icon

Mali ste výčitky a pochybnosti pred neverou?

7. okt 2025

Dá sa tu už komentovať anonymne tak myslím že to bude úprimná diskusia kde sa podelíte o skutočne pocity.
Tema nevera, je jedno či si muž alebo žena. Či si v manželstve alebo partnerstve. Poďme z pohladu toho, kto podvádza. Ak si bol/a neverný/a, ako si sa cítil ( budem už len v mužskom rode písať) pred tým, ako si podviedol? O tomto sa nikde nehovorí a nepíše. Iba o samotnom zážitku alebo výčitkách po. Ale čo pred?

Predstav si, že máš niečo rozrobene, milenca/milenku kde sa schyľuje k prvej nevere. Všetko super, šteklivé písanie, vzrušenie a tesenie sa na to, keď ku tomu príde. Lebo je jasne, že sa to stane. V tom čase máš výčitky, ale nie až take ( lebo si to všelijak ospravedlníš). Ale príde čas, keď sa to ma pretaviť do reality a zrazu ta sekne.
Vieš už v tom momente, že parntera/ku opustiť nechceš. Doslova nechceš ísť za milencom, milenkou ale už nevieš cúvnuť. Aj to chceš, aj nie. Najradšej by si bol, keby to celé zmizlo bez tvojho pričinenia a aby bol život ako predtým. Ale ľahšie ako riešiť to s tým novým človekom a napísať mu že nič nebude je ísť a povedať si, že si to raz užiješ a nikto sa nič nedozvie, potom to nejak stopnes.
Je to možno kruté, ale mne toto pomohlo k uvedomeniu si že naozaj jediný človek, s ktorým chcem byt je môj partner. Zašlo to až sem a považujem sa za hrozného človeka. Jeho považujem za ešte lepšieho, ako predtým.

Takze, mali ste nejaké takéto myšlienky pred neverou? Vedeli ste už vtedy keď ste to šli robiť že to vlastne nechcete,

Strana
z4
vladdinka
7. okt 2025

a ty si si ako ospravedlnila to, ze si to urobila? ked je tvoj partner taky uzasny, ako pises, co ta k tomu vlastne viedlo?

anonym_deae01
7. okt 2025

@anonym_autor tak teda ako? Bola nevera, či nebola, či ako?

anonym_d8d79a
7. okt 2025

🍿🪑

agnes28
7. okt 2025

@anonym_autor pre mňa by určite bolo ľahšie stopnúť to v zárodku a byť v očiach v podstate nedoleziteho cloveka za kravu, ako si párkrát užiť a mať potom šialené výčitky. Neviem si predstaviť ako by som sa potom manželovi pozrela do očí.. takže nechápem, ako to takto môžeš vnímať?

anonym_4e140f
7. okt 2025

Podviedla som manžela, lebo som mala pocit, že doma som nepochopena, že si ma nevšíma, že pre neho už viac nie som atraktívna, nezaujímalo ho, čo robím a na každý môj problém mal hneď riešenie, ešte som ani nestihla dopovedať. Nastúpila som do práce, zrazu z každej strany lichôtky a záujem o moju osobu. Jeden kolega si ma získal natolko, až som stratila kontrolu. Celý čas som vedela, že nerobím správnu vec. Celý čas som si to sama pred sebou ospravedlnovala. Manželstvo slo dole vodou, nevedeli sme sa už rozpravat. Paradoxne, až počas toho najkritickejšieho obdobia manžel začal so mnou komunikovať a naše vzťahy v manzelstve pomaličky, postupne upravili. Trvalo to takmer dva roky, manžel o mojej nevere nevie, nikdy mu to nepoviem a asi si to ani nikdy neodpustím. Takze autorka, presne viem, o čom píšeš. Úplne presne.

anonym_76fe79
7. okt 2025

Ak si ešte fyzicky nebola neverná, tak sa vykašli na výčitky a stopni to hneď. Nedá sa tváriť, že si vôbec neverná nebola, lebo už aj to čo si opídala je nevera, ale keď vieš že to nechceš, tak prečo do toho ideš? Akoby si sa dala zneužiť za trest, že si o tom vôbec uvažovala. Tvoja šuška ti nepoďakuje a určite si to neužiješ, to ti garantujem. Ak nie si chlap...

earlgrey
7. okt 2025

Nestopla si to preto, lebo si sa bála, že potencionálny milenec to povie tvojmu mužovi? Preto si sa s ním vyspala aspoň raz?

domkakvet
7. okt 2025

@anonym_autor nebola som neverna a myslim si, ze ak je niekto neverny laska vo vztahu nie je a moze rozpravat co chce.

anonym_ad8b7b
7. okt 2025

@anonym_autor nemali sme s partnerom najlepšie obdobie a áno, stalo sa, očaril ma niekto iný, avšak iba na chvíľku. Potom som si uvedomila že to nie je pre mňa partner do života. A či som mala výčitky? Iba v tom, že som ho klamala. Inak je to moje telo a ja rozhodujem čo s nim kedy urobím, žiadny iný človek, ani partner 😅

anonym_c254f3
7. okt 2025

@anonym_autor presne také myšlienky a výčitky som mala predtým a aj som 2x cúvla a odvolala to, resp. sa s ním nevyspala. Ale nakoľko ma to mátalo ďalšie 2 roky, nakoniec sa to stalo. No s tým rozdielom, že ja som nenadobudla také presvedčenie ako ty, práve naopak, banovala som, že som to neurobila už skôr. A výčitky som mala len predtým, potom už nie... Takže naše príbehy sú síce veľmi podobné ale s úplne iným koncom a poznaním, čo nám nevera dala, či vzala.

morpheuss
7. okt 2025

Mávam občas výčitky po nevere... pýtam sa sám seba, že či mi to stojí za to. Ale napokon nado mnou moja kur**nícka túžba stále zvíťazí.

earlgrey
7. okt 2025
@morpheuss

Mávam občas výčitky po nevere... pýtam sa sám seba, že či mi to stojí za to. Ale napokon nado mnou moja kur**nícka túžba stále zvíťazí.

@morpheuss Ja byť tebou zlato, bijem si hlavu o stenu každý deň, keď by to na mňa prišlo. Ale nie kvôli sebe...ale kvoli rodine, ktorú máš. Každý vtáčik raz dospieva...

morpheuss
7. okt 2025
@earlgrey

@morpheuss Ja byť tebou zlato, bijem si hlavu o stenu každý deň, keď by to na mňa prišlo. Ale nie kvôli sebe...ale kvoli rodine, ktorú máš. Každý vtáčik raz dospieva...

@earlgrey lenže vtáčik predsa nepatrí do klietky, zlato...

earlgrey
7. okt 2025
@morpheuss

@earlgrey lenže vtáčik predsa nepatrí do klietky, zlato...

@morpheuss Nemusíš byť v klietke...to ani nie si...ale za celý svoj život si už opichal dosť žien...či nie? Nemyslíš, že už máš vek na to, aby si si povedal, že stačilo? Že si sa vybúril, užil si si a hlavne, že si to tá žena, ktorá ťa doma čaká vôbec ale vôbec nezaslúži?

anonym_a74255
7. okt 2025

Tiež si myslím že keď si neverný tak až taká láska vo vzťahu už nie je. Ja som raz zvažovala neveru. Neskutočne ma to lákalo aj toho druhého ale tak mi bolo ľúto môjho manžela že som to nakoniec neurobila a to aj keď si ma vôbec nevšímal. Paradoxne o 3 roky keď som šla na dovolenku s dobrým kamarátom tak som nevedela že sa to stane ani som to neplánovala, len nám bolo spolu dobre. Manžel mi ako vždy nezdvíhal telefón a nemal záujem. Po tej noci som nemala žiadne výčitky nič ale cítila som úľavu a to som vedela že je koniec. Teraz sa ideme s kamarátom brať a čakáme bábätko. A ten vzťah to sa nedá porovnať. Ľutujem že som s takým človekom bola v manželstve viac ako 10 rokov. Tak aj takto môže nevera dopadnúť

morpheuss
7. okt 2025
@earlgrey

@morpheuss Nemusíš byť v klietke...to ani nie si...ale za celý svoj život si už opichal dosť žien...či nie? Nemyslíš, že už máš vek na to, aby si si povedal, že stačilo? Že si sa vybúril, užil si si a hlavne, že si to tá žena, ktorá ťa doma čaká vôbec ale vôbec nezaslúži?

@earlgrey V mojej zvrátenej morálke to mám nastavené tak, že moje srdce patrí len jednej jedinej a vždy to tak zostane.. ty vieš, že sa nikdy nehrám na nešťastného manžela a podobné sračky ako to robia iní chlapi. Vieš, že sa ani nesprávam ako zúfalec, čo chce všetko opichať...
Vieš, keď som bol takmer 20 rokov v klietke, túžil som po iných ženách viac ako po nich túžim teraz.
Keď som bol ešte mladý, počul som, že chlapi hovorievali, že keď si pichnú mimo, tak im to potom doma chutí viac... ono je to hlbšia myšlienka ako by človek povedal 🙂
Takže nie, nechcem sa znova zatvoriť do klietky.

earlgrey
7. okt 2025
@morpheuss

@earlgrey V mojej zvrátenej morálke to mám nastavené tak, že moje srdce patrí len jednej jedinej a vždy to tak zostane.. ty vieš, že sa nikdy nehrám na nešťastného manžela a podobné sračky ako to robia iní chlapi. Vieš, že sa ani nesprávam ako zúfalec, čo chce všetko opichať...
Vieš, keď som bol takmer 20 rokov v klietke, túžil som po iných ženách viac ako po nich túžim teraz.
Keď som bol ešte mladý, počul som, že chlapi hovorievali, že keď si pichnú mimo, tak im to potom doma chutí viac... ono je to hlbšia myšlienka ako by človek povedal 🙂
Takže nie, nechcem sa znova zatvoriť do klietky.

@morpheuss No áno, nehráš sa na nič, vždy povieš tak ako to je...to je pravda...len tak nahlas uvažujem, že kedy si človek, teda muž ako ty, povie, že už mám dosť a táto je moja posledná....milenka 🤷‍♀️ Vieš, že mi niekoho pripomínaš a snažím sa pochopiť, kedy si povie muž, že už stačilo 😁

morpheuss
7. okt 2025
@earlgrey

@morpheuss No áno, nehráš sa na nič, vždy povieš tak ako to je...to je pravda...len tak nahlas uvažujem, že kedy si človek, teda muž ako ty, povie, že už mám dosť a táto je moja posledná....milenka 🤷‍♀️ Vieš, že mi niekoho pripomínaš a snažím sa pochopiť, kedy si povie muž, že už stačilo 😁

@earlgrey skončím predsa vtedy, keď mi klesne libido... koho ti preboha pripomínam??

earlgrey
7. okt 2025
@morpheuss

@earlgrey skončím predsa vtedy, keď mi klesne libido... koho ti preboha pripomínam??

@morpheuss Dobre vieš koho 🤣 s ešte jedného 🤣 ale tu to ukončím...nebudem spamovať, lebo zase sa do mňa nejaky anonym pustí a budem plakať do vankúša 😁

morpheuss
7. okt 2025
@earlgrey

@morpheuss Dobre vieš koho 🤣 s ešte jedného 🤣 ale tu to ukončím...nebudem spamovať, lebo zase sa do mňa nejaky anonym pustí a budem plakať do vankúša 😁

chalankozba
7. okt 2025

@anonym_autor dobre tema a uvaha. Napisem ti svoju skusenost. Do vztahu som isiel preto ze som si bol isty ze toto je zena s ktorou chcem byt cely zivot, krasna mudra a dobra. Vsetko tak bolo az do momentu kedy prislo prve a druhe dieta. Naraz sa odo mna vyzadovali povinnosti a starostlivost o celu rodinu. Co som aj robil ale s tym rozdielom ze zena prestala mat o mna zaujem. Dominovali deti aktivity mimo mna. A ked sme aj spolu nieco mali bolo to z povinnosti. Jednoducho zena ma mala ako otca svojich deti a ked som si tuto ulohu splnil uz ma nepltrebovala. Sex ju prestal zaujimat, pre nu je podstatne aby boli dovolenky zaplatene, oblecenie naklady na zivot. A ked aj sex mame tak to robi z povinnosti - spravi sa a vsetko. Nemam pocit ze ma chce vsetko je to z povinnosti. Taktiez ziadne ozivenie dve polohy a hotovo. Po 20 rokoch v manzelstve otvorenych rozhovor tuzob som dospel ze mam zacat mysliet na seba. Cize mentalne som nastaveny mat milenku iba na sex. Vsetko som vyskusal hovoril som to aj zene. Ona mi neveri. Takze takto to mam ja. A milenku chcem sebecky pre seba aby som sa konecne citil ako chlap ze ma druhy chce - tuzi po mne sexualne. Ale je problem najst si zenu ktora to ma podobne ako ja. Ze chce zostat v domacnosti a hlada iba vasen resp naplnenie sex potrieb.

anonym_61ae03
7. okt 2025
@earlgrey

@earlgrey nemusis mat obavy, jemu sa to raz vrati. Nie kazdy je dostatočne vyspelý emočne na to, aby bol verný. A nech mi nikto netvrdí ze manželku miluje, keby miloval neubližoval by. Skoda ze nie je taký hrdina aj doma a nepovie žene to co píše tu, vtedy by veru odlietal. Nedávno tu bol jeden koment ze manželka mala dovoleneho milenca muž o všetkom vedel a boli šťastní, skoda ze na to nema odvahu viac párov, byt naozaj úprimní.

morpheuss
7. okt 2025
@anonym_61ae03

@earlgrey nemusis mat obavy, jemu sa to raz vrati. Nie kazdy je dostatočne vyspelý emočne na to, aby bol verný. A nech mi nikto netvrdí ze manželku miluje, keby miloval neubližoval by. Skoda ze nie je taký hrdina aj doma a nepovie žene to co píše tu, vtedy by veru odlietal. Nedávno tu bol jeden koment ze manželka mala dovoleneho milenca muž o všetkom vedel a boli šťastní, skoda ze na to nema odvahu viac párov, byt naozaj úprimní.

@anonym_61ae03 asi ťa prekvapím, moja, ale niektoré veci o mne manželka vie... a diali sa s jej súhlasom. Myslím, že má veľmi dobrú predstavu o tom, aký som...

morpheuss
7. okt 2025
@anonym_61ae03

@anonym_61ae03 a ešte doplním jednu vec... to, ako sa správam a ako komunikujem na koníku, nie je póza...som extrémne otvorený a priamy aj v súkromnom živote, či v práci. Samozrejme, človek musí filtrovať čo komu povie, ale ten môj filter je taký deravý, že niektorí ľudia v mojom okolí niekedy len nechápavo krútia hlavou k čomu všetkému sa dokážem priznať alebo akú tému dokážem otvoriť. Takže neboj sa, moja manželka vie veľmi dobre ako to dopadne, keď pôjdem do Thajska.

anonym_d0a0cb
7. okt 2025

Pataya v Thajsku, lacne mlade kurvicky za 20 eur, radsej do toho Thajska vezmi zenu na dovolenku, musis mat peniaze, inak toto by ziadna zena netolerovala

modratrixie
7. okt 2025
@chalankozba

@anonym_autor dobre tema a uvaha. Napisem ti svoju skusenost. Do vztahu som isiel preto ze som si bol isty ze toto je zena s ktorou chcem byt cely zivot, krasna mudra a dobra. Vsetko tak bolo az do momentu kedy prislo prve a druhe dieta. Naraz sa odo mna vyzadovali povinnosti a starostlivost o celu rodinu. Co som aj robil ale s tym rozdielom ze zena prestala mat o mna zaujem. Dominovali deti aktivity mimo mna. A ked sme aj spolu nieco mali bolo to z povinnosti. Jednoducho zena ma mala ako otca svojich deti a ked som si tuto ulohu splnil uz ma nepltrebovala. Sex ju prestal zaujimat, pre nu je podstatne aby boli dovolenky zaplatene, oblecenie naklady na zivot. A ked aj sex mame tak to robi z povinnosti - spravi sa a vsetko. Nemam pocit ze ma chce vsetko je to z povinnosti. Taktiez ziadne ozivenie dve polohy a hotovo. Po 20 rokoch v manzelstve otvorenych rozhovor tuzob som dospel ze mam zacat mysliet na seba. Cize mentalne som nastaveny mat milenku iba na sex. Vsetko som vyskusal hovoril som to aj zene. Ona mi neveri. Takze takto to mam ja. A milenku chcem sebecky pre seba aby som sa konecne citil ako chlap ze ma druhy chce - tuzi po mne sexualne. Ale je problem najst si zenu ktora to ma podobne ako ja. Ze chce zostat v domacnosti a hlada iba vasen resp naplnenie sex potrieb.

@chalankozba to je hrozne 🫣ako obdivujem ťa že chceš ostať v takom vzťahu ale chápem deti

morpheuss
7. okt 2025
@anonym_d0a0cb

Pataya v Thajsku, lacne mlade kurvicky za 20 eur, radsej do toho Thajska vezmi zenu na dovolenku, musis mat peniaze, inak toto by ziadna zena netolerovala

@anonym_d0a0cb Ja svoju ženu nedržím nakrátko, aby som ju "niekam brával". Ak chce, pôjdem s ňou hocikam. To po prvé.. a po druhé, tie lacné mladé kurvičky sú ľudské bytosti a možno povahou a v srdci lepšie a hodnotnejšie ako ty. Ešte som síce žiadnu osobne nestretol, ale až tam budem, preverím a potom ti dám vedieť.

anonym_c63f9c
7. okt 2025

Nie nemala som pochybnosti ani výčitky lebo vztah bol nefunkcny.

anonym_d0a0cb
7. okt 2025
@morpheuss

@anonym_d0a0cb Ja svoju ženu nedržím nakrátko, aby som ju "niekam brával". Ak chce, pôjdem s ňou hocikam. To po prvé.. a po druhé, tie lacné mladé kurvičky sú ľudské bytosti a možno povahou a v srdci lepšie a hodnotnejšie ako ty. Ešte som síce žiadnu osobne nestretol, ale až tam budem, preverím a potom ti dám vedieť.

@morpheuss - myslim, ze je uplne jedno ake maju povahy mlade dievcatka, chudatka odkazane na zahranicnych kurevnikov, o ktorych by sa neopreli, keby to nebolo zivotne nevyhnutne

morpheuss
7. okt 2025
@anonym_d0a0cb

@morpheuss - myslim, ze je uplne jedno ake maju povahy mlade dievcatka, chudatka odkazane na zahranicnych kurevnikov, o ktorych by sa neopreli, keby to nebolo zivotne nevyhnutne

@anonym_d0a0cb ja by som sa zasa ani neoprel o ženu, ktorá takto pohŕdavo rozpráva o iných a myslí si, že je viac... síce... hmm... možno kebyže mi ponúkneš dvacku, tak porozmýšľam... ❤

Strana
z4