Manžel ma už nemiluje. Ako zvrátiť ochladený vzťah?
Ahojte baby, dá sa to nejako zvrátiť, nejaké konkrétne rady, čo mám robiť, ako reagovat...
1. Manžel je fakt dobry otec, na deti si vždy nájde čas
2. My dvaja sme už 7 rokov odkedy máme deti nikde neboli sami, nikdy si nespravil žiaden špecialny čas len pre nás
3. Nespí so mnou už 9 mesiacov, lebo sa mu nepáči moja aktuálna postava, hoci vie že cvičím a postava sa mení (163, 67 kg)
4. Keď okolo mňa prejde, vždy ma poznámky na moje brucho alebo hrubé nohy
5. Večer so mnou tiež netravi čas, pracuje. Niečo ako večer doma vo dvojici nepoznám
6. Tvári sa, že je dobrý manžel a nerozumie mojej nespokojnosti, lebo ako rodina spolu trávime čas
7. Na sviatok mi dá nejaký darček a tým to haslo, ide pracovať
8. Nechce, aby som pracovala, odhovoril má už od troch prac, kde má prijali
9. Na druhej strane mi vyčíta, ak potrebujem peniaze, hovorí, že jediný nás živí a nemáme ani spoločný účet.
10. Prácu si hľadám opät a tentokrát sa nenechám odhovoriť
Baby co robiť? Kedysi bol úžasný manžel a decka zbožňuje...len ja cítim z neho maximálny chlad, ako to zvrátiť, aby sme mali opäť šťastný vzťah?
Prepáč, ale s veľmi veľkou pravdepodobnosťou má milenku.
V žiadnom prípade neustúp a začni pracovať, budeš to potrebovať.
Ako reaguješ, keď zhadzuje tvoju postavu? Dúfam, že protiútokom o jeho nedostatkoch a nie so sklonenou hlavou.
@neriman začala som jesť viac sladkosti. Pomáhalo mi to byť viac v pohode. Potom som to vymenila za cvičenie. (Ja sa sebe takto tiež nepáčim). Mám pocit, akoby si ma vybral len kvôli výzoru plus možno par vlastnostiam.
Podľa mňa je tá práca dobrý nápad. Muži sa do ženy nezamilujú len kvôli kráse, hoci si to mnohé myslia, ale kvôli tomu, že je pre nich atraktívna. Je to mix povahy, výzoru, nálady, zmyslu pre humor... Ak zmeníš prostredie, prídeš na iné myšlienky, budeš mať veselšiu náladu, tak sa staneš viac atraktívnou. A možno nielen pre svojho muža, ale aj pre iných, čo by mohlo toho tvojho ešte viac prebudiť. A preto, nesústreďuj sa len na postavu, aj keď v tom cvičení neprestávaj. Avšak cvičiť by si mala predovšetkým preto aby si sa ty cítila dobre. Držím palce. Nevzdávaj to, možno to chvílu potrvá...
@lily246 najprv som plakala...teraz som ticho a odídem inde
9 mesiacov bez sexu🤔.Tak, ako chlap ti napisem,ze si asi nasiel,uz nahradu, alebo ma zdravotny problem.Ty sa mozes snazit, ako chces,ked sa vnutorne od teba odputal.
On ťa už nemá rád podľa úplne všetkého čo píšeš. Úplne to vyzerá že má inú ženu a teba má kvôli lepšiemu prístupu k deťom (po rozvode by ich mal málo - striedavka alebo iba víkendy) a na servis v domácnosti.
najskor ma milenku, najdi si cim skor pracu,
@lily246 presne tak to nejako vnímam aj ja...povedala som mu to, on že určite nie. Že väčšina parov to takto má po 15 rokoch spolu a že je to normalne (podľa mňa nie).
Vobec nie si tucna, ja mam 152 cm a 66 kil, bohuzial. Manzel by nedbal aj 2x denne...no ale su chlapi a chlapi...u nas to nie je prekazka. Ved aj on za tych 21 rokov pribral, a to ani nerodil. Ja 4x.
Ale neviem, ci za tym nie je daka ina, chudsia, zaujimavejsia...😔
@tundra ako zistím, že sa vnútorne odo mňa odpútal? Dá sa to nejako zvrátiť?
Neviem, či to zvrátiš. No držím ti palce, nech schudneš, vyformuješ fitness postavu, kopneš ho do zadku a nájdeš si lepšieho.
Suhlasim s komentarmi vyssie - najst si pracu, nielen kvoli vlastnym peniazom, ale i kvoli sebe. Momentalne je zbytocne na manzela tlacit, pripade mu nieco vycitat, nezmeni sa to takto. Zameraj sa na seba! Odporucam pozriet film Zeny s Meg Ryan - tam je navod, ako sa manzel nevernik znova zamiloval do svojej zeny. Jasne, je to len film, ale nieco na tom bude. Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze odkedy sa venujem viac sama sebe (manzelovi nechavam deti na starosti), manzel sa na mna pozera inak, viac komunikujeme ako par a planujeme i cas len pre nas dvoch. Drzim palce, dufam, ze sa to obrati k lepsiemu!
@thereisabear lenže decka má fakt rád...sú s ním radi. Nechcem ich od neho odtrhnúť (ten každodenný kontakt).... Plus s dvomi deťmi nie je tiež nejaké ľahké si nájsť nejakého dobreho muža, ktorý by tento fakt akceptoval...sú to skôr výnimočne prípady...
@elin2525 vďaka, pozriem si ho
Dobre si sa nechala dobrovolne zavriet do klietky. Odhovoril ta od prace, miesto toho aby ta podporoval, ma nemiestne poznamky na postavu, ale ze si mu porodila deti to je v poriadku...a to ze 9 mesiacov bez sexu, tak to asi aj ty tusis ze sa odbavuje inde inak... to uz ty musis vediet. Kazdopadne najdi opat samu seba, najdi si pracu, zaujmy, konicky, sport, menej sladkosti a sprostosti aby si bola opat atraktivna a vtedy mu ukaz fakera. Ak stavia len na vyzore tak je to uboziak.
Podla toho, co si napisala..9 mesiacov,je velmi dlho.Mas dve moznosti,bojovat,ako levica a skusit vztah zachranit,ale na to treba dvoch alebo si naliat cisteho vina,posadit si draheho k stolu a porozpravat sa.Nema manzel okolo 40-ky?
Ak ano,kriza stredneho veku...Chod do roboty,zacni sa viac o seba starat,(provokacne,aby to videl)obcas vybehni von sama,ked sa jemu nechce a uvidis.Nadej zomiera posledna.Drzim ti palce.❤️
Znieš strašne submisívne. Všetko chceš robiť len pre neho. Schudnúť aby ťa chcel. Necháš 3 práce a robíš len domácu žienku lebo on chcel. Keď ťa urazí, ideš si len tíško preč poplakať. A on? Nechce ťa, obtiera si o teba hubu a kláti inú. Ty ho ešte fakt chceš? Také hovädo? Znieš ako niekto, kto nemá rád seba. To je chyba.
@tundra má 46
@lily246 ja si nemyslím, že spáva s inou. Stale je doma, nechodi preč sám. S kamarátmi ide raz za pol roka niekde
@lily246 keď mi povie niečo hnusne, povie mi, že nemám byť preco smutná, lebo mi povedal iba pravdu
no zrejme dobry otec nebude ked detom ukazuje krasny priklad ako sa NESPRAVAT k zene. to by bolo pre mna prvorade , poslala by som ho do prdele.
A on má dokonalú postavu?
Toto sa mi tak páči ,ako každá napíše ,nemá kde podvádzať 😄by si bola prekvapená aký je muž vynaliezavý tvor .Nebuď naivná ,už nemáš 20.A toľké mesiace bez intímnosti ,hádam mu neveríš ,že nemá inú ,však emocionálne medzi vami je to už dávno mŕtve z jeho strany .Ako žena ho nezaujímaš.Osobne nikdy by som s mužom neostávala len kvôli deťom ,môj jediný život by som vedľa kamaráta nepremrhala.Pokúsila by som sa zabojovať ,vrátane poradne a keď už by neboli možnosti ,dala by som zbohom .Dobrým otcom môže byť aj po rozvode a vy dvaja naďalej kamoši .Aký vzor dávate tým deťom ,že takto má vyzerať funkčný vzťah ?Nebude ťa trápiť keď oni neskôr tiež budú mať nefunkčné vzťahy vďaka vám ?
On pracuje iba z domu?
@hopsas ??