia s fajn kolegami, zacala som aktivne behat a ako rastlo (zdravo)
moje sebavedomie, tak to to okolie aj nejak tak vnimalo, dovtedy som bola vzdy "len" kamoska
kiezby som ti vedela garantovat, ze to pride - ale verim veru, ze ano a myslim to fakt uprimne 🤞🏻😃
@petamich veď toto si aj ja vravím, že keby sme dopredu vedeli čo pekné nás ešte len čaká nebrali by sme život tak tragicky, práve naopak 🙂
@petamich ja mam v okoli muzov ktory by zaujem mozno aj mali ale ja nemam, bud si na nich najdem nieco co mi nesedi alebo len ma desi predstava spoznavat niekoho a hladat v com je blb, na druhej strane ma "tlaci" tuzba po detoch co tiez nie je uplne idealny hnaci motor...cele zle proste

23 rokov 🙂
Manzela som spoznala ked som mala 23 😉
Co ma to naucilo?
No mne bolo dobre. Chodila som do skoly, mala dostatok priestoru na ucenie, svoje zaujmy, brigady.
No naucilo ma to, ze byt single je aj relativne super stav a zivot moze byt velmi kvalitny 🙂