icon

Nechať sa zbaliť mladším mužom pre zábavu?

Dnes o 18:12

Mám niečo malo cez 35, roky single a bez sexu…pokukuje po mne vo fitku mladý sympos, ale ten ma odhadom 22-23, nech nezerem 25….nechali by ste sa zbaliť pre dočasnú zábavu takýmto mladým? On by sa pri mne veľa nenaučil, napriek veku nemám extra skúsenosti…ale zas panicky strach z tehotenstva a neviem, či by si to taký mladý vedel napriek kondomu ustrážiť. Téma vyzerá hlupo, ale je reálna. Nejako sa mi vyhýbajú rovesníci. Ozaj stretávam cca 40+ alebo mladých, nikoho na založenie rodiny. Tak som si povedala, že aspoň trocha zábavy by som chcela.

Strana
z2
anonym_9a7f26
Dnes o 18:15

Pokukuje znamená čo? Obzerá alebo ťa aj oslovil alebo spravil nejaký konkrétny krok?

autor
Dnes o 18:18
@anonym_9a7f26

Pokukuje znamená čo? Obzerá alebo ťa aj oslovil alebo spravil nejaký konkrétny krok?

@anonym_9a7f26 Neoslovil…trvá to asi 2 týždne, vkuse sa za mnou obzerá…chodí s kamošom, su trochu vtipní, ešte nevybúrení chlapci-dvíhajú ťažké váhy a sprevádzajú to zvukmi ako pri pôrode. Viem, je to hlúpe, ale fyzicky sa mi páči. Kvôli dlhodobému nedostatku mužskej pozornosti ma aj takáto blbosť vie vyviesť z miery.

anonym_9fb37c
Dnes o 18:20

tak predpisat antikoncepciu. Na druhej strane mas 35, chces deti, nechces? Cim neskor, tym horsie to pojde, po 40 len umelo a v 45 koniec. Mozno by si nebola az tak nestastna, ak by sa postastilo ...

anonym_9a7f26
Dnes o 18:22

Ja sa pýtam len preto, aby si nepolemizovala nad tým, čo sa vôbec nemusí stať a nebola nakoniec sklamaná... rozmýšľaním, či sa nechať zbaliť teda trošku predbiehaš, to že pozerá, neznamená, že nazbiera odvahu ťa osloviť a alebo že ťa vôbec chce osloviť... riešila by som to, až keď sa tak stane

tonkoantonko
Dnes o 18:23

Čo ak si jeho záujem namyslas?

autor
Dnes o 18:24
@anonym_9a7f26

Ja sa pýtam len preto, aby si nepolemizovala nad tým, čo sa vôbec nemusí stať a nebola nakoniec sklamaná... rozmýšľaním, či sa nechať zbaliť teda trošku predbiehaš, to že pozerá, neznamená, že nazbiera odvahu ťa osloviť a alebo že ťa vôbec chce osloviť... riešila by som to, až keď sa tak stane

@anonym_9a7f26 Ja som bola doteraz chladná, naoko bez záujmu. Možno keby sa trochu usmejem, odvážil by sa

anonym_9a7f26
Dnes o 18:30
@anonym_autor

@anonym_9a7f26 Ja som bola doteraz chladná, naoko bez záujmu. Možno keby sa trochu usmejem, odvážil by sa

@anonym_autor ako vravím, rieš ak sa to stane, možno keď otvorí ústa a prehovorí, zistíš že tak toto teda nie, že to je úplné decko a možno to pôjde úplne samé a príjemne sa dáte do reči, možno sa to ani nestane a možno len pokukuje lebo nie si až tak nenápadná a "naoko bez záujmu", ale všimol si že aj ty pokukuješ po ňom

muchotrafka298
Dnes o 18:30

Akoze z coho dedukujes zaujem? Z toho, ze na teba parkrat pozrie nejaky chlapec? A vobec pozera po tebe? Ak by mal zaujem, tak by sa prejavil, ty mozno dufas v nieco, co vobec nie je pravda.

anonym_f9fac2
Dnes o 18:31

10 r rozdiel určite nie.

anonym_7133a0
Dnes o 18:34

No a co, nech si uzije. Vela mladych chalanov preferuje starsie zeny, kedze rovesnicky a ich nafuknute ega nestoja za namahu

martinmmartin
Dnes o 18:41

Chod do toho no a co, hlavne sa ale nezamiluj ani nahodou, ber to akoze ides na kolotoc....a ani predom si nerob sladke fantasmagorie o spolocnom zivote a dzavotajucej rodinke jak zo zurnalu a budes ok.
Antikoncepcia (hormonalna) nechrani pred nicim okrem decka tak bacha, ak nebude kondom hras Rusku ruletu a to kolotoc nieje dobry moc.

anonym_576c61
Dnes o 18:41

Závidim mu 🙂 Ja v jeho veku som tiež pokukoval po mierne starších ženách, ale bohužiaľ nebol som im dosť dobrý, že milé dámy, že ! Oni miesto mladších chceli už 40-ročných managerov a podnikateľov na autách. Ja som auto vtedy nemal, tak som len mohol ticho zazerať a ísť sa postaviť na zastávku MHD 😀

lindous
Dnes o 18:48

Ešte z toho nič nemusí byť, ale teoreticky... píšeš, že ťa trápi dlhodobý mužský nezáujem, chápem, že túžiš po pozornosti, nehe, dotyku... vieš na 100% povedať, že to dokážeš brať iba ako zábavu a nenamotať sa, keď konečne tú trochu pozornosti dostaneš? nie každý je na takýto typ zábavy a vie oddeliť sex a city... ja napríklad nie, preto by som do takéhoto typu vzťahu nešla bez ohľadu na vek

anonym_49d258
Dnes o 18:49

Ale áno... Život je krátky.

anonym_af9e94
Dnes o 18:54

@anonym_autor nebud hnusna a nekaz mu zivot.

autor
Dnes o 18:57
@lindous

Ešte z toho nič nemusí byť, ale teoreticky... píšeš, že ťa trápi dlhodobý mužský nezáujem, chápem, že túžiš po pozornosti, nehe, dotyku... vieš na 100% povedať, že to dokážeš brať iba ako zábavu a nenamotať sa, keď konečne tú trochu pozornosti dostaneš? nie každý je na takýto typ zábavy a vie oddeliť sex a city... ja napríklad nie, preto by som do takéhoto typu vzťahu nešla bez ohľadu na vek

@lindous u tak mladého by som to vedela v pohode oddeliť…na chlapa 30+ by som sa vedela zmotať

martinmmartin
Dnes o 19:01
@anonym_autor

@lindous u tak mladého by som to vedela v pohode oddeliť…na chlapa 30+ by som sa vedela zmotať

@anonym_autor Inak len tak okrajova poznamka - ak to teraz nechas tak tak mas pred sebou cely zivot kazdodenneho rozmyslania so zavretymi ocami pred zaspanim ze ake by to bolo.......toto potrebujes???

anonym_76e17a
Dnes o 19:01

Chod do toho!

terezia74
Dnes o 19:03

@anonym_autor nie

anonym_675720

zabiješ čas

anonym_61c1a7

Jasne. Chod do toho. Vobec by som nevahala 😀 ja mam 41 a tiez ma balia mladsi chlapci. Su taki, co ich starsie zeny pritahuju.
Ja mam aj dobrych kamosov vo veku 25-30 a minule som na oslave namotala 27 rocneho, hodil ma cez plece, odniesol dozadu a zamkol nas potme do privatnej miestnosti. Bolo to velmi prijemne spestrenie vecera 😀

Vobec by som nevahala na Tvojom mieste.
Dokonca mam dve kamosky a obe sa rozviedli kvoli partnerom mladsim o 7-10 rokov. A obom tie nove vztahy funguju uz dlhodobo.

cimage
Dnes o 19:06

Chod do toho, ved si sama, bez deti, nemas co stratit. Tiez mam kamosku, kt ma deti a tiez sa v posilovni stretla s chalanom o 10r mladsim a su spolu uz 7r.

alickapusinka
Dnes o 19:17

to že ma odhadom 25 rokov to vôbec nemusi tak biť môže mať viac rokov môže dobre vyzerať.

anonym_a9bb5a
Dnes o 19:20

@anonym_autor 35 a roky bez sexu 😏 tak prečo si neužit keď si s niekym padnes do oka? A co keď je zajko 😀 Akurát trosku zmeň rozmýšľanie lebo už popredu stresujes s tehotenstvom a s kondómom.

anonym_37c235
Dnes o 19:23

Jasne že hej 👍

anonym_4c2f2e
Dnes o 19:37

@anonym_autor
Ooj a ja budem teraz aké hnusná 😁. CoD do toho, zbal ho ty ako prvá kľudne. A máš 35... Čekni ho a pokiaľ nebude mať v hlave nás...é, kľudne si aj dieťa daj spraviť. Pokiaľ bude čo k čomu prečo nie? Teda za predpokladu, že si ochotná byť samostatná matka, obln by s tým asi nebol veľmi ztotozneny.

marcella6
Dnes o 19:53

Ja ako vydatá žena v 15 ročnom vzťahu ti poviem len toľko: užívaj si!

nikdenikto
Dnes o 20:05

Nemáš žiadne záväzky, prečo teda nie? Buď na zábavu alebo na vzťah, uvidíš neskôr.

anonym_eb9083
Dnes o 20:44

@anonym_autor Nie. Veď máš snáď nejakú dôstojnosť.

anonym_afd97d
Dnes o 20:51
@anonym_576c61

Závidim mu 🙂 Ja v jeho veku som tiež pokukoval po mierne starších ženách, ale bohužiaľ nebol som im dosť dobrý, že milé dámy, že ! Oni miesto mladších chceli už 40-ročných managerov a podnikateľov na autách. Ja som auto vtedy nemal, tak som len mohol ticho zazerať a ísť sa postaviť na zastávku MHD 😀

@anonym_576c61 dakujem za vtipny prispevok 😁

Autorka jasne, chod do toho, ved co sa budes. Zivot mame len jeden, preco sa nezabavit.

Strana
z2