Nechať sa zbaliť mladším mužom pre zábavu?
Mám niečo malo cez 35, roky single a bez sexu…pokukuje po mne vo fitku mladý sympos, ale ten ma odhadom 22-23, nech nezerem 25….nechali by ste sa zbaliť pre dočasnú zábavu takýmto mladým? On by sa pri mne veľa nenaučil, napriek veku nemám extra skúsenosti…ale zas panicky strach z tehotenstva a neviem, či by si to taký mladý vedel napriek kondomu ustrážiť. Téma vyzerá hlupo, ale je reálna. Nejako sa mi vyhýbajú rovesníci. Ozaj stretávam cca 40+ alebo mladých, nikoho na založenie rodiny. Tak som si povedala, že aspoň trocha zábavy by som chcela.
Pokukuje znamená čo? Obzerá alebo ťa aj oslovil alebo spravil nejaký konkrétny krok?
@anonym_9a7f26 Neoslovil…trvá to asi 2 týždne, vkuse sa za mnou obzerá…chodí s kamošom, su trochu vtipní, ešte nevybúrení chlapci-dvíhajú ťažké váhy a sprevádzajú to zvukmi ako pri pôrode. Viem, je to hlúpe, ale fyzicky sa mi páči. Kvôli dlhodobému nedostatku mužskej pozornosti ma aj takáto blbosť vie vyviesť z miery.
tak predpisat antikoncepciu. Na druhej strane mas 35, chces deti, nechces? Cim neskor, tym horsie to pojde, po 40 len umelo a v 45 koniec. Mozno by si nebola az tak nestastna, ak by sa postastilo ...
Ja sa pýtam len preto, aby si nepolemizovala nad tým, čo sa vôbec nemusí stať a nebola nakoniec sklamaná... rozmýšľaním, či sa nechať zbaliť teda trošku predbiehaš, to že pozerá, neznamená, že nazbiera odvahu ťa osloviť a alebo že ťa vôbec chce osloviť... riešila by som to, až keď sa tak stane
Ja sa pýtam len preto, aby si nepolemizovala nad tým, čo sa vôbec nemusí stať a nebola nakoniec sklamaná... rozmýšľaním, či sa nechať zbaliť teda trošku predbiehaš, to že pozerá, neznamená, že nazbiera odvahu ťa osloviť a alebo že ťa vôbec chce osloviť... riešila by som to, až keď sa tak stane
@anonym_9a7f26 Ja som bola doteraz chladná, naoko bez záujmu. Možno keby sa trochu usmejem, odvážil by sa
@anonym_9a7f26 Ja som bola doteraz chladná, naoko bez záujmu. Možno keby sa trochu usmejem, odvážil by sa
@anonym_autor ako vravím, rieš ak sa to stane, možno keď otvorí ústa a prehovorí, zistíš že tak toto teda nie, že to je úplné decko a možno to pôjde úplne samé a príjemne sa dáte do reči, možno sa to ani nestane a možno len pokukuje lebo nie si až tak nenápadná a "naoko bez záujmu", ale všimol si že aj ty pokukuješ po ňom
Akoze z coho dedukujes zaujem? Z toho, ze na teba parkrat pozrie nejaky chlapec? A vobec pozera po tebe? Ak by mal zaujem, tak by sa prejavil, ty mozno dufas v nieco, co vobec nie je pravda.
10 r rozdiel určite nie.
No a co, nech si uzije. Vela mladych chalanov preferuje starsie zeny, kedze rovesnicky a ich nafuknute ega nestoja za namahu
Chod do toho no a co, hlavne sa ale nezamiluj ani nahodou, ber to akoze ides na kolotoc....a ani predom si nerob sladke fantasmagorie o spolocnom zivote a dzavotajucej rodinke jak zo zurnalu a budes ok.
Antikoncepcia (hormonalna) nechrani pred nicim okrem decka tak bacha, ak nebude kondom hras Rusku ruletu a to kolotoc nieje dobry moc.
Závidim mu 🙂 Ja v jeho veku som tiež pokukoval po mierne starších ženách, ale bohužiaľ nebol som im dosť dobrý, že milé dámy, že ! Oni miesto mladších chceli už 40-ročných managerov a podnikateľov na autách. Ja som auto vtedy nemal, tak som len mohol ticho zazerať a ísť sa postaviť na zastávku MHD 😀
Ešte z toho nič nemusí byť, ale teoreticky... píšeš, že ťa trápi dlhodobý mužský nezáujem, chápem, že túžiš po pozornosti, nehe, dotyku... vieš na 100% povedať, že to dokážeš brať iba ako zábavu a nenamotať sa, keď konečne tú trochu pozornosti dostaneš? nie každý je na takýto typ zábavy a vie oddeliť sex a city... ja napríklad nie, preto by som do takéhoto typu vzťahu nešla bez ohľadu na vek
Ale áno... Život je krátky.
@anonym_autor nebud hnusna a nekaz mu zivot.
Ešte z toho nič nemusí byť, ale teoreticky... píšeš, že ťa trápi dlhodobý mužský nezáujem, chápem, že túžiš po pozornosti, nehe, dotyku... vieš na 100% povedať, že to dokážeš brať iba ako zábavu a nenamotať sa, keď konečne tú trochu pozornosti dostaneš? nie každý je na takýto typ zábavy a vie oddeliť sex a city... ja napríklad nie, preto by som do takéhoto typu vzťahu nešla bez ohľadu na vek
@lindous u tak mladého by som to vedela v pohode oddeliť…na chlapa 30+ by som sa vedela zmotať
@lindous u tak mladého by som to vedela v pohode oddeliť…na chlapa 30+ by som sa vedela zmotať
@anonym_autor Inak len tak okrajova poznamka - ak to teraz nechas tak tak mas pred sebou cely zivot kazdodenneho rozmyslania so zavretymi ocami pred zaspanim ze ake by to bolo.......toto potrebujes???
Chod do toho!
zabiješ čas
Jasne. Chod do toho. Vobec by som nevahala 😀 ja mam 41 a tiez ma balia mladsi chlapci. Su taki, co ich starsie zeny pritahuju.
Ja mam aj dobrych kamosov vo veku 25-30 a minule som na oslave namotala 27 rocneho, hodil ma cez plece, odniesol dozadu a zamkol nas potme do privatnej miestnosti. Bolo to velmi prijemne spestrenie vecera 😀
Vobec by som nevahala na Tvojom mieste.
Dokonca mam dve kamosky a obe sa rozviedli kvoli partnerom mladsim o 7-10 rokov. A obom tie nove vztahy funguju uz dlhodobo.
Chod do toho, ved si sama, bez deti, nemas co stratit. Tiez mam kamosku, kt ma deti a tiez sa v posilovni stretla s chalanom o 10r mladsim a su spolu uz 7r.
to že ma odhadom 25 rokov to vôbec nemusi tak biť môže mať viac rokov môže dobre vyzerať.
@anonym_autor 35 a roky bez sexu 😏 tak prečo si neužit keď si s niekym padnes do oka? A co keď je zajko 😀 Akurát trosku zmeň rozmýšľanie lebo už popredu stresujes s tehotenstvom a s kondómom.
Jasne že hej 👍
@anonym_autor
Ooj a ja budem teraz aké hnusná 😁. CoD do toho, zbal ho ty ako prvá kľudne. A máš 35... Čekni ho a pokiaľ nebude mať v hlave nás...é, kľudne si aj dieťa daj spraviť. Pokiaľ bude čo k čomu prečo nie? Teda za predpokladu, že si ochotná byť samostatná matka, obln by s tým asi nebol veľmi ztotozneny.
Nemáš žiadne záväzky, prečo teda nie? Buď na zábavu alebo na vzťah, uvidíš neskôr.
@anonym_autor Nie. Veď máš snáď nejakú dôstojnosť.
Závidim mu 🙂 Ja v jeho veku som tiež pokukoval po mierne starších ženách, ale bohužiaľ nebol som im dosť dobrý, že milé dámy, že ! Oni miesto mladších chceli už 40-ročných managerov a podnikateľov na autách. Ja som auto vtedy nemal, tak som len mohol ticho zazerať a ísť sa postaviť na zastávku MHD 😀
@anonym_576c61 dakujem za vtipny prispevok 😁
Autorka jasne, chod do toho, ved co sa budes. Zivot mame len jeden, preco sa nezabavit.

Pokukuje znamená čo? Obzerá alebo ťa aj oslovil alebo spravil nejaký konkrétny krok?