icon

Myslenie na iného počas sexu

24. nov 2025

Myslím počas sexu na iného lebo inak by som z toho nič nemala, cítim sa za to zle.
Vo vzťahu je pri všetkom vsetko v totálnom poriadku len ten sex je taký nemastný neslaný. Normálne musím myslieť na niekoho iného alebo si predstavovať niečo iné. Ma takýto vzťah perspektívu?

janka1224
24. nov 2025

Ak sex nie je pre teba dôležitý a dokážeš takto žiť, teda ak ti vyhovuje v iných smeroch, tak kľudne. Ale ak si chceš sex užívať a nie prežívať, tak určite taký vzťah nemá budúcnosť.

anonym_a81c34
24. nov 2025

ešte záleží v akom období to je. ak na začiatku vzťahu - tak to OK nie je.
ale ak ste už 20 r spolu, máte aj dospelé deti tak v pohode sa dá. však chlap možno myslí tiež na niekoho iného.

tanyan
24. nov 2025

Možno by bolo lepšie myslieť na to, ako omastiť a osoliť ten aktuálne prebiehajúci sex. 😉 Trocha iniciatívy a bude to lepším riešením aj z dlhodobého hľadiska.

anonym_af622d
24. nov 2025

A komunikácia ste skúšali? Môže robiť zázraky

viestta
24. nov 2025

Ak je sex pre teba nemastny, neslany je najvyssi cas na uprimny rozhovor bez vycitiek a obvinovania. Uvidis, ci ta ten druhy vypocuje, ci budete pracovat na tom, aby si aj ty mala z toho zazitok a pozitok a podla toho sa zariadis.

anonym_b82b57
24. nov 2025

Ja to mám pravidelne ,ženu mám kocku veľkú ,ale v posteli je drevo a píšem anonymné aby ma tu nenašla

zuzanka.zuzu
24. nov 2025

muži to robia úplne bežne a vôbec o tom nezakladajú diskusie 🤷

zuzanka.zuzu
24. nov 2025
@anonym_b82b57

Ja to mám pravidelne ,ženu mám kocku veľkú ,ale v posteli je drevo a píšem anonymné aby ma tu nenašla

@anonym_b82b57 a ty si šikovný? 😜

anonym_bd09f5
24. nov 2025

Aj ja to niekedy robím, ale ked si to robím sama, myslim na mojho

anonym_de5593
24. nov 2025

@anonym_autor nie je dôležité na koho myslíš ale to kto v tebe behá

viestta
24. nov 2025
@anonym_b82b57

@anonym_b82b57 postelovy eskamoter sa ozval

anonym_3d96e4
24. nov 2025

@anonym_autor tiež myslím na iného, aj keď je sex dobrý. Sme spolu 2 roky

morpheuss
24. nov 2025
@anonym_b82b57

@anonym_b82b57 mám pre teba zlé správy, kamarát... ak nevieš, čo s ňou robiť, drevo v posteli má pravdepodobne tvoja žena...

anonym_b82b57
24. nov 2025
@morpheuss

@anonym_b82b57 mám pre teba zlé správy, kamarát... ak nevieš, čo s ňou robiť, drevo v posteli má pravdepodobne tvoja žena...

Nie som drevo ,ale tá moja je veru a musím sa s tým zmieriť bohuzial

anonym_66ff74
24. nov 2025
@anonym_b82b57

@anonym_b82b57 jaaaj, kočku mas 🙂... velka kocka, to mi neslo do hlavy 🙂

dvoncb
24. nov 2025
@anonym_66ff74

@anonym_b82b57 jaaaj, kočku mas 🙂... velka kocka, to mi neslo do hlavy 🙂

Veru mám kocku ,je to super ked chlapi snažia ju zbaliť a nedá sa ,je to verná žena , toto si vazim ale v posteli poleno ,a Ty si kto? Pani mudra

earlgrey
24. nov 2025
@dvoncb

Veru mám kocku ,je to super ked chlapi snažia ju zbaliť a nedá sa ,je to verná žena , toto si vazim ale v posteli poleno ,a Ty si kto? Pani mudra

@dvoncb pozor napísal si to pod svojím menom 😁 a tak si chcel ostať v utajení 😁🤣

dvoncb
24. nov 2025
@earlgrey

@dvoncb pozor napísal si to pod svojím menom 😁 a tak si chcel ostať v utajení 😁🤣

@earlgrey to mi nevadí aj tak ma tu nikto nepoznal a ani nezistí kto som

earlgrey
24. nov 2025
@dvoncb

@dvoncb Pohoda, ja len narážam na to, že si písal, že si anonym preto, aby ťa tu nenašla...a vieš čo? podľa mňa by ťa nájsť mala a aj si prečítať, že je drevo v posteli...keď ty sa jej to bojíš povedať...komunikácia je základ...ja som vďačná môjmu "partnerovi", keď mi povie, čo sa mu páči a čo nie, na čom by sme mali popracovať atď. a tak isto ja jemu poviem, keď niečo v sexe chcem aby zmenil...a funguje to perfektne...prečo by si sa ty mal zmieriť s tým, že ona je drevo? no nemusíš...stačí ak ju nejako nasmeruješ...

dvoncb
24. nov 2025
@earlgrey

@dvoncb Pohoda, ja len narážam na to, že si písal, že si anonym preto, aby ťa tu nenašla...a vieš čo? podľa mňa by ťa nájsť mala a aj si prečítať, že je drevo v posteli...keď ty sa jej to bojíš povedať...komunikácia je základ...ja som vďačná môjmu "partnerovi", keď mi povie, čo sa mu páči a čo nie, na čom by sme mali popracovať atď. a tak isto ja jemu poviem, keď niečo v sexe chcem aby zmenil...a funguje to perfektne...prečo by si sa ty mal zmieriť s tým, že ona je drevo? no nemusíš...stačí ak ju nejako nasmeruješ...

@earlgrey to sa nedá nie je na sex moc jej stačí to isté dookola aj keď každý deň ,ale nejaka baba by sa mi zišla tiež nie som na zahodenie ,ale to už je nevera a to ma zerie

klaridka
24. nov 2025
@morpheuss

@morpheuss To si vystihol 👏 😂

dvoncb
24. nov 2025
@klaridka

@morpheuss To si vystihol 👏 😂

Veď sa hovorí ,keď chces problémy nájdi si frajerku no s toho sa bojím ,že si to poukazim

sophinella
24. nov 2025

@anonym_autor mne sa uz stalo, ze som pocas toho myslela na byvaleho, ale ani to nepomohlo 🤷‍♀️

greywolf
24. nov 2025

@anonym_autor na koho ineho? Herca? Suseda? Byvaleho? To tiez vela napovie

earlgrey
25. nov 2025
@dvoncb

@earlgrey to sa nedá nie je na sex moc jej stačí to isté dookola aj keď každý deň ,ale nejaka baba by sa mi zišla tiež nie som na zahodenie ,ale to už je nevera a to ma zerie

@dvoncb komunikoval si to s ňou?

anonym_17fc19
25. nov 2025
@morpheuss

@morpheuss to je fakt inak

anonym_17fc19
25. nov 2025
@dvoncb

@dvoncb ale no kocka a v posteli drevo...musíš ju možno viac vzrušiť...nie?