Od pôrodu nemám skoro vôbec chuť na sex
Mamičky, čo ste to mali podobne, ako ste to riešili? Asi to každá mamina pozná, mám 3 mesačné dieťatko a deficit spánku, ktorý už zdá sa nikdy nedobehnem. Na sex si ani nespomeniem a do postele padám polomŕtva. Priateľovi som sa to snažila vysvetliť, ale aj tak sa kvôli tomu vždy pohádame. Som z toho zúfalá, nešťastná a trápi ma aj to, že v takomto rozladenom stave sa dcére nedokážem naplno venovať. Ďakujem za každú radu. Nevhodné komentáre si dúfam každý nechá pre seba.
Pekný deň.
Netrap sa tym, to prejde.. si unavena a je to vela noveho co musis zvladat zrazu.. je to uplne prirodzene🙂 zapoj priatela, nech ide napr uspat kym ty sa oholis a okupes a uvidis ze sa chut vrati🙂
Tak ja som nemala chut na sex dllllho. Aj ked mi muz pomahal, stale som sa nahanala,aby som vsetko stihla upratat, navarit... muz ma svojii chutkami len zdrzoval...
To je únavou. Ked uz nebudete tak vycerpana aj chut pride
Zožeň si pomoc s dieťaťom, hlavne teda priateľ nech pomôže...rodičia, súrodenci. Aby si si oddýchla. Zlepší sa to, uvidíš.
@zoro9836 haha, pani ma trojmesacne dieta. Takze ma este 99 a tristvrte roka na ten sex cas podla tvojho odporucania, aby ju manzel neopustil.
Autorka, neboj, to su aj hormony. Co sa tyka unavy, spanok uz sice nedobehnes, ale casom si na to zvyknes a nebudes sa citit uz tak strasne unavena. A pride aj ta chut na sex. Aspon u nas to tak bolo. Treba sa zo zaciatku prinutit trochu, a ono sa to rozbehne. Ale rozumiem, ze vobec nemas chut. Zaroven je to nebezpecne, nech nesklznete len k spolubyvaniu
Ja som ani nie, že nemala chuť, len som akosi nevedela pochopiť, že chce sex, keď môžeme konečne spať! 😁 Ten deficit spánku je najhorší zabiják túžby. Paradoxne, pomôže občas sa premôcť. A nie len kvôli chlapovi, ale aj kvôli tebe. S jedlom rastie chuť. 😉
Hormony po porode prirodzene tlmia chut na sex. Priroda si to tak zariadila, vedela preco. Je smutne, ze chlapi nemaju pochopenia pre nevyspatu matku ich vlastneho dietata. Ano, aj sex je vo vztahu dolezity, aj prekonat sa da "pre pokoj v rodine" ale nemalo by to byt tak, ze otec dietata sa snazi matke aspon trosku ulavit od vsetkych povinnosti aby potom ona mala aj chut? Skus cez vikend vystrcit otecka kocikovat a ty si za ten cas pospi. Ano, kazda zena v taky cas rychlo berie do ruky vysavac a zehlicku aby dohnala zameskane, ale nie je ziadna hanba si vtedy lahnut a dospat dve, tri hodinky. Prospeje to vsetkym zucastnenym a opadne napatie, potom moze byt aj tutu-mutu. S laskou a vasnou, nie len z povinnosti
Premoz sa a mozno sa ti aj zapaci a budes mat lepsi den. :D
Ste normálne,ze premôcť?? To už ako žena nemá voči sebe mat uctu? Keď nemám chuť tak ju proste nemám chuť, čo má rozcapit nohy lebo on ma chuť? On sa odbavi, ona bude ležať, čakať kým to skončí. Ježiš majte rozum, muž má aj pochopiť ženu a byť jej oporou, ale nie aby bola ako rozcapena palacinka a čakať na dzem🤦♀️
Zober si tri hodiny volno vecer, dieta daj priatelovi, ty si chod lahnut.
Inak chut nemam ani ja, nastastie manzel si laha tiez polomrtvy, navyse v inom case, tak s tym moc ani nezacina.
@zoro9836 mne je zle z toho,že sa mám pre niekoho uspokojenie obetovať 🤦♀️🤯 ved to sa môže aj chlap obetovať ten čas kým mamička z tohoto kruhu vybehne. Ale nebudem ako rohozka len az niekoho uspokojím. V tomto môj manžel je chápavý a vedel,že po pôrode je to normálne a,že to žena nemá stále. Je iné keď ide chlap do práce na určitý čas a doma ho čaká upratané,uvarené, o dieťa postarané zatiaľ čo žena musí aj v noci vstávať 🤦♀️ tu ide aj o to aby chlap sa obetoval nie len žena pre Boha
@zoro9836 “rozijde” som este nevidela 😂 A ani take tupe rady co tu davas som uz dlho nevidela. Premoct sa mozem k vselicomu ale urcite nie k sexu, kazdy ma narok na nemanie chuti a tym dupľom po porode. Nepoznam normalneho chlapa ktory by sa so zenou rozisiel alebo si nasiel milenku lebo nemali 3 mesiace sex (a aj dlhsie). Uplne sa mi hnusi toto myslenie.
@zoro9836 práveže pozerám na obe strany. Žena sa obetuje,že nechá kariéru, je doma, rieši nočné vstávanie, domácnosť a ma ešte riešiť potreby muža. Ma to byt vzájomné , sex je pre mňa vec ktorú majú chcieť obaja, má to byť niečo čo chcú obaja a nie z povinnosti aby som nedaj boh stratila partnera. To takého partnera by som ani nechcela pretože vzťah nieje len sexe. Ale to už sa akosi ka vytráca táto myšlienka.
@henta @amelia89 zbytocne vysvetlujete cloveku, ktory nezazil ziadnu zenu po porode, nevypiplal ziadne dojca od perinky, ktory ani netusi co su to prebdene noci, sluzba 24 hodin denne, nielen okolo dietata ale okolo celeho chodu domacnosti, ktory vobec netusi co je dlhodba spankova deprivacia, telo rozhodene hormonmi, telo rozhodene porodom, prsia naliate mliekom... Uplne zbytocne to vysvetlujete. Nepochopi ani ak by to bolo nakreslene. A o tom, ze on si este stale mysli, ze zena ma byt muzovi podriadena, jej prvoradou ulohou je uspokojovat vsetky jeho potreby, teda nielen pudove, o tom skoda pisat. Kto ho par krat cital, ten vie ako daleko dokaze v tych svojich teoriach zajst.

Priateľ by sa mal o bábo postarať nejaký čas, kočíkovať, okúpať, uspať aj nakŕmiť ak nekojíš a mala by si čas na oddych, spánok. Aspoň mi sme to tak robili.