Manžel pozerá na iné ženy
Ahojte je podla vas ok ak manzel napise verejne známej športovkyni pod foto my secret love (moja tajná laska), absolutly Hot sexi woman (sexy zena) a mne to nikdy nehovori. Pozeral si donedávna aj stranky kde su hole pohlavne orgány zien a prisla som mu na to čistou nahodou ked dcera mala telefon a zacala ho na Twitteri sledovat nejaka pofidérna zena. Rozpravali sme sa o tom velmi mu to prislo luto ale nijako to neodcinil. Neviem ci to nieje len docasne ze dobre prestanem a potom zase. Ma niekedy zvlastne az pochybujem ze ma Lubi.
@miadi tak to si jej veru dobre poradila :D
@lela867 mne by asi viac ako to, že obzerá iné ženy vadilo to jeho strapňovanie sa verejne na sociálnych sieťach 🙈🙈🙈 čo si myslí, že tá športovkyňa naňho čaká? 😂😂😂 keby mal 15rokov alebo 60 tak nech, človek to ospravedlní pubertou alebo stareckou demenciou, ale dospelý chlap a takéto uslintané reči? Keby som videla niečo také od kolegu, tak si z neho budem robiť srandu do konca života a už nikdy sa naňho nebudem pozerať rovnako 😃
mal by sa dat liecit 🤦🏻♀️

@lela867 pofidernych ludi je vsade vela Nie len na twitter . Nejak moc sledujete socialne siete. Ale mas pravdu nie je to ok vypisovat inym zenam ze su sexy. . By som mu povedala ze ked uz pise absolutely hot .. tak sexy je s y v angline nie i .