icon

Najlepší lubrikant pre zníženie podráždenia pri sexe

25. jan 2026

Pekný podvečer, mám nového partnera, všetko super v sexe. Problém je, že som si odvykla mať dlhší sex ako desať minút a po čase, druhom kole ma pobolieva okolie pošvy.
Aký lubrikant používate a pomáha vám? Ja som vnútorne ok, skôr vonkajšia časť mi spôsobí trenie, že som cela červená a podráždená. Mali sme obyčajný Durex modrý ten mi nevyhovoval.
Aký máte vy? Ďakujem 😊

anonym_808085
25. jan 2026

@anonym_autor pepino obyč.

lucijalucy
25. jan 2026

Skúste lubrikant na báze silikónu. Vydrží dlhšie. Tieto na báze vody rýchlo "vyschnú".

minenkaa
25. jan 2026

Kokosovy olej

autor
25. jan 2026
@minenkaa

Kokosovy olej

@minenkaa prosím ťa, písala som, že chcem lubrikant. Kokosový a všetky tieto oleje naozaj tam nepatria, ak človek nechce mať problémy. 🙂

autor
25. jan 2026
@lucijalucy

Skúste lubrikant na báze silikónu. Vydrží dlhšie. Tieto na báze vody rýchlo "vyschnú".

@anonym_808085 tento mi vadí :/
@lucijalucy Máš aj tip na nejaký konkrétny?

minenkaa
25. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa prosím ťa, písala som, že chcem lubrikant. Kokosový a všetky tieto oleje naozaj tam nepatria, ak človek nechce mať problémy. 🙂

@anonym_autor používame už asi 10 rokov a žiadne problemi nemáme,kokosovy olej je dokonca dobrý aj pri mykozach

minenkaa
25. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kokosový olej sa často používa ako prírodný lubrikant vďaka jeho hydratačným, zvláčňujúcim a antibakteriálnym vlastnostiam, ktoré zmierňujú trenie a pokožku chránia, ale nie je kompatibilný s latexovými kondómami, pretože ich môže rozložiť a znížiť ich účinnosť; preto ho nepoužijete s latexovými kondómami pre ochranu pred tehotenstvom a pohlavne prenosnými chorobami. Vhodné je zvoliť BIO panenský nerafinovaný olej, ktorý je čisto prírodný.

https://diva.aktuality.sk/clanok/sfhz73q/medzi-...

autor
25. jan 2026
@minenkaa

@anonym_autor kokosový olej sa často používa ako prírodný lubrikant vďaka jeho hydratačným, zvláčňujúcim a antibakteriálnym vlastnostiam, ktoré zmierňujú trenie a pokožku chránia, ale nie je kompatibilný s latexovými kondómami, pretože ich môže rozložiť a znížiť ich účinnosť; preto ho nepoužijete s latexovými kondómami pre ochranu pred tehotenstvom a pohlavne prenosnými chorobami. Vhodné je zvoliť BIO panenský nerafinovaný olej, ktorý je čisto prírodný.

https://diva.aktuality.sk/clanok/sfhz73q/medzi-...

@minenkaa aktuality a diva nie je relevantny dôkaz... Mám skúsenosti s ním aj z minulosti presne pre tieto rady, skončila som na gynekológii, kde lekárka aj sestrička mi dodali, že tento mýtus im tam doniesol už viaceré ženy. 🙂 Ale toto naozaj nie je žiaľ vhodné.

minenkaa
25. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa aktuality a diva nie je relevantny dôkaz... Mám skúsenosti s ním aj z minulosti presne pre tieto rady, skončila som na gynekológii, kde lekárka aj sestrička mi dodali, že tento mýtus im tam doniesol už viaceré ženy. 🙂 Ale toto naozaj nie je žiaľ vhodné.

@anonym_autor joj dobre dala som prvú stránku čo vyskočila
Mne zas moj gynekológ povedal,že veľmi dobre robim

autor
25. jan 2026
@minenkaa

@anonym_autor joj dobre dala som prvú stránku čo vyskočila
Mne zas moj gynekológ povedal,že veľmi dobre robim

@minenkaa Prečo máš potrebu stále tu vypisovať a presviedčať ma, keď som ti uviedla, že čo hľadám? Buď poradím alebo si potrebujem niečo dokazovať, ty robíš to druhe ako všade.😀
Ak máš gynekológa, ktorý sa nevzdelava, tak samozrejme ze ti to pochválil.😀
Proste napísala som ti, ze hľadám lubrikant, certifikovaný. Tak ak nemáš čo k téme, tak si napíš pozitívne účinky niekde inam.

anonym_919f10
25. jan 2026

Ritex bio

minenkaa
25. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa Prečo máš potrebu stále tu vypisovať a presviedčať ma, keď som ti uviedla, že čo hľadám? Buď poradím alebo si potrebujem niečo dokazovať, ty robíš to druhe ako všade.😀
Proste napísala som ti, ze hľadám lubrikant, certifikovaný. Tak ak nemáš čo k téme, tak si napíš pozitívne účinky niekde inam.

@anonym_autor kde ta presviedčam ,normálne som ti odpovedala,som rada,že si spokojná so svojim lekárom

anonym_3feaa7
25. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to sú presne typy žien, ktoré ti povedia že hubka do pošvy je najlepšia vec aká v živote ťa môže stretnúť. Ja fakt tieto bio prírodne veci nepochopím alebo ti povedia daj si na mykózu tea tree olej 😂

minenkaa
25. jan 2026
@anonym_3feaa7

@anonym_autor to sú presne typy žien, ktoré ti povedia že hubka do pošvy je najlepšia vec aká v živote ťa môže stretnúť. Ja fakt tieto bio prírodne veci nepochopím alebo ti povedia daj si na mykózu tea tree olej 😂

@anonym_3feaa7 kde ja niečo takéto píšem

anonym_3feaa7
25. jan 2026
@minenkaa

@anonym_3feaa7 kde ja niečo takéto píšem

@minenkaa pokiaľ viete čítať nikde som vás nespomenula priamo, narážka bola len čisto na tieto “alternatívne bio” produkty ktoré doporúčate/jú, a ani nie sú zdraviu prospešné.

minenkaa
25. jan 2026
@anonym_3feaa7

@minenkaa pokiaľ viete čítať nikde som vás nespomenula priamo, narážka bola len čisto na tieto “alternatívne bio” produkty ktoré doporúčate/jú, a ani nie sú zdraviu prospešné.

@anonym_3feaa7 čo ja zle odporúčam ,tak isto aj lubrikant z drigerie je pre kopec žien zly a zdraviu škodlivý

anonym_daaade
25. jan 2026

@anonym_autor Bravčová alebo husacia masť je dobrý a výživný lubrikant

autor
25. jan 2026
@anonym_3feaa7

@anonym_3feaa7 No ja si prídem, že žiadam asi nereálnu vec... Príde mi to už absurdné, čo všetko si ľudia strkaju.😀

anonym_edfec9
25. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kokosový je práveže aj proti mykozam a kvasinkam ale OK máš pravdu lepšie si je pchať tam chémiu 😅

beata_k
25. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3feaa7 No ja si prídem, že žiadam asi nereálnu vec... Príde mi to už absurdné, čo všetko si ľudia strkaju.😀

@anonym_autor Dala som si kokosovy olej ako lubrikant do ChatGPT. Ano, moze sa pouzit.

autor
25. jan 2026
@beata_k

@anonym_autor Dala som si kokosovy olej ako lubrikant do ChatGPT. Ano, moze sa pouzit.

@anonym_edfec9 Tak maj mykozu, ako ti libo.
@beata_k Chat vie viac ako lekári 😇 napísala som skúsenosť vlastnú a už je toho aj viac o tom, že robí problémy mnohým ženám. Ale ok.
Môže, ale baby. Prosím vás ak potrebujete niekde si vybit energiu nech sa páči. 😀 Pýtala som sa na iné. 🙂

anonym_44c693
26. jan 2026

Zajdi do lekárne a pýtaj si silikónový lubrikant. Gynekológ mi to odporučil lebo sa mi robili trhlinky. Je tak hustý, že ho ledva zmyjes 😉

lasona
26. jan 2026

Lactacyd maju lubrikant. Skus ten