icon

Milostná poloha

neferneferuaton
6. máj 2023

Ahojte, baby tie, ktore mate problem citit muza v sebe ako mate pohlavny styk, ze vy ste hore na mužovi? Ja niekedy ani neviem cije este dnu a nehybem sa zbytocne. Paci sa mi aj poloha ze on sedi a ja na nom napríklad v aute. Lenze zasa problém s tym citenim. Ak nechcete takto verejne, prosím súkromnú správu. Ďakujem

Strana
z5
natali1991
6. máj 2023

@neferneferuaton povedz rovno ze ma maleho 😂😂😂

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@natali1991 nema, a necitila som nikdy ziadneho tak neurazaj ak nemienis povedat nic zmysluplne

bororka
6. máj 2023

@natali1991 Jop, malý 😅

januska12323
6. máj 2023

Keď si tam necitlivá tak je úplne jedno aká polohami bude.

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@januska12323 vsak ale sa pytam ako by som mohla byť hore

simona20201309
6. máj 2023

@neferneferuaton tak potom ty si veľká, ak chlap nemá malého
...alebo si ešte nezazila veľkého a máš vždy smolu na Gasparkov

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@bororka ano jasne kazdy ho mal maly,🤦🏻‍♀️ boze baby rozmýšľajte trosku tym co máte v hlave

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@simona20201309 ked nie on maly tak ja velka? Na to som sa nepytala

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@neferneferuaton nieco ako malo nervoveho zakoncenia vam cosi hovorí?

simona20201309
6. máj 2023

Dobre. Skus povedal cca odhadom, koľko má asi centimetrov.
My rozmýšľame... len ci aj ty? Koľko máš rokov?

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@simona20201309 co ma s tym vek? A neviem nemerala som ho ani jednemu chlapovi

bambieblue
6. máj 2023

@simona20201309 🤭🤭🤭😂

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@bambieblue 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

Akoze fakt? Pytam si radu a vy date vysmech? Pubertiacky

bessie12
6. máj 2023

@neferneferuaton zájdi za lekarom, ked mas problém s citlivosťou vagíny. My ti tam nevidíme, tak ti poradiť nevieme.

simona20201309
6. máj 2023

@neferneferuaton pretože naozaj môže byť problém vo veľkosti. Preto sa tak nepriamo pýtam, koľko máš skúsenosti? Ci máš 20 a je to tvoj druhý, alebo máš po 40tke a už nejaké tie skúsenosti za sebou?
Píšeš, že si s tým mala problém pri každom? Ak si mala 2-3 kľudne mohli mat malého. Ty môžeš byť tam dole naozaj väčšia.
A chlap ta cíti? Nemá problém dosiahnuť orgazmus?

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@bessie12 🤷🏻‍♀️

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@simona20201309 takze takto nie som ziadna nevyzreta 18tka. A nemyslim si teda viem, ze nemali maleho . Nemala som milion chlapov. Mala som troch a nemali minipenisy. A hej kazdy jeden citil a kazdy jeden sa vždy aj urobil.

leskovael
6. máj 2023

Hej hej samé pubertiačky sú tu... Napr tie ktoré si tu založia nick, len aby mohli zakladať diskusie 🤦‍♀️

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@leskovael ja som dospela a pytam sa slusne.

maxalla
6. máj 2023

Bohuzial ti tiez neviem poradit... Mozno existuju na to nejake gely.. ale asi by som sa snazila naucit ho, nech sa mi viac venuje inak, usta, hracky... teda ak to ma vplyv na tvoj orgazmus.
Tie primitivne komentare si nevsimaj.

simona20201309
6. máj 2023

@neferneferuaton možno si sa opýtala slušne, ale odpovedas agresívne a arogantne... takže si chod pre radu ku odborníkom.

stellarstar
6. máj 2023

@neferneferuaton ma ho malého a tenkého 🤷‍♀️ alebo ty veľkú

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@maxalla ale o to nejde on sa mi venuje,orgazmus mi spravi, len som chcela prevziať tu "robotu" na sebe a odmenit ho

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@simona20201309 keby neboli vysmesne odpovede,nereagujem tak

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@stellarstar ani jedno ani druhe. Zas a znova odpovedam - malo nervovych zakonceni

stellarstar
6. máj 2023

@neferneferuaton tak keď vieš na čo zakladas tému keď vieš čo ti je?? Mala si to riešiť s gyn 🤣🙈🤦‍♀️🤷‍♀️

mimka1402
6. máj 2023

@neferneferuaton Ono je to nepríjemné, ale naozaj môžete byť nekompatibilni v rozmeroch. Napríklad osobne mne sa to stalo 2x, kedy jeden naozaj mal menší ale aj tenší, tam som fakt nevedela o tom, že prebieha sex, jedine ak ja som bola hore. A pritom on bol spokojný, keďže ja nie som veľká ale skôr naopak.
V druhom prípade on vyzeral úplne v pohode normálna veľkosť, ale proste z nejakého dôvodu som mala to isté. akoby som ho necitila a on zas bol "stimulovany" až moc. A až ďalší partner bol taký, kde sme si vyhovovai ono občas je to aj o tom ako muž dokáže "pracovať" a aj niekedy uhlom, pri ktorom môžeš viac cítiť alebo menej.
Autorka a prečo si myslíš, že je to nervovým zakončením? Mala si nejaký úraz?
Napríklad pri erotických pomôckach ako je vibrátor atď. Máš ten problém tiež?

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@stellarstar prepac ale si akási podráždená.aj na temu orálneho sexu jednej babe si odpovedala podráždene

neferneferuaton
autor
6. máj 2023

@stellarstar 🤦🏻‍♀️ gynekolog mi poradi polohu? Da pytam bab co to majú rovnako ako ja

Strana
z5