icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

Strana
viestta
4. apr 2023

Ked hladas len dobre vyzerajucu damu, tak radsej ostan pri tych co im za uvolnenie tlaku v slipoch zaplatis. Partnerka by ti mala byt prijemna aj vyzorovo, o tom potom, ale na spolocny zivot su dolezitejsie ine veci ako "dobre vyzerajuca dama"

mimi2018
4. apr 2023

@feda44 ako všetko čo si tu napísal je pravda. No skus si nájsť ženu nie podľa výzoru ale podľa povahy a hlavne dobrú úprimnú dušu.

nnnuuunnn
4. apr 2023

Radšej zostaň sám.

majkamasar
4. apr 2023

@feda44 treba hladat na spravnom mieste

feda44
autor
4. apr 2023

@mimi2018 Keď tam nie je chémia nemá to zmysel :/

feda44
autor
4. apr 2023

@majkamasar Kde napríklad ? :D

dadis
4. apr 2023

@feda44 Mas velmi zly nazor na zeny a vztahy, pritom nic z toho si nezazil. Si nieco ako incel, myslela som, ze taki su len v US. Vacsina zien je normalna, hlada lasku a otca pre svoje deti.

viestta
4. apr 2023

@feda44 ked hladas chemiu len u "dobre vyzerajucej damy" hladas zbytocne. Na chemiu treba ine parametre ako len vyzor. Ale ty mas este pred sebou peknych par rokov, kym na to sam dojdes. (teda emocne dozrejes)

gemerka17
4. apr 2023

@feda44 všetko hodnotis len zo svojho pohľadu. Z toho čo si napísal, ti ide iba o to, aby si mal vedľa seba kočku. Ak uvažujes takto povrchne, nedivím sa, že si žiadnu partnerku nemal. Presne takéto zmýšľanie majú mladí nedozreti chalani, ktorí len slintuju po pekných dievčatách a je všetkým jasné, že ona o nich nezakopne. Šanca, že modelka bude chcieť stredoškolaka čašníka pracujúceho na smeny, bez majetku, dedičstva, bez výzoru je na bode mrazu. Zmeň priority lebo takto v živote si môžeš z tvojho platu občas dovoliť prostitutku a ak sa to už o tebe niekto dozvie, tak baby nezbalis pokiaľ nebudeš mať niekoľko 100 000 eur na účte. Vážne nie si ten macho, čo si môže vyberať.

pralinka25
4. apr 2023

@feda44 ach moj boze. tolko pesimizmu a negativizmu v jednom prispevku. s tymto pristupom nemusis mat obavy
ak si to v hlave neprepnes fakt ti ostanu len tie slapky

maranta_leuconeura
4. apr 2023

@feda44 nemal si ziadny vztah, preto nemas skoro ziadne sebavedomie a mas uplne skreslene predstavy o com je spolocny zivot alebo vobec vztah (zena by ti zahla preto, ze si 12 hodin v robote? Ale prosim ta...). Tvoji kamarati su vsetci svatci co maju smolu na zlatokopky a lahke zeny, alebo ako to mam chapat?

lindusss2016
4. apr 2023

@feda44 ak tato tema opat nie je len vymyslena a toto vsetko myslis vazne, tak mas seriozny problem a si riadne zakomolexovany a to ti nepisem v zlom, ale preto, aby si sa uvedomil. To, co vidis v druhom (v tvojom pripade v zenach), je tvoje. Nemas o sebe vysoku mienku a myslis si, ze by ta ziadna nemohla uprimne lubit. Tak v prvom rade zmen postoj k sebe, zacni si sam seba vazit a sam seba mat rad a potom mozes ocakavat, ze si najdes zenu, ktora ta bude hodna. Ale s tymto pristupom...len tie prostitutky

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
viestta
4. apr 2023

@maranta_leuconeura tento je predurceny na to, ze mu kazda zdrhne alebo zahne... Tu fakt niet o co stat, tu chemia nepreskoci ani ked sa do toho zamontuje pani Sklodowska-Curie

sono2
4. apr 2023

@feda44 no vidíš. A teraz budeš všetky hádzať do jedného vreca ako štetky.
Evidentne máš iný problém. Sebavedomie atď

daniela2202
4. apr 2023

@feda44 a dobre máš chlapče, buď radšej sám 👍

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sejjby
4. apr 2023

Názor nevyzretého chlapca🤷🏽‍♀️

kubo654
4. apr 2023

Mas velmi dobry pohlad. Sustred sa na seba. Mas cas. Buduj seba a pozeraj do vnutra. Zena nevie co chce. Polovica tu place ze sa nudia so svojim muzom a druha ako sa vychrapat s kolegom v praci. Pametaj zena potrebuje nakonci dna teba viacej ako ty ju. Je to len otazka casu kedy im to dopne a v 40tke si mozes vyberat ty 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
viestta
4. apr 2023

@kubo654 pobavilo 😀

lindusss2016
4. apr 2023

@kubo654 a ty uz si si vybral? A dobre? Svoj koment si napisal s poriadnou davkou sebavedomia 😂 ale tipujem, ze v realite skutek utek...

domkakvet
4. apr 2023

@feda44 toto mi pride ako naozaj vymyslene, no ale ak je toto vsetko pravda, tak by si mal v prvom rade najskor dospiet a zatial si ani nikoho nehladaj, ked dospejes pride to samo.

pralinka25
4. apr 2023

@kubo654 wow. no co dodat. mozete ist spolu na pivo a potom za slapkami. aj teraz aj po 50. ste skratka nad vecou obaja

kubo654
4. apr 2023

Ale no. Trosku to tu treba vyvazit. Ked vidiem tie rady nanzelkam na rozvod pri kazdom probleme 😃

nickpick
4. apr 2023

@feda44 jeden nezmysel za druhym….z celeho tohto vyplodu vychadza len jedine, mas nizke sebavedomie vyplyvajuce zrejme z priemerneho vzhladu, vzdelania a z nespokojnosti s tvojou sucasnou pracou, tuzis po krasnej priatelke (lebo tvoja priorita je vylucne vzhlad dievcata), neveris si, ze na taku mas tak vsetky dievcata jednym smahom odpises a nazves ich zlatokopkami, nevernicami, atd. Poradim ti, vrat sa do skoly, zacni na sebe pracovat, so vzdelanim mas lepsie sance najst si dobry job, v priebehu tohto celeho urcite natrafis na rozumne a mozno aj krasne dievca, zabudni na vsetky tie nezmyselne pribehy ktore mas od kamosov, su to zvacsa jednostranne a skreslene opisy zien, pravdive mozno tak spolovice….

maranta_leuconeura
4. apr 2023

@kubo654 podla mna dobra rada, rovno si autor po 40ke moze najst nejaku s detmi, aspon nemusi rozsirit svoj genofond (:

feda44
autor
4. apr 2023

@dadis Tak prečo potom keď majú deti s jedným dokážu podviesť s druhým ?

feda44
autor
4. apr 2023

@gemerka17 Je zaujímavé, že pracujúceho človeka žiadna kočka nechce ale keď nejaký chalan má takmer toľko rokov čo ja a v živote nepracoval, je večný študent, peniaze má habadej a to len kvôli tomu, že všetko mu dáva bohatý oco tak takého kočky chcú :D

ivi85
4. apr 2023

Ja mám kamoša, mal dokonca po 30tke keď bol ešte panic. Potom si zaplatil prostitútku. 2 alebo 3 x. Nároky na partnerku mal veľké, musela to byť kocka s veľkými kozami,múdra, štíhla bla bla bla
Teraz, je to asi 8 rokov odvtedy,má ženu, úplne priemernú babu, žiadna modelka a doma 3 deti... Myslím že jemu tie prostitútky dosť pomohli. Ženy odvtedy nestriedal,mal asi iba dve. Ale je spokojný, vyrovnaný. A rovnaký čudák ako predtým.

Strana