icon

Môže kondóm spôsobiť hádku vo vzťahu?

Včera o 21:23

Ahojte.
Máte niektorá skúsenosť, že ste požiadali nového partnera, že nechcete sex bez kondómu a bola z toho hádka?
Mám teraz po dlhej dobe nového muža a momentálne mám plodné dni a dnes sme sa veľmi pohádali kvôli kondómu. Ja sa bojím nie len choroby ale aj tehotenstva. Poznáme sa 6 týždňov a náhoda je blbec. Samozrejme, že to nebudeme praktizovať stále. Ja mám k tomu ako bonus, pri zmene partnera gynekologické problémy ( s Ph) , preto som ho požiadala, či nemôžme pre začiatok používať kondóm, ale je z toho hádka ako hrom. Zas neverím, že to je až také hrozné a nevydrzatelne.
Som z toho celkom prekvapená aké scény robil, pretože bývalý partner to rešpektoval bez slova.

Strana
z2
anonym_c90a2e
Včera o 21:27

Nie. Nikdy . Bolo zo strany partnerov automatické použitie kondómu

niikoletta
Včera o 21:28

@anonym_autor Ak ťa nevie a nechce rešpektovať kvôli tomu, že sa bojíš a chceš použiť pri pohlavnom styku kondóm, ako ťa bude rešpektovať keď prídu nejaké iné nezhody vo vašom vzťahu?

catherin4
Včera o 21:30

🚩

anonym_583834
Včera o 21:31

@anonym_autor a co Ti ponukol ako alternativu? Ze vytiahne? Tak ci onak, bola by som takouto reakciou zarazena do takej miery, ze by som uvazovala nad ukoncenim vztahu

anonym_135a45
Včera o 21:32

Uz by som s nim nebola... ja som rozodovalao tom kedy bude kondom a to vzdy.. ja by som mala problem keby som chytla chorobu. Ja by som mala problem kebyze otehotniem...tak asi ja o tom budem rozhodovat

anonym_479883
Včera o 22:14

Dakuj nebesiam že ti ukázali aký je to idiot hneď na začiatku
Už by som sa s ním viac nestretla. Muž ktorý nedokáže toto rešpektovať nie je v mojom živote potrebný

rozculena
Včera o 22:26

je to čurák

anonym_fd39fc
Včera o 22:31

Je to tvoje telo a ty máš právo sa takto chrániť. On keď s tým nesúhlasí a ešte robí koncert s tebou, tak by som ho poslala kade ľahšie. Keď nechce používať kondóm, bohvie aké má už choroby nachytané...keď sa takto stavia k tomu. A samozrejme nemusí mať žiadne choroby, ale neustúpila by som.

wolf_
Včera o 22:51

Zišla by som z kratšej cesty. Toto by bola pre mňa jasná stopka, čau.

petamich
Dnes o 00:14

Toto nie je rd flag, toto su cervene majaky...nie nie je to v poriadku, absolutne to nie je v poriadku

bolarazjedna
Dnes o 02:05

Samozrejme nebudete to praktizovat stále?

Tak keď budete používať kondóm iba počas "plodných dní" aby si nebola prekvapená z neželaného tehotenstva.

Určite nechceš veľa, to je minimum, použiť kondóm po 6 tyzdnej známosti. Aj po 6 mesačnej, aj po 6rocnej, ak nechceš byt tehotná a nechceš brat antikoncepciu.
Nie je to tvoje sebectvo, ale jeho.
Určite by som s nim už nechcela byť, ak je taky bezohľadný a nezodpovedný.

anonym_1120f8
Dnes o 04:08

SEBEC!
Volila by som rozchod.

tato_
Dnes o 04:27

Pri 6t vztahu by ste mali mat radost zo zivota a rozhodne hadku pre malichernost. Ak to bolo ako opisujes, v buducnosti budete mat vela takychto situacii.

anonym_a8d277
Dnes o 04:44

@anonym_autor už teraz ťa nerešpektuje, ako chceš aby ťa respektoval neskor?

anonym_31bf29
Dnes o 04:48

Nie, nikdy môj manžel, partner, priateľ ani slovom nekomentoval kondóm a vo väčšine pripadov ich kupoval on.

lindusss2016
Dnes o 05:04

A mňa by zaujímalo, či nakoniec aj napriek hádke k tomu sexu došlo 🤔 Ale poslala by som ho (a to sa takto bežne nevyjadrujem) do pc. Veď to je magor už na prvý pohľad, ustri si nervy. Mal to byť váš prvý sex? Alebo doteraz nebol problém?

anonym_ed0c8b
Dnes o 05:24

@anonym_autor dôvody na to máš viaceré a v novom vzťahu by to mala byť samozrejmost aj bez tvojich zdravotných problémov s pH. Takže ak toto nerešpektuje, rovno by som sa s ním rozlúčila.

anonym_71de3b
Dnes o 05:34

A jeho vyber antikoncepcie bol aky?

veselo_neveselo
Dnes o 05:41

@anonym_autor S chlapom, s ktorym by som sa musela HADAT o antikoncepcii by som nebola.

osky
Dnes o 05:56

Po 6 tyzdnoch by som s nim asi ani nemala sex...no ale ok...
Bez kondomu urcite nikdy,ak by som to nechvela.
A pohadat sa koli tomu....
Nie.dakujem.
Nie je na svete jediny.

mischy00
Dnes o 06:13

Evidentne mu kompromis ide 😃.....prosím ta, len sa mu nezacni ospravedlňovat ☝️

o__o
Dnes o 06:26

Co konkretne mu vadilo, ci preco hadka?

martinka13
Dnes o 06:37

Hádka kvôli takejto samozrejmosti po 6 týždňoch "vzťahu ". No sebec a idiot. Už vidím, aký by bol borec nadšený, keby si mu oznámila tehotenstvo. A už ani nepíšem, aký by bol isto fantastický otec a partner do nepohody. Ak sa máš rada, nemrhaj s ním svoj čas.

svetlonos
Dnes o 06:39

@anonym_autor
Vadny kus, to brať do obehu! Egoisticky kreten, načo ti je také niečo k životu prosím ťa??

olimuc
Dnes o 06:41

Ak by som ho este niekedy stretla, tak len v „prsiplasti“ ak ma taky pristup ku kazdej, sktoeou randi bohvie, co prenasa a kolko deti mu beha po svete…. Osobne by som to neriesila, pretoze by som ho uz dobrovolne nestretla.

a0
Dnes o 06:53

@anonym_autor Toto by bol u mňa asi začiatok konca. Je to naozaj banalita, ktorú by aj vo vlastnom záujme mal chcieť.

weronika171717
Dnes o 07:08

To si ešte s ním? Či si ho poslala tam kde si zaslúži?

anonym_e1566c
Dnes o 07:10

Určite to nieje až tak hrozné a nevydržateľné ako dostať syfilis alebo ostať sama na dieťa … Idiot …

sense
Dnes o 07:19

Nepohadali, keďže toto bola u mňa podmienka buď kondóm alebo nic, ale paradoxne ani jeden s tým problém nemal

anonym_131bba
Dnes o 07:41

@anonym_autor chlapec má rád scény ,😳 divadelné predstavenia sú v kompetencii narcistov, hraničiarov a inej háveďe. Keďže viem, o čom hovorím, nie kvôli tomu posratemu kondómu, ale kvôli tej scéne by som to ukončila. Inak budeš mať peklo na zemi, za každú vec, s ktorou nebudeš súhlasiť s Jeho Jasnosťou ťa čaká " scéna", prinajmenšom.🤢

Strana
z2