Mali ste po Force X LOVE problém s veľkou chuťou na sex?
viem ze je to trochu trapna otazka, ale nechajte ma prosim vysvetlit moju situaciu:
mam dlhodobe problemy s depresiou a uzkostami. poslednu epizodu som mala pred dvomi rokmi. tento rok bol pre mna super, vela veci sa podarilo, ale zaroven bol strasne stresujuci a vlastne cely rok som sla na 100% a zila som mimo svojej komfortnej zony. no a teraz sa na mne ten stres podpisuje a zacina si vyberat svoju dan.
zacala som citit tie iste priznaky ako pred dvomi rokmi: zvysena uzkost, neschopnost robit rozhodnutia, neschopnost sustredit sa, vyhybavost, hrozna unava a vycerpanost.
lenze antidepresiva by mi znacne skomplikovali povinnosti co nemozem odlozit aj pracu. preto som hladala nieco prirodne co je bez predpisu a nema to tolko vedlajsich ucinkov (mimo sport a zdravu stravu, co je u mna samozrejmost).
no a kupila som si toto, je to doplnok vyzivy na uvolnenie a dodanie energie. v dosledku coho ma zvysovat chut na sex a pozitok z neho, etc. to ma az tak nezaujimalo, slo mi o to uvolnenie a dodanie energie. uzivam to druhy tyzden a citim sa uz celkom dobre, akurat to libido slo tak hore, ze mi to az komplikuje zivot :D
klesne chut na sex po dlhsom uzivani ked si telo na tie latky "zvykne", ci uz nemam kupovat dalsie balenie?
Nie je toto nejaká skrytá reklama 🤭😅
@moniika268 trefa do cierneho...

@vlocka666 nájdi si partnera a uži si to 😃