Onlyfans - prišiel som jej na to. Je tehotná

nestatnik
21. dec 2023

Ahojte mám takú otázku. Priateľka otehotnela na začiatku apríla. Spolu sme od februára. V máji som náhodou zistil, že ma onlyfans. Klamala mi o tom. Keď už nebola cesta spat povedala, že tam nedávala take fotky ako si myslím. Nakoniec pod nátlakom priznala, že tam boli tie najhorsie fotky a dokonca videa. Na to všetko mi povedala, že na tom nevidi nič zle že onlyfans je podľa nej v poriadku a nikdy ju ti chlapi neuvidia naživo..onlyfans používala ešte počas toho ako sme boli spolu..Avšak odtiaľ spoznala muža z fínska, ktorému potom posielala tehotenské testy atd. Avšak posielala mu predtým aj videa. Prosil som ju,aby si s ním nepisala ani nič podobne avšak pred týždňom som jej našiel správy s ním..o 10 dni rodí a neviem čo mám robiť..ako bonus som zistil, že si založila Tinder v septembri..myslite, že skončí s takým životom alebo nie? Keď bude dieťa?

kitycat
21. dec 2023

Kym bude dieta male, tak kym bude spat, tak este bude mat cas vypisovat.
Potom uz pomenej, budes musiet viac strazit

katka700
21. dec 2023

@nestatnik Neverím že existuje chlap čo si spraví dieťa s takouto po mesačnej známosti, to by musel mať IQ hojdacieho koňa. Aj ako námet knihy slabé. Takže využi čas rozumnejšie a hybaj pomoct mame s upratovaním 😂

syslik81
21. dec 2023

1-je to decko tvoje? 2)naco by nadrzancovi posielala tehu testy? 3) nie neprestane -su to easy peniaze a zaobide sa tak bez teba

heleninamama
21. dec 2023

@nestatnik Ty nie si nešťastník. Ty si debil. Zakladáš tu už minimálne 4. diskusiu o akomsi krátkom kvázivzťahu so šlapkou, ktorá je teraz tehotná ani nevie s kým a Ty si podpísal k jej decku otcovstvo.
Odpovede na Tvoje otázky: 1. Nie, ona sa nezmení. Ani po pôrode a ani kvôli decku. Bude pokračovať v tom životnom štýle ako mala predtým. 2.Nie, nemiluje Ťa a ani nezačne. 3. Nie, zrejme nie si otec toho decka a aj to časom zistíš, ale dovtedy ťa oberie o všetko, čo bude môcť. Budeš jej platiť, platiť a platíť a živiť kukučku.

marseillefan
21. dec 2023

@syslik81 2) možno nejaký fetiš...

jaskolka
21. dec 2023

@nestatnik no čítam tvoj príspevok asi 3x a stále nechápem...
Ty si reálny, a fakt niečo také riešiš, ci len vymýšľas takéto stupidity kvôli zábave na MK? Lebo sa mi nechce veriť ze by niekto bol až taky... No povedzme to jemne, naivný až to bolí.

jaskolka
21. dec 2023

@katka700 ak je vôbec ten dotyčný reálny s reálnym problémom, tak na 99,9%on si po mesačnej známosti s tou ***dieťa neurobil, pretože takmer určite to dieťa nie je jeho.

babulkomale
21. dec 2023

@nestatnik raz k...a, navzdy k...a 🥴 nemas za co 🤷

vanilkovazmrzka
21. dec 2023

Skonci akurat tak s tebou 😃

svetlonos
21. dec 2023

@nestatnik
ak si reálna osoba a toto je skuzocne pravfa co poses, mas fakzlt dobry pruser. Po ledva 2 mesacnom vztahu zena otehotnie, vypusuje s cudzim chlapom a posiela mu testy... No na tvojom mieste by ona posielala testy mne - testy otcovstva!
Aj si dlho hladal taku krasavicu? Detom pivie ci, jed sa to prevali po case? Ach zlatko, no co ti poviem, richli prachy no neber taky job?
Pories seba a svoj zivot - ako si ho predstavujes.

petamich
21. dec 2023

prosim ta preco citis potrebu pisat na kazdu socialnu siet, aku radu cakas? lebo ten traktat co si prave pisal na FB, ak je len spolovice pravda, tak nechapem co riesis?

dieta ani mozno nie je tvoje, s takouto zenou by som nebola ani keby mi financnu odmenu mesacne davali a ak si presvedceny, ze sa chces podielat na starostlivosti o dieta, tak porod, testy otcovstva a sudom stanoveny rezim navstev, vybavene

v opacnom pripade neviem co chces pocut a este jej ides 365 darcekov vymyslat, prepac ale si zufaly alebo hlupy?

ked toto nie si tiez ty (a vcera detto) tak zjem kefu https://www.facebook.com/groups/468875566984715...

bbshop
21. dec 2023

Už si zrušil ucet

petamich
21. dec 2023

@bbshop no na FB mi tvrdil, ze na MK nepisal, ze tu nema ucet - nahodou proste dvaja chlapi maju partnerku, kde sedia datumy, onlyfans, ocikane testy a fotky cudziemu chlapovi 😂 ja len nechapem o co mu ide, lebo tie traktaty na FB aj vcera aj dnes

bbshop
21. dec 2023

@petamich nechápem fakt takých ľudí😂 či vazne majú také problémy a sú takí retardovaní alebo si z nudy vymyslaju pribehy..to ani nemôže byť pravda

petamich
21. dec 2023

@bbshop ja tomu fakt nerozumiem 🤷‍♀️ radsej nech sa nudi a vymysla si, lebo v opacnom pripade je asi kus mimo (ine slova by som pouzila ale nech som dama 😁)

bbshop
21. dec 2023

@petamich asi tak😂 pravda

simiis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
afterdark
23. dec 2023

Som sa uj*bal od smiechu práve 🎉