Myslenie na iného počas sexu
Myslím počas sexu na iného lebo inak by som z toho nič nemala, cítim sa za to zle.
Vo vzťahu je pri všetkom vsetko v totálnom poriadku len ten sex je taký nemastný neslaný. Normálne musím myslieť na niekoho iného alebo si predstavovať niečo iné. Ma takýto vzťah perspektívu?
ešte záleží v akom období to je. ak na začiatku vzťahu - tak to OK nie je.
ale ak ste už 20 r spolu, máte aj dospelé deti tak v pohode sa dá. však chlap možno myslí tiež na niekoho iného.
Možno by bolo lepšie myslieť na to, ako omastiť a osoliť ten aktuálne prebiehajúci sex. 😉 Trocha iniciatívy a bude to lepším riešením aj z dlhodobého hľadiska.
A komunikácia ste skúšali? Môže robiť zázraky
Ak je sex pre teba nemastny, neslany je najvyssi cas na uprimny rozhovor bez vycitiek a obvinovania. Uvidis, ci ta ten druhy vypocuje, ci budete pracovat na tom, aby si aj ty mala z toho zazitok a pozitok a podla toho sa zariadis.
Ja to mám pravidelne ,ženu mám kocku veľkú ,ale v posteli je drevo a píšem anonymné aby ma tu nenašla
muži to robia úplne bežne a vôbec o tom nezakladajú diskusie 🤷
Ja to mám pravidelne ,ženu mám kocku veľkú ,ale v posteli je drevo a píšem anonymné aby ma tu nenašla
@anonym_b82b57 a ty si šikovný? 😜
Aj ja to niekedy robím, ale ked si to robím sama, myslim na mojho
@anonym_autor nie je dôležité na koho myslíš ale to kto v tebe behá
@anonym_b82b57 postelovy eskamoter sa ozval
@anonym_autor tiež myslím na iného, aj keď je sex dobrý. Sme spolu 2 roky
@anonym_b82b57 mám pre teba zlé správy, kamarát... ak nevieš, čo s ňou robiť, drevo v posteli má pravdepodobne tvoja žena...
@anonym_b82b57 mám pre teba zlé správy, kamarát... ak nevieš, čo s ňou robiť, drevo v posteli má pravdepodobne tvoja žena...
Nie som drevo ,ale tá moja je veru a musím sa s tým zmieriť bohuzial
@anonym_b82b57 jaaaj, kočku mas 🙂... velka kocka, to mi neslo do hlavy 🙂
@anonym_b82b57 jaaaj, kočku mas 🙂... velka kocka, to mi neslo do hlavy 🙂
Veru mám kocku ,je to super ked chlapi snažia ju zbaliť a nedá sa ,je to verná žena , toto si vazim ale v posteli poleno ,a Ty si kto? Pani mudra
@earlgrey to mi nevadí aj tak ma tu nikto nepoznal a ani nezistí kto som
@dvoncb Pohoda, ja len narážam na to, že si písal, že si anonym preto, aby ťa tu nenašla...a vieš čo? podľa mňa by ťa nájsť mala a aj si prečítať, že je drevo v posteli...keď ty sa jej to bojíš povedať...komunikácia je základ...ja som vďačná môjmu "partnerovi", keď mi povie, čo sa mu páči a čo nie, na čom by sme mali popracovať atď. a tak isto ja jemu poviem, keď niečo v sexe chcem aby zmenil...a funguje to perfektne...prečo by si sa ty mal zmieriť s tým, že ona je drevo? no nemusíš...stačí ak ju nejako nasmeruješ...
@dvoncb Pohoda, ja len narážam na to, že si písal, že si anonym preto, aby ťa tu nenašla...a vieš čo? podľa mňa by ťa nájsť mala a aj si prečítať, že je drevo v posteli...keď ty sa jej to bojíš povedať...komunikácia je základ...ja som vďačná môjmu "partnerovi", keď mi povie, čo sa mu páči a čo nie, na čom by sme mali popracovať atď. a tak isto ja jemu poviem, keď niečo v sexe chcem aby zmenil...a funguje to perfektne...prečo by si sa ty mal zmieriť s tým, že ona je drevo? no nemusíš...stačí ak ju nejako nasmeruješ...
@earlgrey to sa nedá nie je na sex moc jej stačí to isté dookola aj keď každý deň ,ale nejaka baba by sa mi zišla tiež nie som na zahodenie ,ale to už je nevera a to ma zerie
@anonym_autor mne sa uz stalo, ze som pocas toho myslela na byvaleho, ale ani to nepomohlo 🤷♀️
@anonym_autor na koho ineho? Herca? Suseda? Byvaleho? To tiez vela napovie
@morpheuss to je fakt inak

Ak sex nie je pre teba dôležitý a dokážeš takto žiť, teda ak ti vyhovuje v iných smeroch, tak kľudne. Ale ak si chceš sex užívať a nie prežívať, tak určite taký vzťah nemá budúcnosť.