Mám málo sexu
Žienky,idem si k vam po radu.Viackrát som tu čítala,že mnohým chýba sex.my mávame tak 2-3x za mesiac.ide mi to už na mozog,ja by som aj každý 2.deň.chlapovi to asi nechýba.ako to riešite vy,ktoré máte taký problém?
@veronikaszabova povedal ze som si mala najst chlapa,ktory bude chciet castejsie,ale mame 2 deti,sme spolu 12 rokov,nikdy som ho nepodviedla.
@lubi215 a od zaciatku bol sex tak malo?
S tym nic nespravis,jedine,ze sa spolahnes sama na seba bud ruky alebo vibrator.
@lubi215 Otázne je, či ti chýba naozaj "sex, alebo skôr záujem, intimita medzi partnermi. Lebo samozrejme, ak len sex, vieš si to urobiť sama podľa nálady a nemusíš hľadať milenca. Ak ti chýba práve ten záujem, nedáva ti pocit že si ako žena žiadaná, to je väčší problém. Postupne budeš chradnut a časom ta cela ta situácia naozaj vženie do náručia iného. Z akého dôvodu nechce muž? Únava, depresia, alebo nuda v posteli po toľkých rokoch? Máte všetky tieto otázky vykomunikovane?
Tak to sú silné slová od muža, že si máš nájsť na sex iného. Hovorí to iba preto, lebo dobre vie, že to neurobíš. Najbližšie, keď náhodou bude on chcieť sex, tak mu povedz, že nemáš práve chuť, lebo máš super milenca, ktorý ťa poriadne včera posexoval.
U nás je opačný problém 🤷♂️🤦♂️
@veronikaszabova ano,vzdy bol tak malo,jazdil na kamione....
@perdulka7 vykomunikovat to s nim. Nechce sa mi verit, ze by mu tolko malo sexu malo stacit. Jedine, ze by v tom bolo nieco ine...My sme tento problem mali tiez. Mala som pocit, ze mi celkom nerozumie, ze to neberie vazne. Neviem, ktory z mojich dialogov zabral, ale uz dlhsie fungujeme normalne. Dokonca sa to obratilo. Velakrat som to ja, kto je unaveny.
Dakujem vsetkym,ktore ste sa zapojili 😘
Je to ťažké, my to máme zas naopak (napadá mi sarkastická poznámka, že by to bolo vhodné na "zámenu manželiek"). Ale inak je manželka skoro vo všetkom ostatnom super, tak verím, že sa mi to podarí vydržať...

@lubi215 rozhovor s muzom nezabral? Treba najst kompromis