icon

Mala som styk s chlapcom, ktorý užil pervitín

23. feb 2026

Prosim,vas mala som styk z chlapcom ktory pravdepodobne mal v sebe pervitin a velmi som nervozna aj mi je spatne taka agresivna som ja som sa snim bozkavala aj ale nie dlho prosin vas neni nejaká sanca mal zatnute zuby a tak mlaskal klame ma ze to nemal pritom to braval len ma stale klame :( nemohol nejak preniest cez sliny potom namma tu hnusnu chemiu :(? Take nervy mám že az

Strana
z2
autor
23. feb 2026

Mala som snim pomer ale len raz lebo mu akosi ani nesiel hore.. musim napisat detaily aj ked ma silno stlacal silu mal ale akoby sa mu nechcelo tam dole ale dal to..proste klame ma stále :( len chcem vediet ze ci nieco nemoze potom alebo slinami prenasat namna

anonym_71f787
23. feb 2026

@anonym_autor Podľa mňa to nateba preniesol,a vošlo ti to do mozgu🤌

enmery
23. feb 2026

Nie, nedá sa to preniesť slinami. A ty sa s ním prestaň stretávať okamžite! Načo ti je drogový závislá?Potrebuješ skončiť ako zničený bezdomovec?

tomika01
23. feb 2026

Nervy mat mozes, ale nie kvoli tomu, ze by to dokazal na teba preniest, to sa takto neprenasa....

anonym_b49bff
23. feb 2026

to vážne je niekto takto drbnutý?

anonym_044411
23. feb 2026

@anonym_autor Blahozelame novej tehulke. 🙂 Na buduce lepsie vyberaj, s kym pojdes do postele.

anonym_8a4d8d
23. feb 2026

Hnus, takéto by sa mali verejne značkovať

anonym_574510
23. feb 2026

Naťahala si sa z neho🤣 šľak ma trafí🤣

autor
23. feb 2026
@tomika01

Nervy mat mozes, ale nie kvoli tomu, ze by to dokazal na teba preniest, to sa takto neprenasa....

@tomika01 dakujem pekne.. aspon niekto mi odpisal. Nie niesom tehotna ...

anonym_63826f
23. feb 2026
@anonym_autor

Mala som snim pomer ale len raz lebo mu akosi ani nesiel hore.. musim napisat detaily aj ked ma silno stlacal silu mal ale akoby sa mu nechcelo tam dole ale dal to..proste klame ma stále :( len chcem vediet ze ci nieco nemoze potom alebo slinami prenasat namna

@anonym_autor
Ak by sa fet prenasal slinami tak by vsetci fetaci sa bozkavali, nekupoval by si kazdy svoju davku. Ci?

autor
23. feb 2026
@anonym_8a4d8d

Hnus, takéto by sa mali verejne značkovať

@anonym_8a4d8d verejne znackovat mna nechutne oklamal. Ani meno sem nedam. Uz je to tam no.

autor
23. feb 2026
@anonym_044411

@anonym_autor Blahozelame novej tehulke. 🙂 Na buduce lepsie vyberaj, s kym pojdes do postele.

@anonym_044411 preco tehulke ja niesom tehotna. Dakujem za pochopenie.

autor
23. feb 2026
@enmery

Nie, nedá sa to preniesť slinami. A ty sa s ním prestaň stretávať okamžite! Načo ti je drogový závislá?Potrebuješ skončiť ako zničený bezdomovec?

@enmery presne tak konec. Taky stres co som zazila nikdy viac, berie chemikaliu pervitin. A sto percent yo mal darmo hovorí ze prestal. Nevedela som ze takto to moze byt a triast niekoho na tvari zuboch vlastne. Alebo mlaská. :*( mam dosť.

maca1984
23. feb 2026

Prosím ťa, napíš že máš " násť " rokov 🙈

autor
23. feb 2026
@anonym_63826f

@anonym_autor
Ak by sa fet prenasal slinami tak by vsetci fetaci sa bozkavali, nekupoval by si kazdy svoju davku. Ci?

@anonym_63826f ano chápem ze to je vtipne nelogicke niekomu ale aj tak, opytala som sa predsa ludia sa potia a je to chemické pytala som sa na pot nie ze nejaka davka fomna vojde fuj co mi tu pisete vsetci...len ci niesom zato podrazdena ale to budu nervy na neho od rána. Uz tu pisat nebudem

anonym_8942d2
23. feb 2026

Mal zatnute zuby, mlaskal, triaslo ho a ty nevies, ci nieco nemal? Fuj, sak bol vysmazeny jak syrecek. Hnus. Ako mozes s niekym sexovat, ked je v takom stave.

anonym_35b8e6
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dufam ze sa nenarodi Pervitinec. Vivat prazdniny.

tatiana288
23. feb 2026

Čo ti prišlo sexuálne príťažlivé na mľaskajúcom, vytrasenom chlapovi so zatnutými zubami?

Nechcelo sa mu tam dole, ale dal to, to je ale pašák 😂

januska12323
23. feb 2026

Nervózna si len preto, že máš na neho nervy.

anonym_eb5ad4
23. feb 2026

Ja len žasnem, ako môže byť niekto taký pripečený.

viestta
23. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_63826f ano chápem ze to je vtipne nelogicke niekomu ale aj tak, opytala som sa predsa ludia sa potia a je to chemické pytala som sa na pot nie ze nejaka davka fomna vojde fuj co mi tu pisete vsetci...len ci niesom zato podrazdena ale to budu nervy na neho od rána. Uz tu pisat nebudem

@anonym_autor v tomto pripade by ma prenos pervitinu cez sliny trapil najmenej. Fetak ti mohol podarovat rozne ine lahodecky. Zisti si ake

anonym_47c710
23. feb 2026

Trolý TROLL trolia trolovia. 🚨🚨🚨

minenkaa
23. feb 2026

Ako som sa ja zasmiala ,bohactvo baba ,to to čo si ty napisala 🤣😁🤣😁

anonym_768f3d
23. feb 2026

Toto znie ako pokus o žart.

anonym_6e03fb
23. feb 2026

No len sa stretavaj s takouto sebrankou… aby si neskoncila s nejakou pohlavne prenosnou chorobou a zdravotnymi komplikaciami na cely zivot… alebo este lepsie tehotna a pokazite zivot aj nevinnemu stvoreniu, ktore za nic nebude moct.

anonym_74cda5
23. feb 2026

@anonym_autor dievča normálne sa bojím o tvoju budúcnosť. Ak sa s takýmto individuami budeš stretávať veľmi zlé skončíš... Ako feťáčka, bezďáčka, alebo ešte horšie, budeš vykonávať najstaršie remeslo... Serióznejších si hľadaj radšej...

bielasovicka
23. feb 2026
@maca1984

Prosím ťa, napíš že máš " násť " rokov 🙈

@maca1984 má. Ved píše ze mala styk s "chlapcom". 🙈 🙈

rozculena
23. feb 2026

počúvajte,to nie tá s tým hercom?´úplne rovnaký štýl písania...Aj ten ju oklamal

anonym_4db694
23. feb 2026

troll?

autor
23. feb 2026
@viestta

@anonym_autor v tomto pripade by ma prenos pervitinu cez sliny trapil najmenej. Fetak ti mohol podarovat rozne ine lahodecky. Zisti si ake

@viestta prosim vas ano priznal sa hm tri hodky to trvalo. Uboziak, ubohý zistim si u gynekologa hned vserko co sa da prosim vas on mozs volaco mat z tych chemikalii vie mi niekto spravit nejake testy, vidusy barco ja sa tak bojim ze vzivote sa snikym nevyspim ja naivna blba a ze on je nervozny, jak som blbá, fuj prosim vás ake testy si viem urobit? . A mal,viaceré. Ja uz polhodinu placem :(( gynekolog by mi urobil nejaké výtery krv zobrat alebo co ma najhorsie caká? Alebo co sa komu stalo kto s takým bol. Budem vám vdacná zálezí mi natom:(

Strana
z2