O čo mu ide?
Už je tomu nejaký ten piatok čo som sa zamotala s jedným chlapom. Namotala som sa, vyspala s ním a on zmizol zo zemského povrchu. Zbytočne som mu vypisovala , nech som robila čokoľvek vôbec sa neozýval. Moja hlúposť.
Neskôr som spoznala môjho terajšieho partnera , sme spolu krátko ale zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku. Dnes som prvý krát pridala našu fotku na soc.sieť. Konrétne som ju pridala na instagrame do príbehu. Všimla som si, že to videl aj ten chlap ale už som to neriešila . Zrazu mi prišla správa od neho , nič iné len “Ahoj 😊 Dávno sme sa nerozprávali” .
O čo mu ide? Určite neplánujem sa s ním zamotať znova a už som si ho aj blokla len ma riadne vytočil tak potrebujem počuj názor niekoho iného.
Čo čakal? Nechám priateľa len aby som sa s ním znova vyspala? Doteraz o mňa ani nezakopol pritom ma mal vyslovene na tanieri a teraz sa chcel hrať na Don Juana?
chcel ťa zase namotať, pripomenúť sa, vzbudiť u teba spomienky alebo možno nejaké city... najlepšie čo môžeš urobiť je presne ten ignore.. takí muži to nedokážu zniesť...lebo si myslia že sú stredobodom vesmíru a každá im padne k nohám..
dobre si urobila... ani by som možno neblokla, teda neviem ako to funguje na insta, ale normálne tvrdá ignorácia a nech o nej vie.. ako napr. videná správa na fb... a verím, že sa ešte ozve, lebo tú ignoráciu neprekusne, nie je na ňu zvyknutý
Zaujala ho fotka, rad by si pripadne vrzol znova, lebo nema momentalne s kym. Potom znova zmizne.
O nič mu nejde. Keby niečo chcel, ozval by sa oveľa skôr, ale nebolo o čom z jeho strany. Dostal čo chcel a išiel po ďalšej.
Teraz si mu možno len nejako vyskočila v jeho "zozname" svojich úlovkov tak sa prihovoril.
Na toto vie odpoved iba on...
Mozno sa dal k Svedkom Jehovovym a chce sa porozpravat. Potom, ale pridu dvaja. Vzdy chodia vo dvojici sa porozpravat. ;)
tak vyvolavala si mu , vypisovala, bral to ze si nevies nikoho ineho najst, ze on je ten ktoreho chces, teraz mu spadol hrebienok, proste karma.
Klasika. Kým si ho uháňala, nemal záujem. Tým, že si prestala a navyše si si aj našla iného, si zvýšila svoju cenu. Keď si sa mu ponúkala na tácke, bola si ľahká korisť. O takú nemá nikto (skoro) záujem. Nedostupná je lákavejšia. A taká, ktorá má iného, ešte viac. Lebo potom by nezískal len teba, ale zároveň porazil súpera.
Odpísala by som mu "A už sa ani nebudeme." Alebo tak, ako ty: nepodpísať nič a zablokovať.
Nejde mu absolútne o nič...videl,spomenul si, napísal a to je všetko...keby si mu vyhovovala vtedy v sexe,tak by v tom bol pokračoval,ale nevyhovela si,tak zmizol...proste ťa chcel len poštekliť a zabaviť sa na tebe,ako budeš reagovať,to je cele
ehm a inak čo ste varili na obed?
Je to možno o dobíjaní alebo sa mu do života pritrafilo iná žena(ženy) v Tom čase a nebola si zaujimava.
Dostal ťa, teraz môžeš byť preňho terč že ťa dostane opäť. Niektorí takto muži uvažujú, neboj, nie všetci
prva cast bol klasicky ghosting (novodoba popularna vec) a druha je vec ega a lovec/korist - kym si sa mu ty ozyvala nebola si pre neho korist a teraz opat si a dokonca este atraktivnejsia, lebo si zadana 🤷♀️ je to proste klasicky balic, co ma nizke ego
To je klasika. Ked si zadana, si ziadana.
Lebo zrazu mas pre niekoho cenu.
A druha vec je, ze si na novo lovna korist, lebo zas sa objavila nova meta, ktora by sa dala dobit, zlomit. Ako zadana mas novu prichut.
A tretia vec, ze doteraz si bola kdesi tam. Odlozena v zlozke Zaloha. Lebo vies, on ta okaslal a ty si sa pokusala napriek tomu udrzat kontakt, priazen (nez si to nechala tak). Tak si ta do tej zlozky pichol.
No a hopla, ty si mu z tej zlozky istôt drzo expirovala.
Chce sa teda len uistit, ze ked prejavi zaujem, stale si priravena opatovat mu kontakt, odpisovat, venovat mu svoj cas. (Popripade dokonca bezat za nim.)
Len si ta preveri.
Kludne, ak odpises a nadviazes kontakt, vymeni si s tebou dve-tri spravy a zas sa viac neozve. Lebo primarne neslo o teba.
Tak sa rozhodni, co s tym urobis.
Trebars mu napis: dlho sme sa nerozpravali a zase dlho nebudeme. A tym to ukonci a viac nepis. (Velmi teoreticky tym ale mozes este viac podnietit jeho snahy. Lebo mu hodis vyzvu.)
Alebo nepis nic.
Kazdopadne, ak mu aj zacnes odpisovat, nic si od toho neslubuj. Ani len to, ze by mal zaujem, ci v kutiku duse lutoval, ze ta mohol mat a nema.
Znie to lakavo sa tak (hodnotne) citit, ale zvycajne jeho vsimnutie si nie je motivovane takymito pohnutkami.
Príliš to riešiš, jemu nejde o nič iné, než o to,či by si nevrzol ešte raz. To, že si s priateľom na fotke, je pre neho irelevantné, pripomenula si sa mu,tak skúša.. takým chlapom sa nezapodievaj, bol by ťa odpísal znova, radšej užívaj vzťah a na hentoho nemysli.
@terezkaa22 od svokry z nedele, niekedy za čias VŠ som neznášala, keď som sa s dózičkami musela ťahať na vlaku, teraz čakám, čo všetko nám po návšteve nabalia :D
Podľa mňa si myslí, že teraz, keď si sa už odmotala a máš iný objekt záujmu, môžete byť kamoši 😇🤷♀️
on vôbec nechce, aby si sa rozišla s priateľom, božechráň! Chce si len znovu vrznúť. Čo iné by si čakala od chlapa, ktorý po sexe zmizne a už sa neozve?
Závisť
Otázka je úplne zle položená....
Nie o čo mu ide ale o čo ide tebe??o čo ti ide že to takto tu riešiš a zaujíma ťa ako to vníma čo asi ma v tej svojej hlave keď sa zrazu ozval..... Prečo to rozoberas ???ak by pre teba nič neznamenal už tak si ho zablokujes a odignorujes a žiješ si ďalej svoj život s novým priateľom s ktorým to vyzerá sľubne ako píšeš...... Ale ty to riešiš..teba to zaujíma..... Tak o čo ti ide??.
@zanka777 Ja som napísala o čo mne ide takže táto otázka je zase zbytočná

O co mu ide? Vidí, že si spokojná aj bez neho a ze žiješ svoj život a to zrejme "naštvalo" jeho ego. Alebo proste sa mu páči to, že si zadaná, tak si akoby atraktivnejsia, kým si sa mu prosila a servírovala, mal ta na háku, teraz ho to dráždi, že ty si už nad vecou a žiješ aj bez neho.
Toto mi robil aj ex, doslova ho štvalo, že som šťastná bez neho
Na tvojom mieste ho buď ignorujem, alebo slušne odpíšem že čau, mam sa dobre, ahoj