Najlepší vibračný krúžok pre mužov
Vedeli by ste, prosím, odporučiť vibračný krúžok pre muža?
@anonym_autor neviem odporučiť, lebo my sme skúšali a mne to nerobilo nič, nuda...
to je čo?
@anonym_b6a898 kukni na nete 😂
@anonym_b6a898 kukni na nete 😂
@anonym_194b1c viem si to domyslieť
@anonym_autor neviem odporučiť, lebo my sme skúšali a mne to nerobilo nič, nuda...
@anonym_107124 tebe to ani nic nema robit-je to pre muza ;)
to je čo?
@anonym_b6a898 sexualna pomocka pre muza - nieco ako muzsky vibrator
to je čo?
@anonym_b6a898 Presne toto som sa spytal v duchu aj ja, keď som videl túto tému.
@anonym_018c33 nepíš,keď nevieš.
Vibračné erekčné krúžky na penis kombinujú podporu erekcie s intenzívnou stimuláciou. Pomáhajú oddialiť ejakuláciu a zároveň zvyšujú zážitok vďaka vibračným režimom. Ovládanie je možné manuálne, diaľkovým ovládačom alebo cez mobilnú aplikáciu. Vibračné krúžky na penis sú prevažne vybavené ➡️stimulátorom klitorisu⬅️, ktorý dodáva ďalšie potešenie aj vašej partnerke. Mnoho modelov ponúka vodotesnosť, takže sú vhodné aj na použitie v sprche či vani. Vďaka elastickým materiálom sa ľahko rozťahujú a prispôsobia rôznym veľkostiam. Ideálne pre ➡️páry⬅️, ktoré hľadajú nové možnosti intímnych radovánok.
sú prevažne vybavené = cize mozu aj nemusia..ale samotny kruzok je pre muza nie zenu
@anonym_018c33 tak jemu tiež vôbec nič. Jeden ho skrtil, takže hrôza a druhý nič
To sú starosti . Už len poradiť aký najlepší piercing na žaluď a drahokam do pupku
@anonym_autor MK je po novom sexshop kazdy den prispevok o niecom zo sexshopu
Totálne nič 😀 Absolútne to nefunguje, sú to len vyhodené peniaze.

to je čo?