Mám sa ozvať lektorovi?
Hanbim sa tu celkom napisat. Ale mozno skusenejsie mi budete vediet poradit. Mam 23 rokov a chodila som dost dlhu dobu na kurz nemciny individualne. No a moj lektor ma 30, je to Slovak nezadany, zil dlhodobo v DE tak preto nema zavazky. Casom sme mail blizsi vztah, aj sme posrandovali, boli tam vzajomne sympatie aj chemia, ale nikto neprekrocil hranicu. Tie kurzy som mala cez jazykovu skolu, ale samostatne, poznala som aj inych ziakov a ucitelov. No a vlastne ide o to, ze ja som jeho na tych hodinach neprejavovala nic, no on mne aj ano akoze v ramci srandy, no v kazdej srandz je kusok pravdy... sympathie boli v zmysle velmi sme si sadli aj po ludskej stranke, ale nepotykali sme si oficialne ako kamosi, ale nic som nechcela zacinat a ani on, kym som ziacka.. to mi povedal, ze ma take zasady. Myslite ze keby chcel ostat nadalej v kontakte aj priatelskom alebo inom, kedze Ssme si povahovo sadli... Tal by sa ozval hned este v den, kedy som skoncila certificat? Alebo kedze je ucitel, si drzi odstup k byvalym ziakom hned po kurze a ozve sa casom, po tyzdni, dvoch, ... Nejde Ani tak o vztah, ved vzdy to bola iba vyucovacia hodina a nie rande, ale ja Ani neviem, ci mozem date najavo zaujem byvalemu ucitelovi, ze ist von aj mimo skoly.. alebo to nechat na nom. Dakujem.
nechala by som to na ňom, keby mal záujem, nájde si k tebe cestu veľmi ľahko
Nema si preco drzat odstup, ste obaja dospeli ludia. Trosku si to mylis s etikou napr. na strednej skole, kde je to vztah ucitel a neplnolety ziak. Ale jazykovy kurz? Ked Ty mas 23 rokov? Ak by chcel, ozve sa ....
Na druhej strane ak Ta to ozaj kvari, nezaväzne sa mozes ozvat Ty a uvidis. Bud motyka vystreli, alebo aspon vies na com si...
vieš, on ako učiteľ stretne takých žiačok hodne... asi si preňho nebola až taká výnimočná ako on pre teba. To nič, aj ty ešte stretneš takých chlapov hodne
určite by som sa mu neozývala... tvoj učiteľ bol a je obyčajný lovec, ktorý ešte naoblbuje hodne žiačok...
tiez si myslim,ze vo vasom veku to mohlo prekrocit hranicu uz pocas kurzu.ako dlho si tam chodila? ak si bola k nemu mila,usmievala si sa,urcite pochopil,ze by mal u teba sancu. mohol by sa ozvat, vyuzit sancu (aby si si nenasla ineho napr.).
druha moznost je,zeby bol prilis hanbilvy a preto sa neozve,ale to mi pride malo pravdepodobne
Myslím, že je to bez šance. Ak by chcel skutočne, už dávno sa ti ozve. Ale zas ak nemáš kvôli tomu spávať alebo čo, tak sa mu ozvi a uvidíš. "Najhoršie" čo sa ti môže stať, je že ti neodpíše alebo sa stretko neuskutoční, ty sa otrasieš, prekusneš to a pôjdeš ďalej.
Ja by som sa ozvala. Nebuďme zas všetky tvrdohlave. Kde je písané že sa muž musí ozvať prvý? Sama píšeš že prejavoval on a nie ty. Možno nevie na čom je iba, alebo len chce počkať nech nevyzerá hrrrr brrrr.
Ja by som sa ozvala po týždni či nemá chuť na kávu iba.
Ešte môžeš skúsiť - ak máte FB pridať si ho medzi priateľov, keď bude chcieť ozve sa.. pridanie medzi priateľov na FB bez nejakého užšieho kontaktu mi príde také veľmi nezáväzne a keď sa ľudia chcú ozvať tak sa ozvu tade..
A hlavne, kedy ste sa naposledy videli na kurze? Ak nedávno tak sa možno sám odhodlava, nemyslím si že každý chlap je taký že keď má záujem ozve sa hned ale tiež sa musí posmelit a prejde pár dní a ozve sa.. mne sa práveže vždy páčili takýto zdržanliví muži a proste všetko sa chvíľu vyvíjalo..
Neozvala by som sa...bol to tvoj učiteľ a tam to skončilo...mám za sebou niekoľko individuálnych kurzov, kde sa ku mne chovali milo a aj srandovne, ale ďalej som to neriešila,...pozri keď bude chcieť, má na teba kontakt
Odpisem tak vseobecne, no ja som skoncila skusku tento tyzden v stredu a vtedy som vlastne este kontaktovala jazykovku v ramci podakovania sa, riaditelku a pod., lebo sme Mali blizsi vztah a citila som, ze sa chcem podakovat. Kurz navstevujem od zaciatku septembra, teraz uz nie samozrejme, alebo tie individuale hodiny teda. Ja som len videla, ze sa nièce z jeho strany asi je, ale ja neriesim vztah, ved pozname sa ina z hodin a vietz co tym asi myslim, ziadne rande Ani nic nebolo 🙂 ale Isla by som nan rada, Muslim stretnut sa aj mimo pody, tiez mi je blbe napisat hned dnes, ked v stredu sme sa videli a potom som este vo stvrtok bola tam... Nechcela som vyznket premotivovane teraz alebo co🙂
Pytam sa peoste preto, ze ci by bolo blbe, nikdy sol sa neocitla v talej situacii a vzdy rada ostanem v lontakte so super ludmi... No toto je muz, s ktoym to bolo este take, preto ani neviel, co si dovolit a samoerejme akceptujem jeho posobenie, ze on je lektor.
Pockaaaaaaj..veď neprešiel ani týždeň, máš čas, ak bude chcieť, ozve sa, aj po mesiaci, chlap čo chce ženu naozaj sa snaží....ak sa neozve, hod to za hlavu
@marcellka32 ja viem, ze nie, ja len... Asi som sa tak tesila vnutoene, ze uz skonci ta oficialnost a ze by bolo fajn spoznat sa aj mimo tejto oficialnosti. Nemam ocakavanie co sa tyka vztahu, pretoze to sice je fajn, ze mozno daval naznaky, ale ja to stale beriem, ze n'y to bolo ine, keby ideme nahodou von uz ako seberovny
@marcellka32 seberovni* oprava 🙂
Keby mal záujem, tak sa ozve... Ver, že niesi jediná, ktorej prejavoval záujem
1.) Zena navrhuje tykanie, nie muz.
2.) Vzajomne sympatie su medzi 90% lektormi a ziakmi. Vacsinou sa prideluju mentalne podobni jedinci. Po 10 minutach lektor vie, aku uroven jazyka ma ziak a ci si "sadnu."
3.) Cislo mas, skus mu o tyzden napisat vetu, s ktorou potrebujes pomoct. Bud sa konverzacia rozvinie dalej alebo to zostane na povodnej urovni.
Je strasne skoro sa este ozyvat..budes posobit dost "nadrzano" a moze to skoncit len v posteli..este by som mu dala tyzden ak ma na teba kontakt a ma zaujem uz mu nic nebrani ta pozvat von...ak sa neozve tak nemas co stratit vramci podakovania by som ho pozvala na individi hodinu niekde do nemeckej restiky alebo takej speci co vystuhuje ten jazyk a tam sa uvidi.. nemas co stratit 🙂
@annamarcela dakujem za komentar, aj ja si myslim ze by to mohlo vyzniet nadrzano alebo vtieravo. Jedine co som uz podnikla celkovo je podakovanie sa, ale to mi prislo normalne, formalne nic extremne a osobne, pretoze som to robila celkovo a pre vsetkych. Je to taka zvlastna situacia pre mna, clovek spozna super cloveka po tej ludskej stranke a je tam ta bariera, ze ani nevie, ze co dalej 🙂 co si moze dovolit a co je uz cez 🙂
pockaj este...a neskor by som to nejak "naraficila" tak ftipne ze v nemeckej restauracii nerozumies niektorym slovam v jedalnom listku..., nieco take ftipne ci by nechcel niekedy ist na obed a pomoct zo slovickami 🙂 (vecera znie ze potom to skonci vies kde tak radsej ten obed.....) a to pochopi..ak ma priatelku tak to odmietne a vies na com si 🙂
@annamarcela Staci, ak napise ftipne 😂. Vtipné
No ako? Ozval sa?
@marcellka32 este nie, bohuzial a to presiel cca tyzden, takze neviem, ci vobec nieco ocakavat. 🤐 Mozno ze som bola len naivna, ze ma zaujem.
Nechaj to tak...ak sa neozve, tak to bolo iba jednostranné...
Nejaký učiteľ na kurze? Keby bol vysokoškolský pedagóg tak tu zásadu pochopím, ale niekto kto učí na kurze a platím mu a také zásady ? :D No asi veľmi záujem nemal.
@nikolka1986 to bol pripravny kurz na certificat, tak ocividne nechcel, aby sa hovorilo, ze si zacal so ziackou a urobila som to protekcne, lebo toto sa bohuzial deje, ludia su zakrrni a ak si zacnes so sefom, kolegom, ucitelom, instruktorom a podobne, tak vacsinou uz v tom ini vidia protekcie, ak ta cakaju skusky. Alebo je to sef/vzeduci, takze mas vyhody. Alebo sa mylim? Ja to chapem takto.
hej toto mas pravdu, mohlo by mu to dost poskodit reputaciu...ale uz ked nemate na seba ziadne pracovne vazby...a nezistovala si ci nema priatelku? nepoznas niekoho kto ho pozna?
veď má záujem, aj ty máš záujem, tak sa mu ozvi aj ty ak chceš...

keby mal zaujem, uz sa ozve...ja by som sa neozyvala