Orál s kondómom
Áno/nie ?

Kedze oral praktizujem iba s vlastnym manzelom, tak rozhodne bez akoze fuj uz pri tej predstave, ze s (aj ked niekto ma fuj uz pri predstave oralu, to je ale ina tema)
To sa ako robí🫣
Tak ked ich vystriedaš 15 za noc urcite ano, ak s dlhodobým partnerom, manželom tak si to neviem predstaviť s 😀
To sa ako robí🫣
@anonym_77fdae presne toto ma napadlo 😁
@anonym_77fdae presne toto ma napadlo 😁
@anonym_5874ea Som myslela že len ja som taká hlúpa že to neviem😂
Ako sa volá ten náboženský fanatik? Pr85, či? On toto písal minule...
Ako sa volá ten náboženský fanatik? Pr85, či? On toto písal minule...
@anonym_662d04 To nebol on. On sa len v tej teme vyjadril, ale nezaložil ju.
Kondom je niečo, čo by v manželstve vôbec nemalo existovať a pri orale už vobec nie.
Kondom je niečo, čo by v manželstve vôbec nemalo existovať a pri orale už vobec nie.
@thirstymonk my sme katolici
@thirstymonk fakt nemalo?Ked zena nemôže hormóny kvoli zdrav.stavu a vazektomia je príliš radikálna tak co?Ci len chodiť na potrat ako na klavír ak sa nahodou pritrafí?
@anonym_autor 🥳
@enmery žena ho môže kľudne robiť. Natiahnem si kondóm a ide nato.
@thirstymonk fakt nemalo?Ked zena nemôže hormóny kvoli zdrav.stavu a vazektomia je príliš radikálna tak co?Ci len chodiť na potrat ako na klavír ak sa nahodou pritrafí?
@anonym_015477 veď toto
Nebyt internetu tak ani neviem ze to niekto praktizuje 😆
@ivik4 bezpečnosť na prvom mieste
@anonym_015477 Jasné vazektómia je príliš radikálna...tancujte ešte viac okolo tých nulovych chlapov.... ešteže výškrab keď je kondóm len na 98%funkčný je top milý zákrok. Ešte horšie je, že sa zase žena zastáva chlapov a ich penisu, chudáčikovia.
@anonym_autor Pokojne ho môžeš robiť ty pr85, ale tak prostitútka ti urobí, začo zaplatíš😉
@enmery to je hriech. Svoju ženu ľúbim čiže žiadna prostitútka
@anonym_015477 Jasné vazektómia je príliš radikálna...tancujte ešte viac okolo tých nulovych chlapov.... ešteže výškrab keď je kondóm len na 98%funkčný je top milý zákrok. Ešte horšie je, že sa zase žena zastáva chlapov a ich penisu, chudáčikovia.
@enmery moj by s tym absolútne žiadny problem nemal, uz bol aj na konzultácii..ale zhodli sme sa obaja ze radšej nie...napr ked sme si položili otázku, co ak sa nebodaj niečo stane nášmu dieťaťu?Nebudeme uz chciet druhe?Život sa vie zvrtnut v sekunde