icon

Manžel má milenku

Včera o 09:52

S mužom mame pravidelný sex 1x tyzdennne a aj tak ma minimálne jednu milenku.

stellarstar
Včera o 09:54

@anonym_autor a?

hopatko
Včera o 09:54

Teraz neviem, je to malo, ci najdes mu dalsiu?

minenkaa
Včera o 09:57

@anonym_autor tak treba mať pravidelne každý deň dvakrát ,aby nemal čas na iné

rozculena
Včera o 09:59

dík za oznam

crazy_cat_lady
Včera o 10:01

Dakujeme za oznam

anonym_9e3979
Včera o 10:07

Tak asi 1x týždeň nebude dosť...

ivicatolic
Včera o 10:15
@minenkaa

@minenkaa 😊👍

pr85
Včera o 10:15

@anonym_autor Ako si to zistila? Konfrontovaná si ho?

ivik4
Včera o 10:19

A co potrebujes od nas ? Nenapisala si vobec nic. Mimochodom to ze je pre Teba 1x tyzdenne dost neznamena ze je to dost aj pre neho. A vobec nemusi byt dôvod sex 🙄

viestta
Včera o 10:46

To treba riesit s nim, nie na MK

simona20201309
Včera o 10:56
@minenkaa

@minenkaa nemáš pravdu. Taký ktorý to potrebuje 2x za den, si rad suchne aj mimo domu 2x za deň
Hovorím o dlhoročných pároch, nie 20r zajacoch

viestta
Včera o 11:06
@minenkaa

@minenkaa no hej, utrtkat sa k smrti len aby nezahol.... Ked je to vadny kus, tak aj ked by sa zena podkladala 10x denne, tak zasunie inde. Lebo chce zasunut inde.

minenkaa
Včera o 11:08
@viestta

@minenkaa no hej, utrtkat sa k smrti len aby nezahol.... Ked je to vadny kus, tak aj ked by sa zena podkladala 10x denne, tak zasunie inde. Lebo chce zasunut inde.

@simona20201309
@viestta vsak keď ju to trápi,nech sa snaží

anonym_20f31d
Včera o 11:18

chces zo svojho zivota dostat jeho ci ju?

anonym_5744d3
Včera o 11:49
@minenkaa

@simona20201309
@viestta vsak keď ju to trápi,nech sa snaží

@minenkaa Toto je strašne naivná predstava, že podvádzajú hlavne muži, čo toho doma nemajú dosť . Ale verím, že je to dobrá formulka na odrbkanie mileniek, aké to má chudák neukojený doma ťažké. Kto chce podviesť, podvádza. Aj keď je všetko ok, žena kočka a nemajú problém si násť na úlet špatnú, či pribratú- čo jeho žene ani po členky nesiaha.

autor
Včera o 11:59
@anonym_5744d3

@minenkaa Toto je strašne naivná predstava, že podvádzajú hlavne muži, čo toho doma nemajú dosť . Ale verím, že je to dobrá formulka na odrbkanie mileniek, aké to má chudák neukojený doma ťažké. Kto chce podviesť, podvádza. Aj keď je všetko ok, žena kočka a nemajú problém si násť na úlet špatnú, či pribratú- čo jeho žene ani po členky nesiaha.

@anonym_5744d3 to sa stava bežné ze milenka je skaredsia od manzelky

anonym_5744d3
Včera o 12:02
@anonym_autor

@anonym_5744d3 to sa stava bežné ze milenka je skaredsia od manzelky

@anonym_autor Iste, však za manželku hocijaké ohreblo nechceš, ale ak ide o rýchle dokázanie si mužnosti a vzrušenie, tak ti postačí akákoľvek radodajka bez zábran a morálnych hodnôt.

minenkaa
Včera o 12:27
@anonym_5744d3

@anonym_5744d3 ako vies ,čo je pre toho dotyčného pekne a prečo by nesiahala ani po členky ,toto je taká formulka ,že manželke nesiaha ani po členky
Nezastávam a ani nepodporujem neveru

anonym_5744d3
Včera o 12:30
@minenkaa

@anonym_5744d3 ako vies ,čo je pre toho dotyčného pekne a prečo by nesiahala ani po členky ,toto je taká formulka ,že manželke nesiaha ani po členky

@minenkaa Lebo som to videla na vlastné oči.Keby chcel obtlstnutú brunetu, tak neuháňa do manželstva štíhlu blondínu.Vo veĺkej väčšine im tá dotyčná za rozvod nestojí a nemusela byť tá milenka prvá ani posledná.

anonym_5744d3
Včera o 12:32
@minenkaa

@minenkaa Proti nevere som.Zažila som to,asi pred 15 rokmi a mala som česť sa stretnúť aj pokecať s jeho milenkou.Veĺa zaujímavého som sa o sebe dozvedela.Všetko bludy a top výmysel bol,že som alkáčka.Nevadí,že vôbec nepijem odjakživa 😁 Ale pomohlo mi to posunúť sa ďalej-rozviesť sa.Neĺutujem.

motylik2559
Včera o 12:34

@anonym_autor Autorka, zda sa ti zalozenie tvojej temy ok? Znie to ozaj ako oznam a co ti mame na toto napisat? Ziadna otazka, nejake podrobnejsie objasnenie aky mate vztah? Oznamovat nam to nemusis naozaj. Ale ked sa rozpises a polozis k tomu aj nejaku tu otazku, tak ti mozno aj cosi poradime/povieme k tomu🤷‍♀️

minenkaa
Včera o 12:35
@anonym_5744d3

@minenkaa Lebo som to videla na vlastné oči.Keby chcel obtlstnutú brunetu, tak neuháňa do manželstva štíhlu blondínu.Vo veĺkej väčšine im tá dotyčná za rozvod nestojí a nemusela byť tá milenka prvá ani posledná.

@anonym_5744d3 a dakedy je stihla blondínka krajšia ako obtlstla brunetka?

minenkaa
Včera o 12:36
@anonym_5744d3

@minenkaa Proti nevere som.Zažila som to,asi pred 15 rokmi a mala som česť sa stretnúť aj pokecať s jeho milenkou.Veĺa zaujímavého som sa o sebe dozvedela.Všetko bludy a top výmysel bol,že som alkáčka.Nevadí,že vôbec nepijem odjakživa 😁 Ale pomohlo mi to posunúť sa ďalej-rozviesť sa.Neĺutujem.

@anonym_5744d3 takže vlastne nevera bola dobrá ,vo vašom vzťahu

anonym_5744d3
Včera o 12:37
@minenkaa

@anonym_5744d3 a dakedy je stihla blondínka krajšia ako obtlstla brunetka?

@minenkaa Mňa sa nepýtaj.Ja som bruneta 😁

anonym_3a0299
Včera o 14:00

Ty mu to akože tolerujes alebo čo ?ak sa chceš vyrozprávať nápis ktomu niečo viac lebo s tohto sa nikto nevyzná

anonym_039b95
Včera o 14:30

@anonym_autor a to 1x tyzdenne sa ti zda vela? 😃😃 jedine ak mate po sestdesiatke potom ano

anonym_060924
Včera o 14:38

Tak ked si a tym ok🤷‍♀️

anonym_8cdae2
Dnes o 08:59
@anonym_5744d3

@anonym_5744d3 podvádza chlap ktorému chýba niečo v hlave. A v osobnosti. Ak je chlap kompletný a doma mu niečo chýba riesi to s manželkou nie s milenkou

anonym_376154
Dnes o 13:18

@anonym_autor tu je problem inde, nie ze aj ty mu robis dalsi matrac

buminka555
Dnes o 13:20

@anonym_autor
Čiže pravidelne ťa " potom" podvádza , no pekne 🫢