icon

Kto väčšinou začína prvý v posteli?

erika292001
18. máj 2025

Ahoj cchem sa spýtať ci to aj vy nejaká mate tak ze v posteli stále začínate prvá. Aj keď dáte znamenie ze chcete tak pokiaľ nezačnete tak nič...

pasomnica
18. máj 2025

Nie, raz ja, raz on...

sszuzu8
18. máj 2025

Ešte to tak. Začala by som raz. Ak by sa nechytil tak na ďalší raz už nie. Nie som vtieravy typ.

erika292001
autor
18. máj 2025
@pasomnica

Nie, raz ja, raz on...

@pasomnica a príde normálne za tebou začne ta bozkávať a tak sám od seba ty nezačne vôbec?

erika292001
autor
18. máj 2025
@sszuzu8

Ešte to tak. Začala by som raz. Ak by sa nechytil tak na ďalší raz už nie. Nie som vtieravy typ.

@sszuzu8 ani ja som nebola a teraz to tak je skoro furt. Musím nejako začať aby som niečo mala

bolarazjedna
18. máj 2025

Tak namiesto znamenia normálne povedz svojej polovičke, že počuj Janko, mne by si urobil veľkú radosť / mne by veľmi imponovalo, keby prídeš za mnou a iniciuješ sex.... Paci sa mi, keď ma objíme zozadu a dáš pusu na krk... Alebo keď ma chytíš ta zadok... Záleží mi na tom, aby som videla, že chceš mať so mnou sex. Takto mam pocit, akoby som musela vždy ja začať, akoby tebe to nebolo dôležité.

lucia13022023
18. máj 2025

Raz tu niekto napísal, že sex sa začína už ráno v kuchyni. A je to jedna z najväčších múdrosti aké som na MK čítala (berte to s nadsadzkou pls).
Proste ako sa k sebe spravte celý deň, je potom odrazom vecera. Aký je cez deň? Pozorný, milý, obijma ta, bozkáva?

biba_18
18. máj 2025

🤷‍♀️ my to máme tak nejak spoločne…

pasomnica
18. máj 2025
ivik4
19. máj 2025

Nemam

sense
19. máj 2025

Fúha nad týmto som sa nikdy extra nezamýšľala, asi ten kto má väčšiu chut

danica2711
19. máj 2025

@erika292001 u nás začne prvý ten, kto má väčšiu chuť. Ale my tieto detinskosti so znameniami, vtieraním a podobne máme dávno vyriešené a zaradené do kategórie "peanuts"

erika292001
autor
19. máj 2025
@bolarazjedna

Tak namiesto znamenia normálne povedz svojej polovičke, že počuj Janko, mne by si urobil veľkú radosť / mne by veľmi imponovalo, keby prídeš za mnou a iniciuješ sex.... Paci sa mi, keď ma objíme zozadu a dáš pusu na krk... Alebo keď ma chytíš ta zadok... Záleží mi na tom, aby som videla, že chceš mať so mnou sex. Takto mam pocit, akoby som musela vždy ja začať, akoby tebe to nebolo dôležité.

@bolarazjedna ale ja som mu povedala veľa krát ze mohol by si začať aj ty nejako ze firt začínam ja ze toto som ešte nemala aby som ja stále začínala a tak ze bolo by fajn keby začneš ty.... raz začal on potkm a to je cele teraz keď cchem tak sa nejako pritulim začnem ho bozkávať a niekedy tiež nič a povie ze ja ráno vstávam idem do roboty ale hlabne ze film si zapne rad a pozerá.

bolarazjedna
19. máj 2025
@erika292001

@bolarazjedna ale ja som mu povedala veľa krát ze mohol by si začať aj ty nejako ze firt začínam ja ze toto som ešte nemala aby som ja stále začínala a tak ze bolo by fajn keby začneš ty.... raz začal on potkm a to je cele teraz keď cchem tak sa nejako pritulim začnem ho bozkávať a niekedy tiež nič a povie ze ja ráno vstávam idem do roboty ale hlabne ze film si zapne rad a pozerá.

@erika292001 tak keď si to povedala takto, tak to zrejme nebral ako prosbu ale ako zdžubanie.... Môj psychológ hovorí, že musíš na to muža naučiť, že toto je pre teba dôležité a urobí ti s tým radosť... Keď mu to hovoríš, nerátaj s tým, že to hneď bude vedieť, keď mu to zopakujes 10, 20, 30x, tak už sa naučí, že s týmto ti urobí radosť a už bude aj sam iniciovať..... Ale keď mu to budeš hovoriť vyčítavo, tak akurát bude mať väčší odpor k tomu celému, resp bude iciovat sex, ale vždy tam bude taka pachuť, že len aby sa to nepovedalo....

greywolf
19. máj 2025

@erika292001 aj byvala bola taka az extremne nudna a pasivna ako doska. Vzdy je to o dvoch. Je fajn obcas spravit zmenu dobre to padne obom. 🙂

yoginka231
20. máj 2025

Ženy vy ste pubertiačky tu? Neviem ako vy ale ja som toto mala vyriešene už davno.
Proste začínať majú obaja, za mňa osobne mám rada keď začína viac krát on lebo muž má viesť, ale keď mám na neho chuť tak ho rada zvádzam. Ale nebudem ako nemá a normálne mu poviem čo od neho chcem (mne príde že táto generácia chlapov potrebuje všetko vysvetlit). Ak ale ako hovoríš ty, by som mu viackrát povedala že chcem a potom nič. Zároveň by som začala a pánko unavený do roboty tak čau párky. A nie preto že som závislá na sexe. Ale jednoducho to znamená že ak sa ti nevie povenovať keď ty chceš a spraviť niečo pre teba pri sexe, tak sa to prejaví a prejavuje aj v iných oblastiach. A sorry sebeckého chlapa nechcem pri sebe.