Muži a pichanie pri bozkávaní
Ahojte. Mám rada keď je muž ten typ, čo sa rád a veľa bozkáva. Keď som bola mladšia a na strednej škole som mala aj partnerov, vtedy mi to nevadilo. Mladí chalani vtedy nemali ostré fúzy a strnisko. Pri bozkoch to neprekážalo a keď aj chalan jemne pichal tak to bola aj príjemná zmena. Pri mužoch medzi 30-40 je to dosť problém. Muž hrozne pichá a škriabe. Ako keby som drela kožu o šmirgeľ, čo je dosť nepríjemné.
Na ostré chlpy by určite musel zabrať aj IPL alebo keby to vytrhali aj s korienkami, neškrabalo by to. Keď som mala mužov, tiež sa vždy holili len žiletkami alebo strojčekom. Sestrin chalan tiež vidím, že používa iba penu na holenie a žiletku.
Ako vaši muži? Tiež sa holia len žiletkami alebo strojčekmi? Tiež vás to pichá a škriabe pri bozkávaní?
To ako vazne uvazujes nad tym, ze posles chlapa na IPL alebo vytrhanie? 🤦♀️ Tak mu povedz, nech si necha narast bradu... Mne to napriklad vobec nevadi... pre mna su neoholeni chlapi viac sexi ako holobriadkovia
môj sa holí každý deň takže nie, ja to nepoznám ...
Manžel má bradu aj fúzy,ale pestované, takže neskriabe to. Keby sa oholil úplne a dorastalo by mu,tak je možné,že strnisko by skriabalo.
Hehe, som zvedavý ci chlap pojde na depiláciu brady (facepalm)
buď sa bude holiť denne dohladka, alebo si to nechá narásť. také 4dňové strnisko je už mäkké a nešmirgluje 😀
nie :D ked si necha fuzy podrast a nema ich kratke a ostre, tak ta nema co pichat
Hehe, som zvedavý ci chlap pojde na depiláciu brady (facepalm)
@br4n No tak to ja by som nešiel. Mám bradu jak Theoden king a takú si aj nechávam. Keď aj skrátim, tak len das na 3-4mm a to nepichá, alebo sa aspoň žena nikdy nesťažovala
Pre lásku vydržíš všetko 😄
3-4 dnove strnisko uz neskriabe, najhorsie je 1-2 den. treba vydrzat do tych 3-4 dni.
urcite chlapa neposielat na ipl..... ty vies , ze to nevypadava pekne ako chces? ale vypadava tu kusok, tam kusok? otrasne to prve mesiace vyzera.....
detto u chlapov pri ich mnozstve chlpov by sakra vela penazi zaplatil, lebo tych sedeni by bolo riadne vela........ a nie, nikto by to pre teba neurobil, kks ked je chlap chlpaty ma byt chlpaty a neposielat ho na vytrhavanie ci ipl.
Tak to prvy krat pocujem, ze by si chlap mal vytrhat bradu aj s korienkami alebo ist na IPL aby to babenku pri bozkavani nepichalo 😂😂
Moj si nechava dlhsiu bradu a nepicha. Mozno toto je cesta 😑
A to by siel chlap na IPL alebo to je len tvoje zbozne prianie? Neverim, ze by toto niektory urobil dobrovolne 🙂
Ved nech sa neholi dohladka, potom nebudu rasit ani tie pichlave chlpy. Moj sa holi so strojcekom, nie dohladka, ale nechava si vzdy strnisko cca 3-4mm, ktore uz nepicha. Fuha, ja si ho ani neviem uz predstavit ako dohladka oholeneho, ved by vyzeral ako chlapcek. Strnisko je sexy.
mne to veeelmi vadi, mam aj citlivu plet a po bozkavani s niekym kto ma bradu mam fakt podrazdene usta aj okolie, ba sa mi robia ja mini vyrazky...ale zas celkovo sa mi brady absolutne nepacia takze takych mmuzov nevyhladavam :D som presne na tych ''holobriadkov'' ako bolo spomenute vyssie, max 2 až 3dnove strnisko
Polovička keď sa oholiť na hladko vyzerá na pubertaka, iba sivé vlasy prezrádzajú ze je starší, ale mne sa to ani nepáči ma ňom, skracuje tak na 3 mm a to je fajn, ale josieva trochu dlhšie.
Tiež mám s tým problém, preto sa stále holi. Mne sa nepáčia bradaci.
IPL ? Naozaj ? Neverím, že by existoval chlap,ktorý by išiel dobrovoľne na IPL 🙈 ja tomu môjmu práveže schovávam strojček aby si neholil bradu. Mne sa viac páči sňou
Najskôr si nájdi potenciálneho partnera a potom si vzájomne vydiskutujte preferencie v súvislosti s ochlpením. 😉
Ak máš citlivú pokožku na tvári, tak môže na druhý deň po oholení tváre bozkávať inam.

Môj muz sa našťastie holí raz za tri tyzdne alebo mesiac,tak ten deň,dva vydržím