icon

Mám potrebu opľuť mužovu bývalú milenku

3. mar 2023
Strana
z2
katkaseiner
3. mar 2023

ak je exmilenka, tak je to uz jedno... a len mimochodom, muz je nevinny?

hsara99
3. mar 2023

Muža si opľuj 😄 ona ti vernosť nesľubovala

autor
Autor odpoveď zmazal
katkaseiner
3. mar 2023

neidem sa nikoho zastavat... ale ona o tebe vedela? Lebo ja som bola uz situacii ze som bola takmer milenka a ja som o takmer manzelke nic nevedela...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
hsara99
3. mar 2023

S tým súhlasím a rozhodne sa nezachovala korektne ani ona podľa tvojich ostatných komentárov, no vina je rozhodne najmä na jeho strane.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
tosomja
3. mar 2023

Radim ti to už nerozoberat, ak si odpustila manželovi. Čo z toho budeš mať? Ďalšie poníženie

janulka1802
3. mar 2023

Tým, že ju opľuješ, ukážeš Ty svoju úroveň, hrdosť, inteligenciu... Čo myslíš, akú?

volterra
3. mar 2023

A tvojmu mužovi nebolo jedno, ako ťa ponižuje?

slapina
3. mar 2023

čo sa stalo, stalo sa a už sa neodstane. vážne, nechaj to tak, absolútne nijak si tým nepomôžeš. len veci ešte viac zhoršíš. možno sa ti nachvíľu uľaví, ale ak ona podnikne proti tebe nejaký krok, tak sa zbadáš hneď :D

martinkatinka
3. mar 2023

Nemas to vobec vyriesene, ked mas taketo pocity. V hlbke duse si zrejme ani muzovi neodpustila, len ho proste tolerujes.

liusa82
3. mar 2023

ked už tak obidvoch aj milenku aj muža nech je to fifty fifty..ja stále hovorím ak suka nedá pes neskočí

motylik273
3. mar 2023

Do toho! ✊

gabika0825
3. mar 2023

A naco si s takým človekom ktorý tá podviedol a ty pises že si mu odpustila, ale zjavne nie, keď ti teraz leží v žalúdku ona. Prosím tá spamataj sa a rozved sa. S týmto sa zmierit nedá, bude tá to stále trápiť v hlave. Nehovoriac o dôvere voči muzovi. A hlavne, kto podvedie raz, podvedie aj druhý krát. A možno podvádza ďalej a o tom ani nevieš.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
3. mar 2023

To je teda dobré, muža si si vo svojich očiach ospravedlnila, hnev si presunula na milenku. Pritom on je ten hlavný vinník. A tým, že si mu odpustila, dala si mu voľnú ruku, nech to urobí zase. Veď čo? Zase odpustíš. Veď on je, chudáčik, nevinný, to všetko tie mrchy milenky! Všetky ich opľuť! 🙄
Nezabudni sem zase napísať, keď ťa zase podvedie.

autor
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
marianarem
3. mar 2023

Este si tu neveru podla mna ani neodpustila, len sa z nejakeho dovodu nechces hnevat na muza. Ale je to ako keby sa zena alkoholika hnevala na vyrobcu borovicky. Zeny chodia vselijake po svete, ale jednoducho keby ti chlap chcel byt verny, tak by bol.

vroni
3. mar 2023

@liusa82, treba si vziať muza a nie besneho psa, co by každú suku len oskakat chcel. Ta milenka môže byť nemorálna osoba, ale muz na mu liezol dobrovolne, pištoľ mu pri hlave nedrzala. Keď ju milenka viac žerie ako jej neverný muz, nech mu nabudúce nejakú vyberie sama.

danyelia
3. mar 2023

Ahoj, chápem Ťa, ale najlepšia pomsta pre oboch by bola...keby si tej milenke svojho muža s úsmevom prenechala 😄 Nech si ho teda užíva v plnej paráde a Ty si nájdi niekoho normálneho, kto si Ťa zaslúži a bude vážiť 😉

huginko
3. mar 2023

Píšeš o hrdosti, úrovni, ty ju máš kde, že ju chceš oplut. Keby si bola taka ako píšeš, odpustís,uzavries minulosť a ideš ďalej. Ved predsa ti ona zato nestojí. Alebo?

valeria_h
3. mar 2023

A Ty mu ešte veríš? Urobil to raz, urobí to znova.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
fauko
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2