Muž sa ma pri sexe nedotýka
Vôbec ani pusa ani ma nepohladka a ani nechytí intímne partie. Ja mu robím orál ale on sa má nechce ani dotknúť. Dala som si silonky lebo to má rád po dlhom čase a on nič . Iba ich zvlekol ani neroztrhal aby sa ma nemusel chytiť. Po sexe si pol hodinu drhne v sprche penis. Už má to nebavi som z toho frustrovaná. Pol hodinu som ho presviedčala aby vôbec bol sex. Povedal, že on chcel včera ale nič nepovedal. Mám z toho už depresie. Ako ste to riešili vy ? Mali ste doma niečo podobné ?
@anonym_autor a aké preferujete polohy a máte radi byť spútana 🤣🤣
Tak tomu sa povie vyhrať "jackpot" 🤭. A ešte ho prehovárať na sex,no ani omylom 🙄.
@anonym_autor zavolaj svoju mamu do trojky🤣🤣🤣
A to si pred svadbou (predpoklad, vzhľadom na to že o ňom hovoríš ako o mužovi a nie partnerovi) nevedela, že je taký v posteli? 🙃 Aké si si vybrala, také máš…
@anonym_autor
😂😂😂To si zase ty
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/silonky-pri-sexe/
A to si pred svadbou (predpoklad, vzhľadom na to že o ňom hovoríš ako o mužovi a nie partnerovi) nevedela, že je taký v posteli? 🙃 Aké si si vybrala, také máš…
@cyneric ono je to troll alebo psychicky narušená osoba😂😂
@anonym_autor okrem toho, že tiež nerozumiem, že ešte stále nie si na uzavretom oddelení, tak také niečo ako ty by doma nikto nechcel.
@anonym_autor a ty si sa s nim o tomto aj porozprávala? Alebo mlčíš a sťažuješ sa len tu?
Zeny vy ste tak zufale, az mi je za vás trápne.Ako si vás môže muz vážiť, keď vy same zo seba robíte handry?Ale hlavne, že máte nejaké muza/ aj keď bula/
Daj sa konečne liečiť.
Ježiš, to je ta žena, ktorá ma xy detí, chce ďalšieho syna, pohovoru sa penisu, aby to bolo chlapec, muž jej kupuje silonky a trhá na nej a vyhadzuje, deti dáva k svokrovcov alkoholikom a furt sa ho drží, toto je asi jej 15sta téma.
Ježiš, to je ta žena, ktorá ma xy detí, chce ďalšieho syna, pohovoru sa penisu, aby to bolo chlapec, muž jej kupuje silonky a trhá na nej a vyhadzuje, deti dáva k svokrovcov alkoholikom a furt sa ho drží, toto je asi jej 15sta téma.
@enmery Lol skoro mi od smiechu zabehlo, ked to takto zhrnute vidim😄😄
@enmery Lol skoro mi od smiechu zabehlo, ked to takto zhrnute vidim😄😄
Ešte vieš byť aj hlúpejšia? No daj.
Pri tejto žene sa fakt neviem rozhodnúť, či sa niekto zabáva alebo je fakt vážne psychicky chorá a v prvom rade potrebuje pomoc, hospitalizáciu. Lebo tu už končí každá sranda. Chúďatko deti, toľko dobrých rodín čaká na adopciu a dali by dieťaťu aj vesmír a tieto nedostali od života ani len najmenšiu šancu🥲
@anonym_autor preco neporiesis vsetko v jednej téme a zakladať tu kazdu chvilu nove. Si mozete s tou posahanou so 40r aspergerom podať ruku. Na poslednej téme si sa prestala ozývať aby si založila novú?
@enmery preboha to je všetko jedna a ta istá??!
Autorka kde si zmizla? Ci čakáš na štyroch kym dohrá futbal?
Ja by som chlapa ktoremu sa musim doprosovat kopla do zadku. Nepotrebujem aby mi tu zhadzoval sebavedomie, ja viem co chcem a co som.

Zase ty? Este stale nie si na psychiatrii? Ci ano a mate tam pristup k internetu??