Lajkovanie cudzích dievčat na Instagrame
Ahojte, možno zvláštna až nezmyselná otázka a sama neviem ako sa k tomu postaviť.. čo si myslíte o tom, keď chlap (25 rokov) má potrebu lajkovať fotky iným-náhodným pekným dievčatám fotky na instagrame a dávať im follow? Ja som nikdy nebola typ, že by som niečo takéto riešila, alebo že by som ‘žila’ instagramom, ale táto situácia ma prinútila vlastne ho kontrolovať či nezačal sledovať nové dievčatá.
Nie sme vo vzťahu ale už aj v tejto fáze randenia sa mi to nepozdáva.
načo strácaš čas s týmto chlapom. Ten sa nezmení ani o 10r.
Nájdi si niekoho normálnejšieho.
@veva_ve ja som zena a robim to denno denne lajkujem ci muza ci zenu nic zle za tym nevidim ani nehladam pokial to niekto robi. pokial “ lajkuje” jednu konkretnu stale… to by som sa zamyslela
Pozri to značí že bude sexuálne príliš založený. Ako to bude ďalej? Príde pôrod šestonedelie a bude ti dupat ze to chce. A keď nedáš ty pôjde pozerať štetky na sociálnych sieťach a si urobí sam alebo si nájde inde. Už v začiatku je lepšie skončiť kontakt
My sme sa stretávali už aj v minulosti nejakú dobu, ukončil to on a po pol roku sa chcel znova stretnúť a hovoril mi o vzťahu a že na to chce ísť pomaly ale už sa teraz 2 týždne neozval, vôbec nič mi nenapísal a do toho vidím ten jeho instagram..
No zalezi aj koho a preco lajkuje. Aj ja lajkujem aj sledujem chlapov ale nie koli vyzoru ale koli obsahu. Napr ak cvicia alebo varia, cestuju atd. Ak len tak lajkuje pipenky tak by som ho nechala zit si slobodne..
My sme sa stretávali už aj v minulosti nejakú dobu, ukončil to on a po pol roku sa chcel znova stretnúť a hovoril mi o vzťahu a že na to chce ísť pomaly ale už sa teraz 2 týždne neozval, vôbec nič mi nenapísal a do toho vidím ten jeho instagram..
@veva_ve No tak uz sa nejakym Insta zaoberat ani nemusis, je to jasne.
@veva_ve divne je už len to, že dakto dospelý trávi čas na instagrame🫣
generacie pred instagramom trubili z auta a generacie pred autami pisklali....vsetko to iste a tiez som tomu nikdy nerozumel
@veva_ve aj moj to robil. Povedala som mu ze som si to vsimla a ze co si o tom myslim. Prestal.
@veva_ve odpovedz si sama, ci mas zaujem o muza, ktory svoj voľný cas venuje lajkovani žien. Ze sa neposuva, nevzdelava, nepracuje na sebe. A ako tu uz písali predo mnou, tito muži to budu robit aj ked budu mat 30+ 40+. Ludia, ktori su na to zvyknuti, ze si sadnu doma na zadok a hľadia do mobilu hned ako sa vrátia z prace, ti povedia, ze to je normálne. Ale ich zivot potom aj tak vyzera. Velmi pasívny. Ziadna úcta, veľakrát sa tito ludia vulgárne oslovujú, urážajú, kazdy si vypisuje s kym chce. Za mna hnusne a toxické. Takze nie, zdravý vzťah od takého chlapa nečakaj 🙂
@veva_ve az teraz som si precitala tvoju ďalšiu odpoved. Dva týždne sa neozval. Myslis, ze muz, ktory ma reálny zaujem by riskoval, ze ta stratí a prenecha ta inému? Pretoze dva týždne ked sa muz neozve, to je jasný znak toho, ze nema zaujem, nie je zalaskovany. Uz raz ta nechal, spraví to znova. Nemas hranice a on to vie. Uz si davno zaradená do kategórie: ,,s touto to je easy." staci jej napisat a hned pobeží. Prestaň sa doprosovat a robit zo seba chuderky, ktorej stačia omrvinky, ktore ti sem tam hodi. Začni sa spravat ako hodnotná zena s vysokými nárokmi. A hned uvidis, ako budu k tebe muži priatupovat. Mne kebyže sa niekto neozval dva týždne, okamžite ide na spodnú priečku mojich priorít. Uz raz to ukončil. Ale kedze ty stale tam niekde cakas na jeho omrvinky pozornosti, tak si ta necháva v zalohe, aspon na sex napríklad. A potom zrazu pride do jeho života vysoko hodnotná žena, ktora si nenechá taketo zaobchádzanie a chalanisko si pojde nohy polamat. Tak to proste je. Je to krute, ale cim skor si uvedomíš svoju hodnoty, tym skor sa uzdravis a budes môcť budovať zdravý vztah

Ja to vnímam ako nevyspelé správanie, a teda pre mňa odpudzujúce.