icon

Manžel si písal s jednou babou. Vraj by ma nepodviedol

28. apr 2022

Ahojte.Potrebujem počuť názor.S manželom sme spolu 15rokov.Predvcerom som zistila že si písal s jednou babou,čítala som diskusiu.Boli tam veci ako čo mala na obed,kedy ide pre dcéru a že rád by sa s ňou stretol a prešiel pokecal.Písal si s ňou len keď bol v práci,následne diskusiu zmazal.Povedala som mu že viem o tom.Nechcela som sa s ním o tom baviť osobne,tak som sa prechádzala.Stale naliehal že mi vysvetlí čo je vo veci.Nechcela som,ale samozrejme domov som sa musela vrátiť.Mame deti.Vecer začal diskusiu,že v živote by ma nepodviedol,keby chcel urobí to dávno,len že si spolu sadli a má ju ako butlavu vŕbu(hmm poznali sa týždeň).Ok padlo potom s jeho úst,že rozmýšľal či to má medzi nami zmysel.Samozrejme hneď som sa rozplakala a odišla s rozhovoru.Prišiel za mnou a rozplakal sa že má veľmi miluje a nevie si predstaviť život bez mňa,že som pre neho všetko,viac ako jeho rodina....ale takúto myšlienku už má v hlave 2roky(či to má zmysel).Porozprávali sme sa.Samozrejme som celú noc nespala.Rano som mu povedala že sú dve možnosti,teda že sa pokúsime byť spolu viac,len my dvaja,alebo sa ja odstahujem nazad do rodného mesta.Zase sa rozplakal .Baby ja už som dve noci nespala,nejem,je mi zle,do toho silná menštruácia, ktorá mi v noci začala (mala prísť až neskôr). Povedala som mu že ja som v živote nerozmýšľala nad tým či to má zmysel a toto ma veľmi ranilo.Milujem ho ,ale mám taký v hlave bordel,že začínam ja už uvažovať či to má zmysel.Samozrejme začal,že on to tak nemyslel a vety tipu:Neviem prečo som to povedal.Tak som to nechcel povedať atď.Ja som mu len povedala,že proste v tom návale emócií povedal pravdu,tak nech nezahovara.Povedala som mu že ma to moc ranilo a bude sa musieť posnažiť získať si opäť moje srdce momentálne,keďže je to čerstvé.Neviem naozaj ako to brať.Stale mi je len do plaču.
PS: prepáčte za chyby píšem z mobilu a nejde mi to ukázať na celú plochu mobilu

Strana
z3
zu2ka
28. apr 2022

Mam pocit ze v dnešnej dobe je ľahšie vypisovať si ako sa venovať svojej polovičke ☹ presne pre toto ani ja ani muz nemame socialne siete... dopraj si čas a poriadne porozmýšľaj ci sa to nebude opakovať a ozaj mu budeš môcť veriť.. vraví sa ze ľudia robia chyby ale nie každí si to uvedomí a váži druhu šancu... veľa stastia🙏

ckocka
28. apr 2022

Či a aký to má zmysel je hlboká filozofická otázka nad ktorou možete dumať do smrti.
A konkrétne ten zmysel ktorý potrebuje pomenoval?

banderaska29
28. apr 2022

vieš, nič nie je čierno-biele. nadýchni sa a vydýchni 🙂
písal jej tam aj niečo horšie, opĺzle ? lebo napr. aj môj partner má kamosky, s ktorými si píše. že ako sa máš aký si mal deň mala deň atď. neviem, nenapadlo by mi riešiť to takto do špiku kostí. Chlap niekedy potrebuje názor inej ženy - nie svojej... vyrozprávať sa, prísť na iný uhol pohľadu. ja mám kamarátov ktorí sú ženatí a zdoôverili sa mi s vecami aj z manželstva, poradila som im čo a ako robiť, čo ako vyžehliť napraviť 😀

musíš ho ale ty poznať. vedieť, čo tvoj chlap s ňou zamýšľa... mňa by štvalo, že to vymazal. ale možno to vymazal, lebo ty nie si ochotná akceptovať jeho priatelstvo so ženou, lebo si žiarlivá.

autor
28. apr 2022

@banderaska29 nie som žiarliva.Samozrejme aj ja som si písala s chalanmi.Boli tam veci ako :Čo kočky čo máte dnes na obedik...Mala by si sa s niekým prejsť ,porozprávať ,kto má napríklad psíka (ako my) Teším sa keď sa stretneme...Horšie je na tom že viem že s ňou bol na diskotéke (teda ona bola s jedným chalanom a s tým je zase kamarát muž)Prišiel domov ráno 6:00.Hladal babu na fotenie rúk a povedal,že našiel ale nie je to ona a nakoniec je to ona.Vraj s ňou komunikoval takto len kôli práci.

autor
28. apr 2022

@banderaska29 a mne ani nejde o to písanie .Admin zmenil názov zase sám od seba.Mne skôr ide o to že vlastne vďaka tomuto som sa dozvedela že už dva roky rozmýšľa či odísť,alebo ostať.To má najviac ranilo

sardinka32
28. apr 2022

A Teba sa opytal, co si mala na obedík a čo mali na obedík Vaše deti? Povedal Ti, že sa na Teba a deti teší, ked sa vráti domov z práce? Celé zle...doma ho to zjavne uz nudí. Nepodviedol Ta, lebo nestihol...pristihla si ho včas. Ruku do ohna by som za neho nedala, kedze uz dva roky Ta chce opustit. Vyplakáva, lebo si uvedomuje, čo moze stratiť a je mu, zatial, pohodlnejsie mat rodinu a popritom si riesit bokovku. Ak by z toho bolo nieco viac, tak by Ti pravdepodobne zakyval z dverí. Nezavidim Ti, nebudes to mat lahke, co sa dovery tyka. Musel by sekat dobrotu, ale neviem neviem.

joesvk
28. apr 2022

Idú prázdniny. Hovoríš, že máš možnosť sa odsťahovať do rodného mesta. Ak sa dá, možno by som išla cez leto s deťmi preč. Aby som si utriedila myšlienky a on sa má možnosť uvedomiť.Bral vás s deťmi ako samozrejmosť. A nikdy by nepodviedol..A to nie je podvádzanie? Keď klamem, venujem svoju intimitu radšej niekomu inému než partnerovi....

autor
28. apr 2022

@joesvk nemám práveže možnosť.To som premýšľala že keby sme išli od seba,by som tam išla do podnájmu.
@sardinka32 tiež som mu hovorila,že keby som mu to nepovedala dozvie kam by to až smerovalo.Prisahal a plakal ,že radšej by ukončil vzťah než by mi to mal urobiť aj keď ho už kamarát na to nahovaral.Akože písal mi,volal mi ale také otázky nie.Povedal potom v návale tých emócií,že som jedine na čo sa teší domov ,ale tak ja už neviem fakt čo si musieť

77daniela77
28. apr 2022

Viem ako ti je smutno,ze ti ide srdce puknut z tolkej zrady....Dobre si mu povedala,rozumne,nech sa posnazi ak mu na tebe naozaj zalezi,uvidis casom ci si zasluzi tvoju doveru....ty vies najlepsie ci mu das este sancu.....odist mozes kedykolvek.Povedz mu tiez ze ziadnu komunikaciu s dotycnou (ani ziadnou inou)tolerovat nebudes a tiez ziadne ponocovania mimo domacnost,jasne pravidla stanov.

joesvk
28. apr 2022

Aj tak rozmýšľaj aspoň cez leto, aby to nenarušilo deťom program niekde s nimi ísť..Lebo aj ty podľa mňa potrebuješ byť bez neho chvíľu...
A on si musí zažiť reálne ten strach, že o vás môže prísť.
A možno nie, možno práveže si začne iný vzťah... Ale vykryštalizuje sa to.

autor
28. apr 2022

@77daniela77 ďakujem ❤️ zatiaľ je to ťažké aj som mu povedala,že potrebujem čas si všetko v hlave urovnať.Proste dve noci som už nespala,bojím sa zavrieť oči,lebo hneď plačem,zle mi je od žalúdka,nejedla som, napína má,zimnica,do toho tá blbá menštruácia aj napriek nej mám kilo dolu 🤦

moonlight1210
28. apr 2022

Tak sa ho spytaj, co mu teda chybalo. Vadilo. Co si predstavoval inak.
Zas treba vediet, ci ho stvali zmenitelne veci a da sa s tym pracovat, alebo nezmenitelne (nezmenitelne je napr. to, ked mate male deti a on by tak strasne rad zase naspat slobodu a volnost nez nich. Ze ho otravuje predstava, ze starat sa o ne bude treba este trebars osem-desat rokov, nez budu samostatnejsie, ci uplne samostatne a on to nevie vydrzat.)

A preco o tom mlcal. Alebo ako to daval najavo, ak to daval najavo.

A ak to daval najavo, ci bral do uvahy aj to, ze ty mas tiez nejake limity (svoje ocakavania, predstavy a svoju pracu, teda sa trebars nedalo vyjst v ustrety kazdej jeho poziadavke. Niektori chlapi aj povedia nahlas, ze napr. podme cez vikend na vylet tam a tam. Vsetko super. Ale nechaju na zene zariadit celu logistiku okolo toho. Takze vlastne ona si k svojej beznej kazdodennej casti prace musi pribrat problemy navyse. Teda to ona zamietne a on sa akurat sfuci, ze on sa snazi a ona ma na vsetko ken odpoved Nie.)

O takychto veciach by ste sa mali porozpravat.

zero_hero
28. apr 2022

Neviem či som len prehliadla, ale nikde nepíšeš, prečo rozmýšľa, či to ma zmysel ostať spolu. Dôvod týchto jeho myšlienkových pochodov je tiež dosť dôležitý na to, aby si sa vedela rozhodnut.

autor
28. apr 2022

@joesvk rozmýšľali sme že by on išiel kamarátovi na dva týždne (v našom meste),že aby sme si od seba odychli a ja prehodnotila,ale mám náročného syna čiže moja psychika,kebyže som len sama by bola hrozná.Uvidim ešte popremyslam o tom

petricka22
28. apr 2022

Je to tazka situacia, urcite sa velmi trapis, ale neboj, cas to vylieci. Ja mam pocit, ze v dnesnej dobe si ludia vobec nevazia svoje rodiny a svojich partnerov. A lahsia cesta je niekoho noveho spoznat a mat pri nom motyliky v bruchu, ako sa snazit ozivit x rocny vztah.
Nic vsak nie je stratene, mozno ho tento incident donuti zamysliet sa aj sam nad sebou a pochopi, co pre neho s rodinou znamenate a hlavne, co znamenas pre neho ty, ako zivotny partner. Moze mat z poblaznenia inymi zenami (lebo tato nemusela byt prva) pomotanu hlavu, mozno aj preto trepol tie dva roky, mozno aj tolko trva jeho internetove vypisovanie… a preto ti to povedal. (To su len moje domnienky) a preto mal aj pochybnosti, lebo sa na niekoho namotal.
Je dobre, ze si na to prisla, mozete to vyuzit aj vo vas prospech a nakoniec to vas vztah moze aj utuzit, obidvaja teraz prehodnotite vela veci a mozete ich urobit lepsie.

joesvk
Autor odpoveď zmazal
joesvk
28. apr 2022

To je dobrý nápad. Nech ide na chvíľu ku kamarátovi...

yoxinka
28. apr 2022

Ježkove oči tieto vypisovačky chlapov s cudzími ženskými, to je ako mor … že mu sadla a je jeho bútľavá vŕba … no prosím ťa. Pozri, ja mám taký pracovný vzťah s chlapom, o cca o 10 rokov mladší, fešák. Stretávame sa už ROK, minimálne raz týždenne, máme a seba číslo, aj si píšeme, často večer, lebo on tak o 22.30 otvorí správy. Ja mám nádherné 13ročné manželstvo, skvelého chlapa, úžasné tri deti, on má 9mesačné bábo, obaja milujeme svojich partnerov, často si o nich porozprávame alebo o deťoch, mávame okrem práce aj súkromné rozhovory, aj sa posmejeme, ale nikdy to neskĺzlo ani do takého, aby sme si napísali “čo robíš, ako sa máš a podobne”. Telefónna komunikácia je 99%pracovná, hocikedy si jeho správy prečíta môj muž, lebo je vedľa telefónu, keď to cinkne, nič nie je nutné mazať. A to sa teda po roku aj celkom slušne poznáme, aj už vieme, v akej sme nálade, keď sa stretneme, ale nie je moja bútľavá vŕba a partnerský vzťah budujem výlučne so svojím manželom.

autor
28. apr 2022

@zero_hero
@moonlight1210 keď sme sa o tom rozprávali prečo na to myslel,povedal že lebo si myslel že ja ho už neľúbim 🤦 a samozrejme sex,lebo jeho kamaráti hovoria že mávajú 2-4x do týždňa a on chudáčik mal len 2-3x do mesiaca(mala som zdravotné problémy).Teraz sa to zmenilo,mali sme sex často a priznal sa že teraz naposledy pri sexe mu proste klesol (pritom sex bol vášnivý)a mne povedal že klesol lebo potreboval strašne na záchod a v tom zápale rozhovoru už povedal,že chýba nejaká iskra aj keď moje telo miluje a vzrušuje ho( už to zrazu nebolo kôli wc) 🤷takže v tomto klamal

autor
28. apr 2022

@petricka22 ❤️

77daniela77
28. apr 2022

Si vo velkom strese,velmi ta to ranilo.....si rozumna,mas ho rada,premysli si to,vravim ze odist mozes kedykolvek.Drz sa dievca🍀Este ma napadlo,nepoznam ho,prepac.....nie je ten plac len divadlo?

panelacikova
28. apr 2022

no....ešte ho pošli ku kamarátovi (nebodaj k tomu, čo ho vytiahol na tú diskotéku)? a potom už môžeš rovno baliť caky-paky, pretože ten mu určite s radosťou na nejakú tú hodinku-dve nechá byt prázdny 🙂
a úprimne? podľa mňa ťa behom tých dvoch rokov už aj stihol podviesť, nemám na mysli trvalú milenku, ale keďže už dva roky to podľa neho nemá zmysel.... stačilo vybehnúť na služobku alebo len tak, vziať si deň voľna, pričom ty si si myslela, že je v práci.... alebo priamo v práci...
ako pardon, ale také drísty hovoriť teraz, že dva roky to už nemá zmysel, to ťa len opíja rožkom. navyše, mňa by to nesmierne urazilo, že dva roky a ja sa to dozvedám teraz. problémy sa majú riešiť hneď a nie o dva roky. takže ťa ťahá za nos, lebo mu sakra vyhovuje, že má doma upratovačku, kuchárku a vychovávateľku svojich detí, pričom on si pozerá po "ručičkách" iných žien. mimochodom, to čo má za strelenú prácu, keď fotí ruky???

miadi
28. apr 2022

Nemozes to brat len ako zradu a ze len on sa teraz musi snazit . Ta nespokojnost unho 2r nie je z nicoho nic . Treba ozivit sex intimitu. Treba sa viac venovat jeden druhemu obaja. On ti urcite nieco naznacoval tie 2roky a ty si to Bud ignorovala alebo nevidela. Nemoze to byt taky šok ako pises ze ty si myslela aky mate super vztah a on 2r duma ci to mà zmysel . To je dost nepomer.

panelacikova
28. apr 2022

@miadi a čo ak on dva roky čušal, lebo mu to tiež vyhovovalo? a zrazu ona prišla na niečo, lebo mu prečítala správy a ide z nej robiť idiota? vôbec by som sa tomu nečudovala. mnohí chlapi sú hovadá....

sardinka32
28. apr 2022

Ale dufam, ze nebude byvat u toho "kamarata", ktorý ho nahovaral na neveru. Podla mna týzden je max., lebo este si moze uvedomit, ze je mu vlastne takto dobre...samemu, bez zodpovednosti za rodinu. Zapaľujú sa mu lýtka, chudacikovi. Po hlave panvicou by si zasluzil, aby si uvedomil, o co moze prist a aj nova znamost mu casom zovsednie. Da sa to zachranit, ale iba ak budete chciet obaja rovnako. Na zaciatok treba uprimny rozhovor...co jeden od druheho ocakavate, potrebujete a čo Vám momentalne chýba.

autor
28. apr 2022

@miadi keď som sa ho pýtala že prečo dva roky mlčal,začal tak možno to nie je dva roky,možno rok a on už nevie.Praveze nie nenaznačoval.
@panelacikova keďže obaja sme pracujúci z domu na naveru by som mu prišla,keďže väčšinu sme spolu

autor
28. apr 2022

@sardinka32 nie u toho ten našťastie býva mimo nášho kraja

autor
28. apr 2022

Ale to s tým kamarátom povedal a na druhý deň povedal že nad tým rozmýšľal a nemohol by žiť inde bez toho aby nevidel môj úsmev a deti

joesvk
28. apr 2022

Nie, ty sa nemusíš cítiť vinná.. Veľa chlapov toto robia..
Veľmi by som ti teraz chcela poslať čas, lebo z odstupom času to budeš brať menej emocionálne.
A to odsťahovanie hlavne kvôli tebe navrhujem.
Potrebuješ odstup.Lebo ťažko si to teraz akože vykomunikovať s niekým, komu proste teraz už neveríš...

panelacikova
28. apr 2022

ach jaj.... bla bla bla 🙂 normálne mi ťa je ľúto.... doteraz ten úsmev a deti nevidel či čo? len mu nesadni na lep. už keď raz uvažoval, bude uvažovať vždy. obzvlášť ak mu to hneď láskyplne odpustíš. ja by som nikdy neverila chlapovi, ktorý mi klame. vždy sa mi za život potvrdilo, že keď mi klamal raz, klamal takmer stále (nielen čo sa týka žien). a pritom v takých banalitách, že som len oči otvárala. vôbec nemusel. a klamal. hnusia sa mi klamári 🙂

Strana
z3