Mám mu veriť?
Ako sa zachovat v takejto situacii? Mam partnera sme spolu cca pol roka.. zatial bolo vsetko krasne vsetko super stale sme boli spolu, ako to uz byva na zaciatku predovsetkym v posteli. Mam aj syna s ktorym vyborne vychadza..
O jeho minulosti som vedela uz predtym dost, dlhodobo “slobodny” mladenec, ktory ma uz po 40tke, bohem maliar, fotograf, ktoreho zivotnou filozofiou je hedonizmus, a okrem zien v mileneckej rovine a bolo ich fakt dost nemal zaujem sa viazat, mat rodinu, partnerku a zivot bezneho dospeleho muza.
A potom sme sa do seba nejak zamilovali, zacali zit pol na pol spolu (ked mam syna doma som v mojom byte, ked nie som s nim), spoznala som jeho priatelov, kolegov, rodicov, chodime spolu vsade, naozaj choval sa ku mne velmi pekne, laskyplne, nezne atd. plus sme zacali planovat, ze sa prestahujeme do jednej domacnosti, dokonca ho uz pozna aj moj ex, otec mojho syna.
Teraz momentalne ma vystavu obrazov v Cechach a pri tej prilezitosti robili aj foto workshop pre zacinajucich fotografov, kde bolo asi desat modeliek a rozne sceny, trvala to cele od piatku do nedele. Samozrejme ja som tam nebola. Na instagrame pridavaju rozni ludia, rozne prispevky z danej udalosti a jedna moja znama dala fotku kde ju ten moj foti a ich foti niekto treti. On nevedel, ze ju poznam, ja som ani nevedela, ze tam bola. Napisala som jej na to storycko, nieco v zmysle “ze moj stary ta fotil” , ona mi na to poslala, ze si s nim pisala a ze sa bavili, ze je slobodny a mohli by sa spoznat viac osobne, poslala mi aj fotku. Ja som ho s tym samozrejme konfrontovala (aj ked fakt nie som stihacka, nenechalo ma to chladnou). Jeho reakcia na to? NIC! Na druhy den sme sa stretli, argumentoval tym, ze vraj to bola len “hra” a bol zvedavy co z nej vypadne. O co jej ide, ze tak sa zeny bezne nespravaju (ona bola aktivna v tej komunikacii). Ze dobre viem, ze ma neskryva atd. Zrazu som na neho zmenila nejak pohlad, uz mu tak neverim, ta intimita medzi nami je ina, postrehol to aj sam, povedala som, ze potrebujem cas upratat si v hlave a zistit co skutocne citim, ze tu nejde len o nas. Cakala som, ze bude normalny, alebo aspon sklopi usi a bude suchat nohami. Miesto hoho sa zacal spravat arogantne a lahostajne.. Povedal, ze ked zacinam mat na “salame ja” tak aj on. Prestal sa so mnou rozpravat, prejavovat mi naklonnost a mam pocit, ze ho do niecoho tlacim. Ze teraz pochopil, ze stale nie je pripraveny na vztah, nie je zvyknuty tak zit a co to obnasa. Ze sa hned vzdava a robi len to, co mu v danom momente vyhovuje a prinasa vacsi pokoj a pozitok. Mam sa rozmysliet a dat mu vediet 😅.. buduci tyzden name ist spolu do Spanielska. Tak dovtedy mam akoze “deadline”. Zrazu sa to vsetko nejak otocilo a ja som ta co taha za kratsi koniec a ani som poriadne nepostrehla ako som sa dostala do tejto situacie. Co mam robit? Dat este jednu sancu, kedze som zamilovana asi po 7 rokoch a konecne mam s niekym skvely sex a cas, alebo radsej ist a nechat to tak?
Kašľať na neho
Ked nevies ci mu mas verit, tak mu neveris, len si si to este nepriznala. A podla toho sa zariad.
Nema podla mna vazny zaujem o vazny vztah.. mozno na pekne chvile, vylety atd ano. Stary mladenec po 40 - blikala by mi kontrolka. Preco je sam? Nieco na tom bude a asi skor to, ze on nikoho na vazny vztah nechcel doteraz. A celkovo jeho zivotny styl - bohem, maliar, fotograf - ono to tak zvacsa byva taky odviazany styl zivota.
Ale toto je cisto moj nazor.
Ale prosím tá….toto nema žiadnu perspektívu
Toto nie je chlap do vzťahu
@tosomja inak akoze nie je to moj prvy chlap v zivote, a ja chapem aj tomu, ze cloveku imponuje zaujem. A mozno sa chce aj zahrat, mat flirt v nejakej rovine. Ale viac ma zaskocila ta jeho reakcia na to. Ked ini predtym spravili daku chujovinu chovali sa takym sposobom. Ale toto “mamfpici” som este nezazila 😅
Pre neho je to uplne v poriadku takto si vypisovat a bude to robit aj nadalej
Podla mna to nema perspektivu a ak sa zacal spracat voci tebe neprijemne tak na co
Este by som si uzila to Spanielsko, ale asi by som s nim do buducnosti uplne neratala...
@ema22270 posledny vztah mal ked mal od 24 do 27… jedina zena s ktorou zil a planoval buducnost.. vtedy este aj pracoval pre korporat a celkovo zil inak. Ze potom ked sa rozisli mu preplo, 4 roky sa z toho liecil a zacal sa chovat tak, ze toto uz nikdy nechce zazit.
A ty si myslíš,že takýto človek má sex len s tebou? Bluznit dokonca o vzťahu? Neblázni a ži si svoj život a venuj sa dieťaťu...nie psychopatovi
To je proste chlap namotavak - zil tak doteraz a menit nic neplabuje. A vlastne tebe svojim spravanim dal najavo xe je mu to jedno
A pises ze si s nim len vtedy ked nemas syna - to je jasny signal toho ze nema potrebu sa zaclenit
@momoqui ale to kvili malemu, nie kvoli nemu. Nechcem este malemu motat uplne hlavu kym som si neni ista.
fakt myslíš že taký čo sa nikdy nechcel viazať si zrazu uviaže na krk slobodnú matku.... užíval si a práve využíval výhody že si slobodná matka, akože čo tiež určite potrebuje sex a nebude od neho za to pýtať peniaze, pohlavné choroby nehrozia lebo vzhľadom na starostlivosť o dieťa ťažko máš čas na niečo iné, ani ho nemôžeš kontrolovať čo robí pomimo teba keď sa stretávate vlastne len tak často ako nejaký milenci....,
akonáhle vycítil že by si ho mohla nejako obmedzovať stráca záujem a má ťa na háku. Mileniek zrejme môže mať habadej a rečiam o spoločnej domácnosti by som fakt neverila.
20 rokov zil ako zil. Si myslis, ze prides ty, mavnes prutikom a on sa zmeni? Nie.
Ja by som to ukoncila.
Myslím, že bohem nikdy nebude chcieť žiť život aký chceš ty pre seba a svojho syna. Teda ak sa chceš usadiť a žiť normálny život s jedným mužom. Ak sa chceš baviť a žiť ,, volne" tak s nim pokračuj.
bud budes vo vztahu kde si on bude popri tebe uzivat -a ze prilezitosti bude mat dost a od teba bude cakat toleranciu alebo odides a prenehas ho zenam kt to vadit nebude .. ale ak cakas rodinu vernost a podobne -s nim iste nie
S nim by bol život o užívaní si.. Lebo on tak fungoval a nezmenil by to.
Si predstav ze na to neprídeš, že ťa ženská nie je tvoja známa.. Bohvie kde by to zašlo.. A bohvie koľko ich je.. Takých objektov s ktorými si sem tam niečo vymení..
Takíto muži sú zato ešte po 40-tke slobodní, lebo to tak chcú, majú ženy, ktoré sa im páčia, neviažu sa s nimi a majú ich aj niekoľko naraz. On ani asi nikdy nedôjde k tomu, že by sa mal záujem o manželstvo so ženou, ktorá žije bežný život so svojim dieťaťom.
A venoval sa rodine, ako by si to chcela.
Teda, ja len čumím, ako šikovne to otočil, on urobí chybu a ešte si ty tá zlá. No ale mne by stačilo to, že teraz si uvedomil, že nie je pripravený na vzťah a že robí len to, čo jemu vyhovuje a prináša pôžitok. Čiže, váš vzťah mu vyhovoval, len keď mal z neho výhody a žiadne obmedzenia. Chápem, že s ním do toho Španielska chceš ísť, že si sa na to tešila. Ale ja by som nešla. Nevyhovoval by mi tento typ "vzťahu".
Vyepelemu muzovi, kt stoji o vztah mu myslienka mat svoju partnerku 'na salame' hlavou ani neprebehne.
40tnik, ktory vypoti zo seba pubertiacku vetu- nie je este pripraveny hovori za vsetko. Je na tebe co vlastne chces. Do Spanielska ta vola asi iba preto, aby nemal prazdnu postel. Ak hladas niekoho seriozneho do vztahu, tento chlap to nebude.
Starý mládenec ,bohém po 40-tke…Je zvyknutý na voľný štýl života ,bez obmedzovania a prispôsobovania sa.Roky,rokuce tak žije .On nevie a nechce žiť usporiadaným životom s jednou ženou ,nenapĺňa ho to.
Skôr či neskôr by flirtoval kade tade ,paralelne mal iné ženy /podľa mňa už ich má/A toto je jeho bohémsky štýl života ktorý sa mu páči .Starého PSA už novým kúskom nenaučíš .
@mpg inak toto .. ked sme spolu sedeli na tej kave a ropravali sa, povedal, ze kvoli mne obmedzuje vsetky svoje zaujmy a pracu.. kukala som na neho ako puk. Doteraz nikdy nic take nepovedal.. spytala som sa ho ako to mysli, lebo som nemala pocit, ze by sme robili nieco co by jeden z nas nechcel. A on, ze odkedy je so mnou zije uplne inak, menej foti, nevenuje sa fotkam, nechodi na pivo ani za kamaratmi .. a podal mi to ako vycitku v zmysle, ze odteraz sa bude viac venovat sam sebe. Ehm.. to bolo pred dvoma dnami. Odvtedy ho to znova vsetko dako preslo a zas zacina byt ako predtym, nevyznam sa v nom. A asi ani on sam v sebe. Som sa ho spytala ci ma daku psychicku poruchu.. jeden den sa k sebe vobec nehodime, druhy den ma miluje chce so mnou byvat a mat deti 🤦♀️.
@h2 uplne to otocil presne.. a to s tym, ze si uvedomil, ze nechce vztah nepovedal on, ale ja.. zle som to podala.
On vraj vztah chce len si to dako inak asi predstavuje ako ja. vyjadzil sa, ze ma dve roviny bytia, ktore ma v hlave diametralne inak prezivane a oddelene. Ze je cas.. ktory je volny cas a do toho spadam ja, rodicia, vztah, vylety… a vtedy riesi nas.. a potom cas kedy pracuje .. a do toho nezapada nic z predtym spomenuteho a vtedy mna ani nic osobne vobec neriesi.. ako keby to nebolo
veď to je v poriadku.
nech si to má ako on chce. tebe to buď vyhovuje, alebo nie.
A iné ženy zapadajú do ktorého z týchto časov?
On chce vzťah, len ak má mať z neho výhody.
Ste iba POL ROKA spolu a takéto správanie má.Čo bude neskôr ?Tento muž nieje vhodný pre vážny vzťah ,prepáč ,máš dieťa ,už by si mala zodpovednejšie rozmýšľať .

Nechaj to tak. Ja by som nedoliezala. Ešte stále som názoru, že aj v dnešnej dobe má to byť muž, ktorý dobýja ženu. Keď ma na saláme, ja mám na šunke 🤣🤣