icon

Moja žena má problém - odmieta ma ako muža

86peter86
27. feb 2021

Som ako takmer každý chlap. Mam rad sex. Ked ho nemam pozriem video alebo si dám studenu sprchu. Moja zena ale nepozrie video ani neda studenu sprchu. Mnohorazy to je dlhsie ako niekolko tyzdnov. Naposledy 11 mesiacov.. sme spolu siesty rok a mame dve deti (5 a 3) bezne to je odpoved nemam cas, su tu deti, som unavena! Je vela hodin, je zavcasu, nemozem lebo(to uplne chapem- vtedy mavam 10 dni videii a studenych sprch. Ale dvakrat za mesiac ak mame sex tak to je vela. Samozrejme ze to trva minutku lebo od sameho vzrusenia som hotovy takmer hned ked sa odhali.. naposledy na mna nakricala ze “” kedy som ta ja pred odchodom do prace(pracuje v obyvacke, a zacat mala az za dve hodiny) pred tebou stala naha a chcela po tebe sex?!”” Moja odpoved bola rychla. Povedal som: “ ty nikdy milacik”.. bozky nedostavam lebo jej vadia fuzy a brada ale nechce po mne aby som sa oholil lebo sa jej paci ked som zarasteny. Som asi pekne zufaly ked pisem na modreho kona. Skor hladam utechu ale budem vdacny aj za kritiku ci nejake rozumne napady na vyriesenie moje situacie

Strana
z9
unicornlady
27. feb 2021

asi ju to nebaví, keď si tak rýchlo hotový

nistika
27. feb 2021

no nam to tu nerozpravaj, tvojej zene povedz ze citis problem, ktory musite riesit...

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
86peter86
autor
27. feb 2021

@unicornlady po mesiaci? Nepomoze sa ani na to pripravit

86peter86
autor
27. feb 2021

@pravdovrav11 nemam guraz na to najst si inu 😀

zuzuliennka1
27. feb 2021

tak zober deti von, niekam sa vyvetrat, nech je doma aspon na par hodin sama, nech si oddychne. S dvoma detmi, teraz navyse uz rok len doma, je to uz na prasky.

86peter86
autor
27. feb 2021

@nistika slzy a a potom ticha domacnost... skusal som uz mnohokrat. Navrhol som aj psychologa. Odmietla

86peter86
autor
27. feb 2021

@zuzuliennka1 s detmi som doma ja 🙂

zuzuliennka1
27. feb 2021

@86peter86 a ona je teda kde?

nistika
27. feb 2021

@86peter86 slzy???? akym sposobom si jej to preboha povedal? nevadi....vlastne potrebujem par pripadov do praxe, nieco ako psych poradenstvo...nemas zaujem? skype zadarmo? prebereme priciny, riesenia, alebo ako sa s nou spravne rozpravat 🙂

janka_23
27. feb 2021

Deti skúsiť aj v tejto situácii niekomu dat, pripraviť romantický večer a možno to pôjde 😉

86peter86
autor
27. feb 2021

@zuzuliennka1 sme doma obaja - pracujeme z domu

86peter86
autor
27. feb 2021

@janka_23 nemame taku moznost zial

nnnuuunnn
27. feb 2021

Tak bud sa s tym zmieris alebo si najdes inu. Lubi Ta ona este? Ak nie, tak necakaj zazraky.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
86peter86
autor
27. feb 2021

@nistika na to nepristupi. Ona sa zacne cervenat kedpoviem slovo sex

janka_23
27. feb 2021

@86peter86 tak to skus pomalými krokmi, cez deň pár nevinných dotykov, bozkov. Možno sa chytí postupne. Alebo je ten typ ženy, ktorý sex proste nemusi

nistika
27. feb 2021

@86peter86 ale ja som sa pytala teba...mozes byt pri tom sam. nieco skusis nebude fungovat, skusis ine....forma pokus omyl...

86peter86
autor
27. feb 2021

@nikolka1986 navrhol som spolocnu navstevu poradne. Nikoho som k psychologovi neposlal.. od teba asi ziadne spravy citat nebudem.. tak prepac

nistika
27. feb 2021

@nikolka1986 niektore zeny maju proste nizsie libido, aj ked sa im to paci, nemaju potrebu alebo chut...pricin moze byt milion

janka_23
27. feb 2021

Niekedy aj užívanie antikoncepcie spôsobuje stratu chuti

86peter86
autor
27. feb 2021

@janka_23 bozky? Odpovie : co robis pre boha. Zase ? Ze nemusi sex som si vsimol ihned po prvom dietati.. dovtedy som bol takmer ako otrok.. naozaj som nemohol 6x za den doslova som mal modriny.. uz na take nieco len spominam..

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
86peter86
autor
27. feb 2021

@janka_23 neberie ale chce zacat koli akne .. to potom bude asi uplny utrum

zuzuliennka1
27. feb 2021

@86peter86 tak o to “horsie”, ze ste doma vsetci.... aj tak by som na tvojom mieste vzal deti a doprial jej aspon 2hodiny totalne osamote, v klude, nech si oddychne...
ale kedze pises, ze “nemusi sex a vsimol si si to po prvom dietati” a mate ich uz dve, tak to si ju znasilnil ci ako?

tu ti asi nikto neporadi nic konkretne, proste si to musite vydiskutovat

86peter86
autor
27. feb 2021

@nikolka1986 netrep. Vysvetlila si si to po svojom. Tebe ocividne treba napisat vsetko po lopate.. navrhol som a opakujem sa iba koli tebe milá Nikolka - psychologa - poradnu - manzelsku - spolocnu NAVSTEVU. A odmietla ze ona tam prostr so mnou nepojde. Nie som to ja kto ma problem

janka_23
27. feb 2021

@86peter86 ťažko radiť, ja taky problem nemám som zas opačný prípad 😄 myslím ze nič iné ako úprimný rozhovor nepomôže. Normálne si dajte víno, povedz jej ze ju ľúbiš a veľmi ti na nej záleží a nejako s citom skus povedať co ta trápi. Opýtaj sa jej co by si mohol urobiť aby mala toho menej a dokázala sa venovať aj tebe. Hlavne s citom a pozor na slová.

sima338
27. feb 2021

V prvom rade, do zdravého vzťahu sex patrí, teda pokiaľ sa nenájdu dvaja takí, ktorí majú sex len kvôli deťom. A radiť tu pánovi, že veď si nájdi na toto inú, akože vážne? Ak by chcel, tak to urobí, ale chce očividne sex so svojou ženou.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
babovka2321
27. feb 2021

@86peter86 dufam, ze ked si hotovy za minutku (a je jedno, cia je to vina), tak sa najskor patricne postaras, aby bolo dobre aj jej ;) ak nie, tak sa jej necudujem.

Strana
z9