icon

Nebaví ma milovanie

3. sep 2025

Ahojte prosím vás poraďte mi. Milovanie ma nebaví. Nechce sa mi do toho. Chuť mam asi len 2x do mesiaca. Keď trvá partnerovi dlhšie než 5 minút urobiť sa nudím sa napätá som nechce sa mi už minule som to vzdala a skončila len tak. Nemám trpezlivosť ani na svoj vlastný orgazmus. Nevidím dôvod vyzliecť sa cítim sa nahá blbo nemám dokonalú postavu. Nie je to priateľom. Mala som to vždy tak ale nebolo to až také extrémne ako je to tohto roku. Som zdravá nemám hormóny v zlom stave neberiem AD ani iné lieky. Nepijem nefajčím mam pohyb jem zdravo. Skúšala som kotvicnik a nič. Brala som aj nejaké doplnky a bez zmeny. Začína to byť citeľne a priateľ sa trápi tiež. Doteraz mi ta chuť celkom prišla keď už sme boli v akcii ale aj to nachvilu. Je to pre mňa strata času 😔radšej by som bola len tak si s ním ležať pri televízore. Milujem ho je ku mne láskavý a starostlivý. Nehadame sa. Len to milovanie nie je akosi činnosť pre mňa. Čo mám robiť?

gribka1
3. sep 2025

Je tam chémia?

autor
3. sep 2025
@gribka1

Je tam chémia?

@gribka1 áno ako tak ma vzrušuje, ale len keď nemáme priestor mat sex. Keď je to nedostupné. ze sme napr v meste alebo niekde na verejnosti spolu pozerám na neho prejde mnou túžba vášeň všetko tip top, akonáhle sme doma a k sexu môže dôjsť úplne ma vypne. Ta dostupnosť a možnosť mat to ma neberie. Vtedy ma nedokáže nabudit takmer nič

anonym_a8ad49
3. sep 2025

@anonym_autor ani nezáväzné nežnosti, ani citlivé ručné práce? Ani nie celkom vyzlečená, čo môže byť pre obidvoch zvodné, ani mimo byt resp. na neobvyklom mieste? Ani za polotmy? Neupadli ste do opakujúcej sa rutiny, stále to isté miesto, stále rovnaký priebeh? Ani pri sledovaní romantického filmu? Ani po troche nejakého alkoholu?

ghost2323
3. sep 2025

@anonym_autor je pekne vedieť, že sú aj také ženy ako ja 🙂 Keď si napísala tento príspevok, asi si si istá ako to vnímaš a si so sebou OK, záleží ako je nastavený tvoj partner lebo ak by nevedel akceptovať ako si ty nastavená, tak aby to nehľadal v budúcnosti inde, ide o to ako dobre si rozumiete a ako vie partner robiť kompromisy

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sevrin
3. sep 2025

@anonym_autor viem si živo predstaviť ako ťa frajer práši, že by z inej vyprášil aj dušu a ty mu do toho začneš zívať a sťažovať sa ako strašne sa nudíš 😅

laurinka27
3. sep 2025

Netráp chudáka, rozíďte sa a ty si hľadaj nejakého asexuála.

anonym_cb2541
3. sep 2025

Skus travu

gribka1
3. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 áno ako tak ma vzrušuje, ale len keď nemáme priestor mat sex. Keď je to nedostupné. ze sme napr v meste alebo niekde na verejnosti spolu pozerám na neho prejde mnou túžba vášeň všetko tip top, akonáhle sme doma a k sexu môže dôjsť úplne ma vypne. Ta dostupnosť a možnosť mat to ma neberie. Vtedy ma nedokáže nabudit takmer nič

@anonym_autor Tak ťa to nabudí niekde, kde to nie je možné, čiže iné vplyvy, niečo iné ako on samotný. Skús zafantázirovať, či k tomu nepotrebuješ niečo iné ako jednoduché ľahnime si a poďme na vec.

autor
3. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Tak ťa to nabudí niekde, kde to nie je možné, čiže iné vplyvy, niečo iné ako on samotný. Skús zafantázirovať, či k tomu nepotrebuješ niečo iné ako jednoduché ľahnime si a poďme na vec.

@gribka1 v predstavách je to všetko také krásne. No v realite mi to nechýba. Predstavujem si to všelijako a hocikde práve s nim. No keď ma k tomu dôjsť naživo nie je to to čo je v predstavách aj keď by sme robili to isté. Človek si predstavuje veľa veci co ho nadchynaju ale skúsi to v realite a zisti ze to také nie je alebo ani to neskusi lebo to vlastne mimo svojich predstáv ani nechce zažiť

autor
3. sep 2025
@anonym_a8ad49

@anonym_autor ani nezáväzné nežnosti, ani citlivé ručné práce? Ani nie celkom vyzlečená, čo môže byť pre obidvoch zvodné, ani mimo byt resp. na neobvyklom mieste? Ani za polotmy? Neupadli ste do opakujúcej sa rutiny, stále to isté miesto, stále rovnaký priebeh? Ani pri sledovaní romantického filmu? Ani po troche nejakého alkoholu?

@anonym_a8ad49 nemáme rutinu práveže. Minule som sa cítila úžasne bola noc horúci kúpeľ úplná tma len vonné sviečky iné čaro otupeny mozog, vtedy som si to vážne vychutnala. Cítila sa uvoľnená v bezpečí prijatá naplnená. Keď sme dali kúpeľ nabudúce nemalo to efekt. To bolo tak minulý mesiac. A predtým krásne milovanie sme mali vo februári to si pamätám presne aká šťastná som po tom ostala. No to medzitým. X rôznych spôsobov miest a ono to nie je ono. Obaja nepijeme takže to nepripadá do úvahy. Keby si mam vypiť pred každým sexom asi budem alkoholik. 😃

autor
3. sep 2025
@ghost2323

@anonym_autor je pekne vedieť, že sú aj také ženy ako ja 🙂 Keď si napísala tento príspevok, asi si si istá ako to vnímaš a si so sebou OK, záleží ako je nastavený tvoj partner lebo ak by nevedel akceptovať ako si ty nastavená, tak aby to nehľadal v budúcnosti inde, ide o to ako dobre si rozumiete a ako vie partner robiť kompromisy

@ghost2323 mrzí ma to ze je to tak nie som s tým úplne ok. Ale nevidím v tom tú krásu. Nevidím v tom zmysel. A hlavne ak chce človek často načo to je dobre? Áno urobí mi krásny silný orgazmus a je to troska iné než keď si to doprajem sama ale kvôli tomu sa vyzliekať a potiť sa? Dokážem mať orgazmus do dvoch minút aj keď nie som vzrušená ale jeden mi stačí a potom ma to už nebaví. Neviem, som mlada, cítim ze by ma to malo baviť,.. Príde 50 a ja si uvedomím ze som pre hlúposti preplytvala najlepšie roky a keď som si to neužila "mladá a krásna" stará si to už s ovisnutou kožou nebudem vedieť užiť. Mam kvôli tomu veľké výčitky. Len proste si uvedomujem ze ani varenie nebaví každého. Ani šport ci literatúra, prečo by mal sex každého baviť ze áno?

autor
3. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub no 14 a 15 deň cyklu 😃to mam hormóny na zbláznenie. Toho mesiaca sme to prepasli a o pár dní neskôr už ta chuť nebola. Nenutila som sa k tomu ale videl ze mam plnú hlavu iných veci

autor
3. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor viem si živo predstaviť ako ťa frajer práši, že by z inej vyprášil aj dušu a ty mu do toho začneš zívať a sťažovať sa ako strašne sa nudíš 😅

@sevrin neee nezivam ani mu nehovorím ze sa nudím 😃🤣 len vidí ze som mysľou inde, ale ja som ten hlbavy typ takže to berie za bežné u mňa

autor
3. sep 2025
@laurinka27

Netráp chudáka, rozíďte sa a ty si hľadaj nejakého asexuála.

@laurinka27 no chudák lebo nemôže mať sex 🤦‍♀️ akoby iné veci neboli dôležité

autor
3. sep 2025
@anonym_cb2541

Skus travu

@anonym_cb2541 neuznávam také veci. Neskúšala som to ani nechcem začať hulit v tomto veku už

ghost2323
3. sep 2025
@anonym_autor

@ghost2323 mrzí ma to ze je to tak nie som s tým úplne ok. Ale nevidím v tom tú krásu. Nevidím v tom zmysel. A hlavne ak chce človek často načo to je dobre? Áno urobí mi krásny silný orgazmus a je to troska iné než keď si to doprajem sama ale kvôli tomu sa vyzliekať a potiť sa? Dokážem mať orgazmus do dvoch minút aj keď nie som vzrušená ale jeden mi stačí a potom ma to už nebaví. Neviem, som mlada, cítim ze by ma to malo baviť,.. Príde 50 a ja si uvedomím ze som pre hlúposti preplytvala najlepšie roky a keď som si to neužila "mladá a krásna" stará si to už s ovisnutou kožou nebudem vedieť užiť. Mam kvôli tomu veľké výčitky. Len proste si uvedomujem ze ani varenie nebaví každého. Ani šport ci literatúra, prečo by mal sex každého baviť ze áno?

@anonym_autor ak chceš, tak mi napiš súkromne

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_097971
3. sep 2025

@anonym_autor No a u nás celý život opačne. V začiatku ešte ok,ale veľmi ďaleko od mojich potrieb. A žijem s tým, že sexuálny život 20 rokov na bude mrazu.A ma vždy tú istú odpoveď "su aj taký ".

sevrin
3. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin neee nezivam ani mu nehovorím ze sa nudím 😃🤣 len vidí ze som mysľou inde, ale ja som ten hlbavy typ takže to berie za bežné u mňa

@anonym_autor no a nebude problém v ňom? Že on si proste spraví "svoje" a je vybavený?

anonym_dafb0b
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_a8ad49 nemáme rutinu práveže. Minule som sa cítila úžasne bola noc horúci kúpeľ úplná tma len vonné sviečky iné čaro otupeny mozog, vtedy som si to vážne vychutnala. Cítila sa uvoľnená v bezpečí prijatá naplnená. Keď sme dali kúpeľ nabudúce nemalo to efekt. To bolo tak minulý mesiac. A predtým krásne milovanie sme mali vo februári to si pamätám presne aká šťastná som po tom ostala. No to medzitým. X rôznych spôsobov miest a ono to nie je ono. Obaja nepijeme takže to nepripadá do úvahy. Keby si mam vypiť pred každým sexom asi budem alkoholik. 😃

@anonym_autor "Cítila sa uvoľnená v bezpečí prijatá naplnená." Toto nastavenie ti pri ňom chýba....

goodidea
3. sep 2025

No som zvedavý ako toto skončí, pokračujte

anonym_bf771d
4. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ako niekto zisti ci ma dost boru?bezne sa uziva len v strave

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_80ceeb
5. sep 2025

@anonym_autor spoločnosť nastavila názor, že keď nechceš veľa sexu, tak si divná/divný.. automaticky je tu podozrenie, že máš milenca, alebo zdravotné problemy. A tu na koňovi ti hneď napíšu, aby si sa rozišla s priateľom, lebo je chudák a nemá sex každý deň ako každá tu. Tu má každý sex každý deň, nemá problém s orgazmom, s únavou, s ničím. Ale pravda je taká, že každý človek je iný, niekto má chuť väčšiu, niekto menšiu... Treba prijať samu seba takú aká si a úprimný rozhovor s priateľom tiež veľa spraví, aby nehľadal za tým, že ťa nepriťahuje, nie je dobrý v posteli, nebodaj si myslel že niekoho máš. Tá chuť v strede cyklu je kvôli ovulácii, vtedy sa telo "túži rozmnožovať" jednoducho vysvetlené 🙂 netráp sa, buď ok sama so sebou, je to v poriadku.

kavasaki370
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skúste to robiť potom v tom orostredi, kde máš chuť. Hm podum

anonym_c6902f
8. sep 2025

@anonym_autor no mňa si moc nepresvedčila ,že by Ťa nudil samotny sex ako taký . Skôr by som povedala,že máš problém vnímať priateľa ako spravneho milenca a seba tiež kým to nevyzerá ako z filmu a ako v tvojich predstavach . " Áno, ako tak ma vzrušuje" , "cítim sa nahá blbo nemám dokonalú postavu", sex je strata času ale čumiet do telky nie? . Si si istá, že Tvoj partner Ťa fakt vzrušuje a vie aj riadne urobiť? Podľa mňa sa nevieš uvoľniť a nechať veci plávať (že nejdu podla tvojho scenara) ale zároveň po takej spontánnosti túžiš

anonym_08b68a
12. sep 2025

Netráp ho a daj mu voľnosť.

earlgrey
12. sep 2025

Veď si zasexujte niekde v lese, niekde na poli, keď to na teba príde, hoď ho do auta, a rýchlosťou blesku nájdite nejaké super miesto...mňa napr. sex doma a na posteli nebaví, ja potrebujem adrenalín a ten mávam na verejnosti 🤷‍♀️