Koľko si pýtať v manželstve za sex?
Ahojte, riešim trosku takú dilemu. Manžel sa vyjadril, že nám ženám ide o prachy, hlavne takým, ktoré sú vydate, tak som sa rozhodla, že mu nechcem dávať zadarmo. Povedala som manželovi sumu mesačne takých 600 euro za sex, ale povedal, že on mi za sex platí tak, že platí účty v domacnosti a kupuje mi kozmetiku..Kto má pravdu? ako to beriete, keď jeden deň s manzelom mate sex a na druhy vám niečo kúpi.. Môj manžel to berie tak, že tak sa muž odvačuje žene za sex, čiže každý sexualny vzťah medzi mužom a ženou, aj manzelstvo je forma ku***enia sa ženy.. (jeho slová)
Ja som zamestnaná na úrade
Tak účtami a kozmetikou ti platí sex, spoplatní si upratovanie, pranie, varenie atd keď už máte takýto ,,zdravý” vztah…
@anonym_autor Slabota , vymyslené .Zase raz.
@anonym_autor nejedz toľko šaláty, tlačí ti to na mozog
Z chuti som sa zasmiala 😂😂😂 ďakujem
@anonym_autor najdrahší sex, je vždy ten s manželkou 🤣. Inak si dobre lacná.
Admin sa nudí??
@anonym_autor Slabota , vymyslené .Zase raz.
@anonym_c0e560 nie je to vymyslené, prečo by malo
@anonym_autor Dobree 😂😂😂
Nudíš sa, troll?
Preboha ved to je na hlavu.V manželstve platiť za sex.Ja som si myslela že som si to zle prečítala.Hrôza.Hanba by mi facku dala kedy som od muža manžela pýtala za sex peniaze brrr.
@anonym_autor najdrahší sex, je vždy ten s manželkou 🤣. Inak si dobre lacná.
@a0 hej to aj manžel dávnejšie povedal.. že najdrahsi sex je s manzelkou
@anonym_autor Vyzerá to ako vymyslené chápem, ale nie je. Manžel mi povedal, že jemu je jedno či by som bola milenka alebo manželka, že je to jedno a to isté. Že lutuje aj svadby, lebo v prípade rozvodu mi musí vyplatiť 50% jeho majetku
@anonym_autor a ty jemu nemusis platit za sex?
@belllinka ja sex nechcem, resp. nechýba mi. Proste čisto manželská povinnosť nič viac
@anonym_autor ozelela by som ucty aj kozmetiku a ponukala sex inde, muz by mal utrum 😅
Uspavam dieta a rollujem kona a.....wtf?
Dnes to tu žije.
...a ja som si myslela,že už ma nemôže nič prekvapiť.....
"Draha, dnes som ti doniesol dvojbalenie Paradotax whitening, dnes budu dve cisla"
"Milacik, dnes som zaplatil fakturu za plyn, to bude okrem klasiky aj oral, aj anal, tak si zariad cas"
Ved celu vyplatu ma vysolit 🙈😆
@anonym_autor ja som aktuálne bez partnera, takže platím sama sebe ☝️ najlepšie investovane peniaze
@anonym_autor rozvedte sa a mate po probleme a nebudeš musieť písať debiliny na internet
WTF?
Kokso,to čo sú dnes za témy? 🤭
Tak vacsina zien ma sex s muzom dobrovolne a preto, lebo chcu, takze takeho ch*joviny nemusia riesit....
6000eur za full servis,ale tiez od,do.Takze od 6.00 do 14hod,moja prac doba,potom padla a oddychujem.

@anonym_autor vy ste obaja na hlavu