icon

Muž z pokecu - láska alebo len flirt

Dnes o 07:09

Ahojte.Asi sa potrebujem len vyrozprávať alebo otvoriť oči. Spoznala som ho na pokeci. Pár mesiacov sme sa poznali no stretnutí sme mali pomenej nakoľko pracoval na turnusy v Nemecku.Boli to pekné chvíle počas ktorých sme sa rozprávali nepriamo aj o budúcnosti( deti,rodina a pod.) ale všetko malo svoj čas. Potom sa odmlčal. Začal odpisovať menej až raz ostala správa len videná.Aj to až po mesiaci čo ju mal v archíve.V správe som vyjadrila svoje pocity. Pocit že chcem byť videná a že nie diaľka ale jeho ticho nás rozdelilo.
Pred pár dňami sa mi ozval na pokeci (po 3 mesiacoch). Úprimne? Asi ma to potešilo ale prišlo aj vytriezvenie. Na začiatok klasika ako sa mám a či som slobodná a pod. Spomenul že mal rád chvíle so mnou a končí s turnusmi že keď stratil mňa si uvedomil že takto sa neukľudní a nezaloží rodinu.Reagovala som že pre mňa to boli tiež pekné chvíle (možno až moc).Prišla otázka ktorá prekvapila. Či až tak či by som bola schopná mať s ním rodinu. Vyčítal si to.Myslela som si že to niekam smeruje a je pripravený na vzťah ..budovať niečo.Zvrhlo sa to do flirtu a sexu. Spýtal sa či by som sa chcela a ním stretávať.Na otázku či len sexuálne odpísal že nevie že raz sme to skúsili a nevyšlo nám to či si myslím že by to bolo iné.
Stále píše že si musí upratať svoj život a potom niečo riešiť na druhej strane tvrdí že uvidí kam a kde nás to dotiahne. Jasné som mu napísala že to nechávam plynúť a je to len pokec ( sa čudoval že len pokec😀) a neviem či by som bola schopná ísť do niečoho viac.Srdce hovorí áno ale rozum nie
Ako to mám vnímať? Bojí sa ? Chce len sex?
Láka ma stretnutie s ním .

anonym_0906a4
Dnes o 07:16

Jezis s takymito co nevedia co chcu sa tam pretrhlo vrece a zo skusenosti ani po rokoch nevedia co chcu je to uz na diagnozu podla mna, nijako kasli na neho a pri dalsich ak povie ze nevie co chce a tak rychlo zmizni

anonym_2d0644
Dnes o 07:23

@anonym_autor chce len sex 😉

anonym_aefdcc
Dnes o 07:24

Jasne, končí mu turnus, príde domov, potrebuje niekoho tu na sex. A na čo ženu zaháčkuješ? Na rodinu a deti. A keď začne turnus, tak sa presuniem ku tej, čo ju mám tam v Nemecku. Žena, trochu hrdosti, veď ťa ignoroval, ani nemal gule to slušne ukončiť.

terezia74
Dnes o 07:32

@anonym_autor hrdosť. Nič viac ti neporadim.

birika
Dnes o 07:32

@anonym_autor daj mu handru a metlu aby si mohol upratat zivot cim skor...a ty si najdi normalneho partnera, drzim palce

anonym_1b5628
Dnes o 08:01

@anonym_autor s tymto ta nic dobre necaka, odmlc sa aj ty.

enmery
Dnes o 08:42

Potom sem nezabudni prísť vyhľadávať, ako ti ublížil a muži sú svine a ako taký nebol.
Ukazuje Ti celú plejáda redflag a ty nič.

lentakyterapeut
Dnes o 08:52

Si slobodna a mas pravo si uzivat ako uznas za vhodne. Chce sex to si asi pochopila. Bol dobry? Alebo ak nemas okolo ineho napadnika co by bol lepsi. uzivaj si. Aj on si chce. Ved je to vasa vec. Reci o rodine by som bral vlazne. Ved na take rozhodnutie to chce spolu trochu zit a spoznat sa hlbsie. Ci niekoho ma v Nemecku nezistis, ale ani sama sediet doma nie je riesenie. Este raz si slobodna. Rob co citis

wilkova
Dnes o 08:52

Zabudni na neho. Strata casu. Venuj svoju energiu inym ludom.

anonym_39c4ef
Dnes o 09:03

Ale ved on ti uz ukazal ze je debil, kolko dokazov este potrebujes. Ghostol ta na 3 mesiace a bolo mu absolutne jedno ako sa citis, ako ti je. Upratat svoj zivot a potom sa uvidi?? Chlap ktory ma uprimny zaujem, nemusi nic upratovat.

Napis mu ze si sice slobodna, ale pises si s niekym fajn a mozno z toho nieco bude a nechces si to pokazit pre neperspektivnu znamost. A potom vsezky jeho spravy nechaj videne.

danica2711
Dnes o 10:03

ja by som mu napísala, že upratať si vo svojom živote je dobrý nápad. Aj ja práve upratujem. Takže zbohom

anonym_213454
Dnes o 12:40

Kks, tri mesiace ta ma na haku, potom sa zrazu ozve a ty sa z neho dobre, ze nepose*es… sorry, ze takto, ale inak ti to asi nedopne.. si mu dobra ako matrac, zivot si s tebou neplanuje.

anonym_b9269c
Dnes o 13:08
@lentakyterapeut

Si slobodna a mas pravo si uzivat ako uznas za vhodne. Chce sex to si asi pochopila. Bol dobry? Alebo ak nemas okolo ineho napadnika co by bol lepsi. uzivaj si. Aj on si chce. Ved je to vasa vec. Reci o rodine by som bral vlazne. Ved na take rozhodnutie to chce spolu trochu zit a spoznat sa hlbsie. Ci niekoho ma v Nemecku nezistis, ale ani sama sediet doma nie je riesenie. Este raz si slobodna. Rob co citis

@lentakyterapeut prepáč, ale.uz v druhej téme radiš žene, aby nebrala ohľad na rozum, na svoje city, zdravie, a pod. ale aby sa pustila do nezáväzného sexu a užívať si. Sorry, ale si chlap, tak neraď žene, čo má robit, lebo žena nemá také nastavenie ako muž. Pre muža je to zasunutie, pre ženu aj citové zaangazžovanie, ktoré ju zraní. Už v minulej témy ti ženy "nadali" a ty furt len to svoje. Že vraj rob čo cítiš. To je cesta do pekiel v tomto prípade.

blacki12
Dnes o 13:16

@anonym_autor Nestačìm sa čudovať, koľko žien na koníkovi nemá ani náznak sebaúcty.
To uż je fakt brutál.
Haló, ten chlap ťa pred tromi mesiacmi ghostol. Mal byť dávno bloknutý. Ako môžeš byť tak blbá, že uvažuješ nad jeho sračkamy o založení rodiny? On ti sľúby čokoļvek za vidinu vrzu.To fakt tu potrebuješ rady a naozaj si ochotná sa s ním ďalej baviť, alebo vyspať?
Však ten chlap si s tebou vytiera riť.

autor
Dnes o 13:43

👌👌👌

autor
Dnes o 13:45

Ženy ďakujem. Potrebovala som to asi takto priamo vysvetliť aj keď podvedome som to už vedela.
S každou jeho správou prichádza trošku smútku vo mne.

lentakyterapeut
Dnes o 15:58
@anonym_b9269c

@lentakyterapeut prepáč, ale.uz v druhej téme radiš žene, aby nebrala ohľad na rozum, na svoje city, zdravie, a pod. ale aby sa pustila do nezáväzného sexu a užívať si. Sorry, ale si chlap, tak neraď žene, čo má robit, lebo žena nemá také nastavenie ako muž. Pre muža je to zasunutie, pre ženu aj citové zaangazžovanie, ktoré ju zraní. Už v minulej témy ti ženy "nadali" a ty furt len to svoje. Že vraj rob čo cítiš. To je cesta do pekiel v tomto prípade.

@anonym_b9269c prosim ta si veriaca? V tom.pripade chapem, ale pokial nie horsie je byt sama a zozietat sa samotou

enmery
Dnes o 16:44
@lentakyterapeut

@anonym_b9269c prosim ta si veriaca? V tom.pripade chapem, ale pokial nie horsie je byt sama a zozietat sa samotou

@lentakyterapeut Ty si kompletne mimo. Najhoršie je byť s niekym, s kým sa cítiš osamelý. Ona túži po vzťahu a budovani rodiny a on chce len zasunúť a ty jej radis ist do toho. Viac mimo bol už len Kapitán s jeho semaforom.

Ak dávaš takéto úplne z brucha blbosti ako rady vplyvom samoty, objednaj sa k psychologovi a skoč si do bordelu. Kto nevie byt sam so sebou šťastný, nikto na svete ho nezbaví samoty.

domkakvet
Dnes o 18:00

@anonym_autor nevyslo mu to s nejakou inou, tak teraz mu budes aj ty dobra aspon na sex.