icon

Nebaví ma sex. Zmení sa to niekedy?

3. okt 2023

Ahojte zmení sa to podľa vás? Nemám vzťah dlhodobo. Keď som sa aj s niekym zoznámila a chceli sme dačo z toho zistila som že čo sa sexu týka naše očakávania sa nestretaju. Ja rada pomaly nežný sex pri sviečkach keď sú podmienky dokonale a času veľa.. Cez deň ma to nebaví na rychlovky nie som bez predohry to pre mňa nemá význam keďže orgazmus dokážem mať len pri predohre.. Cez deň to nie je ono stuhnem nebaví ma to neviem co robiť ako sa tváriť ani len predstierať. Mám 30 rokov. Ešte aspoň tých 20 rokov by som chcela byť sexuálne aktívna ale akosi to nie je pre mňa.

listy456
3. okt 2023

toto neznie jak nizky sexualny apetit praveze skor si este nenasla dakoho s kym by si sa do sexu zamilovala takze jedine skusat ci ti niekto sadne v tejto oblasti a na 10000% sa to zmeni

januska12323
3. okt 2023

Ty máš rada sex ale očividne nemáš vhodných adeptov.

zuzlaka
3. okt 2023

S nikým si si ešte nesadla. To je normálne, že každému sedí niečo iné a proste ešte nemáš nikoho kto by ti sedel. Keď nájdeš niekoho kto to bude mať rád ako ty, tak sa to všetko zmení.

rebrambora
3. okt 2023

Je to v poriadku. Musis len najst partnera, kt to vyhovuje rovnako ako tebe.

karolinakr
3. okt 2023

Sú muži,ktorí baví dlhé hladkanie..Keď na takého naraziš,zmení sa aj tvoj prístup k sexu..

bbshop
4. okt 2023

Presne ako tu bolo písané chce to vhodného sexuálneho partnera, ktorý bude mať rovnaké predstavy o sexe ako ty a s ktorým si sadnete v tomto smere. Neviem či si skúšala sex len tak s mužmi bez citov, ale možno práve zamilovaný muž by ti splnil to po čom túžiš. Tento typ sexu, ktorý preferujes je skôr vzťahový sex pre páry, ktoré sa majú radi. Nie len tak s hocijakou známosťou.

fauko
Odpoveď bola odstránená