Ľúbim ho a on má inú
Baby, znie to sialene...a to mam po 30tke...on ma inu, ale s nou iba spava. Teraz viem, ze bol s nou a aj tak stale pise mne.
Vraj ona je nepodstatna a nemam to riesit.
Sibe mi uz z toho chlapa.
@terezka1947 nie...proste mam kamarata. Ktory strieda zeny.
ahoj no neviem chapem ta ...ale na druhej strane ked on vie ze ty ho ľúbiš a on spáva s inou asi si ta neváži a taky vzťah nema perspektívu..moj nazor no ..
Tak kamaráta takého kľudne maj.
Priateľa takého hádam nechceš....a po 30,fuuu,ozaj sa zamysli,čo by si poradila sama sebe.
@elizabetkamelissa nevie o tom. My sme super kamosi. Denne v kontakte. Proste mi neklame, ked si ide s nejakou uzit, no i tak mi pisal vecer, v noci,aj rano.
Aj ked bol s nou.
Nerob si plané nádeje, že by z toho niečo bolo. Skrátka si jeho kamoška, bútľavá vŕba, pochybujem, že k tebe cíti niečo viac. Veď keby ťa chce na niečo vážne, neklátil by inú. Skrátka sa odľúb a bude ti lepšie.
Podla mna by si mu mala povedať, že ho ľúbiš a uvidíš kam to povedie. Takto nic nedosiahneš. On nevie o tom, že ho chceš a možno chce aj on teba, ked ti tolko vypisuje. Alebo možno sa dozvieš, že z toho nič nebude, ale aspoň sa pohneš nejakým smerom.
@divokykonik asi mas pravdu. Len problem je, ze som sa riadne namotala
Myslím si, že keby o teba mal záujem a hlbšie city, tak ti nevešia na nos, že išiel za inou a nerozprával ti o tom kde kedy si s kým užíva, ale ten čas by radšej trávil s tebou... jednoducho by si vedela, že ťa chce a nešibalo by ti z neho... buď sa s ním o svojich pocitoch porozprávaj alebo s ním obmedz kontakt, uvidíš ako zareaguje, zariadiš sa...
@annamarin bojim sa odmietnutia asi
@lindous napisala som mu doobeda, aby mi nevypisoval, ked je s inou. Este to necital
Baby, ja citim, ze z toho nic nebude. Len zalubila som sa ako pubertacka
Chlapa co strieda zeny by som nechcela aj keby som mala ostat navzdy sama. Nie je mojou ambiciou byt len dalsim zarezom na pazbe a uz vobec nie byt ta co toleruje jeho ulety.
Prejde ťa to rýchlo keď bude počas vášho vzťahu /ak bude vztah /spávať s inými.
Mrzí ma to, ale mne z toho výchádza to isté ako tebe ... ale to opadne... znie ako že si zaľúbená do nejakej svojej predstavy jeho osoby alebo možno len do pozornosti, ktorú ti dáva... no držím ti prsty, nech to nejak dopadne, lebo byť zaseknutá uprostred na mieste je to najhoršie... aj keď si priznáš, že asi nič z toho, aspoň sa budeš môcť pohnúť ďalej...
Príde čas kedy sa budeš menej báť odmietnutia ako toho, že ostaneš ešte dlho zamilovaná. Ale chápem ťa. Ja som na tom skoro rovnako ako ty. Síce vyjadriť city by som sa nebála, ale bojim sa mu ozvať.
@divokykonik Alebo by tu zenu aj klatil, ale urcite by sa s tym nezdoveroval zene, o ktoru ma zaujem.
Tak keď ho chces tak s ním but, tvoja vec. Možno by sa mu páčila trojka, škoda že nemám 25 plus tiež by som chcel takú namotanu frajerku, nech mi varí, perie, stará sa o mňa, rajbat budem aj doma aj s ďalšími ženami.
@annamarin a on nic netusi?
keby si sa mu pacila, spava s tebou.. proste ho nepritahujes- pritahuje ho tak mozno tvoja dusa, a potom ide zasunut do tej ktora ho rajcuje, sorry za uprimnost ale je to tak...
@autorka klin sa klinom vybija. Najdi si ineho, z tohoto nic nebude. Nsjma asi si riadne zamilovana, ze ho chces aj napriek tomu, ze sulozi inu. Si myslis, ze s tym prestane, lebo precitne a zacne nieco k tebe citit? Nie. Ak by k tebe nieco citil, nezdoveroval by sa ti s tymto. Zacal by ta balit a casom by sa so sexualnou partnerkou rozisiel. Ani by si si nic nevsimla.
@dadis ja som sa to dozvedela nahodou, ze s nejakou spsva a po konfrontacii to priznal. Nebolo to, ze by sa mi tym chvalil, prave naopak, tajil to.
Ako píšu ženy, je rozdiel mať kamarátku na sex, pravdepodobne je e nimi len kvôli sexu, vzájomná dohoda medzí nimi. Aj to chcú obidvaja ich vec. Poznám aj také páry nič spolu nemajú len spolu spávajú. Niekedy sa stane že sa zaľúbia a vytvorila si vzťah, ale stáva sa aj to že niekoho stretnú a ukončia to. On ťa má možno rád ako kamarátku, nieje problém ukončiť sexuálne radovánky a budovať vzťah s tebou, len to musia chcieť obidvaja.
Kamaratstvo medzi muzom a zenou je vzdy tenky lad. Pisat si s niekym den/noc je chore, je to zavislost, s laskou to nema nic spolocne. On ta berie ako butlavu vrbu, ty si namyslas viac. Ukonci pisanie s nim a najdi si niekoho, kto ta bude skutocne lubit a travit s tebou cas osobne, nie na telefone.
Mate pravdu, asi si ten jeho zaujem iba nahovaram.
Ak ti to normalne vsetko hovori, tak ta vnima tak isto ako tie ostatne zenske, resp mu nezalezi na tom, co si o tom myslis a neberie ta ako potencialnu frajerku.
Sibe ti správne

To je vtip?