icon

Môže 30-ročný panic odradiť ženy?

slobodnyanonym
Včera o 18:46

Ahojte,

vadí ženám, ked je chalan panic v 30?
Môže to ženu odradiť?

Prosím hlavne ženy ako to cítite.

anonym_7664e1
Včera o 18:48

@slobodnyanonym niektorym zenam urcite nie. 👍

anonym_998339
Včera o 18:52

@slobodnyanonym mne by to vadilo, iným nemusí

anonym_bfec4e
Včera o 18:53

A ako to zistia, mas tam visacku?

anonym_d21949
Včera o 18:57

Moslimky určite poteší

crazy_cat_lady
Včera o 18:57

Mna by to odradilo, ine nemusi

anonym_b9a8bc
Včera o 18:58

Mne ano.

anonym_ccb0e4
Včera o 18:59

Nepýtala by som sa na to a nepotrebovala by som, aby si mi to oznamoval... ak muž v 30 nemal normálny vzťah (aj podľa tvojho druhého príspevku) je pre mňa trochu zvláštne a určite by to vzbudilo moju pozornosť nie v pozitívnom slova zmysle... ale v konečnom dôsledku by mi to principiálne nevadilo, keby všetko klapalo... no nie je to pre mňa ani nič príťaživé alebo plus

anonym_821b4d
Včera o 19:02

@slobodnyanonym asi by mi to vadilo, alebo teda asi by som tomu neverila, ak by mi to povedal .. a teda s tymto sa hneď na začiatku ani nezdôverňuje

enmery
Včera o 19:04

Panic by mi nevadilo, zabrzdený človek vo všetkých oblastiach života áno..

bielasovicka
Včera o 19:31

Panic by nevadil. Ale teda, ja som už dávno po "záruke", takže táto téma je už pre mňa pase 🫣

anonym_8513ab
Včera o 19:38

30 ročného panica som si vzala za muža.Spočiatku som sa mala na pozore a trochu som skúmala, či nie je nejaký divný, či nie je mamkin ciciak,keďže žil s mamou, ale dokázal mi ,že nie je zabrzdený v ostatných veciach,ako bolo vyššie spomenuté.Je veĺmi spoĺahlivý,šikovný, pracovitý .Sexovať sa naučil veĺmi rýchlo, tam som rozdiel s inými-skúsenými milencami nevidela.😁

joesvk
Včera o 19:41

Nezameriavaj sa na to,čo.by ženu odradilo,ale na to čo môžeš ponúknuť. Toto by som skôr ocenila. Ak by to bolo proste tak,že vzhľadom na životné okolnosti, že nestretol nikoho na vážny vzťah a o jednorazový sex nestál.
Mňa by viac odradilo,keby bol nezamestnaný, nesamostatný,lakomý, zavislivý....
Úplne to vypusť z hlavy.

domkakvet
Včera o 19:42

@slobodnyanonym nevadilo by mi to.

anonym_cef492
Včera o 19:55

Skôr nie, asi ide o iné stránky života, tam to zvykne asi najviac sa ukázať. Ak je to samostatný chlap, vyspelý na svoj vek, tak prečo nie.

any_soj
Včera o 21:17

@slobodnyanonym ja žasnem nad odpoveďami žien. Že fakt by boli radšej, aby mal muž penis už predtým strceny v iných ženách... Nechápem. Pre mňa bol môj manžel, panic, v 30tke, keď sme sa brali, DAROM a vzácnosťou. Nie prekážkou. To, že čakal so sexom, aby svoje telo daroval len manželke. Neviem si predstaviť, prečo by malo byť pre mňa prijateľnejšie, aby mal predtým sex s inými ženami.

anonym_e9d7f8
Včera o 21:25
@anonym_ccb0e4

Nepýtala by som sa na to a nepotrebovala by som, aby si mi to oznamoval... ak muž v 30 nemal normálny vzťah (aj podľa tvojho druhého príspevku) je pre mňa trochu zvláštne a určite by to vzbudilo moju pozornosť nie v pozitívnom slova zmysle... ale v konečnom dôsledku by mi to principiálne nevadilo, keby všetko klapalo... no nie je to pre mňa ani nič príťaživé alebo plus

@anonym_ccb0e4 Vzťahy mužom s našimi ženami nič dobré neponúkajú veľmi....Ženy sa zmenili veľa moderných žien je už na Sk...niekedy si ženy vyberali muža lebo ho mala rada teraz si vyberajú len to čo ponúka a keď príde niekto lepší bum vzťah končí

zuzana76
Včera o 21:57

Nevadilo, presne ako hore pisu, ze nie je zabrzdeny a ťuťko, panic moze byt, mozno chcel mat sex az keby bol naozaj zamilovany

klara546
Dnes o 00:17

Mne by nevadilo ja som práveže takého chcela.

unbeholfen
Dnes o 04:42

@slobodnyanonym niesom síce žena, ale videl som na vlastné oči zopár prípadov keď ani skúsenej žene oveľa mladší panic nevadil. Keď sa žena zalúbi, je jej všetko jedno. U nižššej sociálnej vrstvy je v kurze že mantáci a ťuťkovia zabrzdení idú k prostitútke aby už neboli panicmi, aby sa akože naučili, a nabrali skúsenosť.

unbeholfen
Dnes o 04:46

@anonym_ccb0e4 & @anonym_821b4d princíp zatĺkať a zatĺkať sa mi neosvedčil lebo raz som sa dostal horko ťažko k bozkávaniu, a hneď ma zvozila že ja som asi panic lebo že to vôbec neviem. A niektoré ženy to odhalili už pri dvorení, lebo že vôbec neviem ako na ženy, že mal si ty vôbec niekedy nejakú? A už to išlo. Já ta učiť nebudem a tak.

anonym_ccb0e4
Dnes o 06:51

@anonym_e9d7f8 druhý pohľad na vec je, že niekedy ženy muža práveže viac potrebovali - očakávania spoločnosti a finančné zabezpečenie lebo sami nemali také možnosti a hlavná motivácia prečo zostať vo vzťahu nebola vždy láska, ale že rozvod bol hanba …. teraz už sú schopné sa o seba postarať, už sa na ne nepozerajú v 30tke ako na starú dievku a tak si môžu viac vyberať, nemusia trpieť vo vzťahu len aby boli zadané a zrazu je tu problém, lebo už na muža nepozerajú ako na svätý obrázok len preto, že je… a tiež to nemajú ľahké, s tým ako je množstvo mužov emočne nedostupných a nechce sa viazať (samozrejme nehádžem všetkých do jedného vreca)

anonym_e9d7f8
Dnes o 08:26
@anonym_ccb0e4

@anonym_e9d7f8 druhý pohľad na vec je, že niekedy ženy muža práveže viac potrebovali - očakávania spoločnosti a finančné zabezpečenie lebo sami nemali také možnosti a hlavná motivácia prečo zostať vo vzťahu nebola vždy láska, ale že rozvod bol hanba …. teraz už sú schopné sa o seba postarať, už sa na ne nepozerajú v 30tke ako na starú dievku a tak si môžu viac vyberať, nemusia trpieť vo vzťahu len aby boli zadané a zrazu je tu problém, lebo už na muža nepozerajú ako na svätý obrázok len preto, že je… a tiež to nemajú ľahké, s tým ako je množstvo mužov emočne nedostupných a nechce sa viazať (samozrejme nehádžem všetkých do jedného vreca)

@anonym_ccb0e4 Ak nejaká slobodná žena povie alebo dáva príspevky akí sú muži v dnešnej dobe a ako je jej dobre samej tak klame....najmä slobodné mamičky si už viac obzerajú vysmiatych slušných mužov lebo sú zúfalé....Biologicky majú ženy (konzervatívne menej) dané ten egoizmus a sú závislé od toho aby ich niekto miloval.... Ešte keď sexuálne abstinuje tak dvojité nervy (ale jednorazovky už neprichádzajú do úvahy ako za mlada lebo sebavedomie sa zmenšuje)... Ženy nevydržia byť samé a ešte niektoré slobodné matky s dieťaťom už duplom nie... Je to pre nich príťaž a emočne to nezvládnu tak už hľadajú aj dobráka po 30 roku života o ktorého by paru rokov ani nezakopli....Škoda, že si to niektorí muži neuvedomujú, že sú len rezervní sluhovia lebo jej nevyšiel vzťah s Bad Boyom.... Väčšina žien nevie milovať sú závislé aby boli milované....PEACE iba objektívny názor

anonym_bfec4e
Dnes o 09:16
@any_soj

@slobodnyanonym ja žasnem nad odpoveďami žien. Že fakt by boli radšej, aby mal muž penis už predtým strceny v iných ženách... Nechápem. Pre mňa bol môj manžel, panic, v 30tke, keď sme sa brali, DAROM a vzácnosťou. Nie prekážkou. To, že čakal so sexom, aby svoje telo daroval len manželke. Neviem si predstaviť, prečo by malo byť pre mňa prijateľnejšie, aby mal predtým sex s inými ženami.

@any_soj Proste su take, co vadi a su, co nevadi. Na konci je to teda v pohode, ak je to vyrovnane.

pr85
Dnes o 12:09

V 30. som bol ešte panic a 40. mám 2 deti. Takže u mňa to moju zenu vôbec neodradilo.