Orálny sex - robíte?
Robíte vaším partnerom orálny sex alebo to nie je u vás bežná praktika?
Ja neznesiem nič hlbšie v ústach, niekedy ma napína aj zo zubnej kefky keď si čistím zadné zuby, takže pre mňa je toto tabu. Môj exmanžel ma do toho neustále presviedčal a tvrdil že som skoro jediná žena ktorá to nerobí a všetky ženy jeho kamarátov to robia a aj prehĺtajú 🫢.
@anonym_autor nerobím je to nechutne
Že by ma na nový rok trápilo čo mi hovoril ex... Vlastne by ma to nikdy netrápilo
ano robim.. a ano prehltam.. mne to nevadi..
Áno, robím, ale neprehltam.
@anonym_autor nie, nerobim, resp. malokedy, nejak to neoblubujem. A ked, tak len plytko. A dokonca vobec, to by som sa pogrcala. Bola som na gastre a na 2x mi ledva tam strcili tu hadicku, sestricka ma lutovala, ze mam silny ten davivy reflex. Tiez ma nadrapuje pri cisteni zadnych zubov. Navyse, ked si predstavim tu konzistenciu, tak uz z toho mi je blbo.
@anonym_autor áno, často. Aj som prehĺtala, ale to len na začiatku vzťahu, keď som chcela urobiť dojem 😂 Potom ma to nejak nebavilo, nič som z toho nemala a teraz som sa ku tomu vrátila, vzrušuje ma to hlavne keď si ho dávam hlboko.
Áno robím a prehltam
Robim, ale neprehltam..
Ano, vlastne vzdy, ale nie hlboko a neprehltam.
Tak to je veľmi "zaujímavá"téma na prvý deň nového roka 😃😃.
Ale k otázke,nie, nerobím túto praktiku, manžel to podľa jeho vlastných slov veľmi neuprednostňoval ani predtým (myslím v jeho predošlých vzťahoch)a na rovinu mi to povedal,že skrátka toto nevyžaduje.
Nerobím je to nechutné fuj, nech si to vyskúša každý chlap aké to je na grcanie potom by to nevyžadovali od žien.
@anonym_autor hlavne je to extrémne nehygienické, aj keď si vtáka umyje, tak stále tam má zvyšky moču, aj stolice, vylučky spermií. 🤢 Ale tak zase, sú ľudia, ktorí chovajú zvieratá a nikto im riť neutrie a keď sa vymočia, vykadia, tak idú na gauč a pod., alebo vonku ňuchaju hovienka, moč po iných psoch a hrabú s labkami, tak v podstate je to jedno.
@anonym_autor hlavne je to extrémne nehygienické, aj keď si vtáka umyje, tak stále tam má zvyšky moču, aj stolice, vylučky spermií. 🤢 Ale tak zase, sú ľudia, ktorí chovajú zvieratá a nikto im riť neutrie a keď sa vymočia, vykadia, tak idú na gauč a pod., alebo vonku ňuchaju hovienka, moč po iných psoch a hrabú s labkami, tak v podstate je to jedno.
@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? 🤔😲
pošli nám tu fotku tvojho ex, my ti povieme, prečo sa takto choval.....
@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? vari chlap vylučuje kloakou? a asi si žila s prasiatkami. ja som poznala aj takých mužov, čo sa po stolici vždy osprchovali (ak boli doma, samozrejme). ale tak, vrana k vrane sadá...
@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? 🤔😲
@huxy no jasné, keď sa utrieš po kakaní s toaleťakom a natiahneš spodné gate, tak sa ti gate neošuchuju o riť? A potom sa nejaké častice možu preniesť aj na oblasť gulí a potom vtáka. Zájdu do záhybov. ... A keď chlap nestiahne predkožku tak pri umývaní to ostane. Keď je záchod s kúpeľňou spojený, častice stolice sú aj na zubnej kefke.😰
@anonym_4e3d69 aha, predstavujem si. Chlap sedi na wc a serie, vtaka s vajcami spustene do wc misy. Ma prehanky, vsetko si oserie, neosprchuje sa a ide si dat robit oralny sex? Akoze fakt? Fakt? Vlastne skusenosti?
@huxy no jasné, keď sa utrieš po kakaní s toaleťakom a natiahneš spodné gate, tak sa ti gate neošuchuju o riť? A potom sa nejaké častice možu preniesť aj na oblasť gulí a potom vtáka. Zájdu do záhybov. ... A keď chlap nestiahne predkožku tak pri umývaní to ostane. Keď je záchod s kúpeľňou spojený, častice stolice sú aj na zubnej kefke.😰
@anonym_4e3d69 😁
Riadny opis si tu dala, s takým humusákom si žila? Keď to tak detailne opisuješ
pošli nám tu fotku tvojho ex, my ti povieme, prečo sa takto choval.....
@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? vari chlap vylučuje kloakou? a asi si žila s prasiatkami. ja som poznala aj takých mužov, čo sa po stolici vždy osprchovali (ak boli doma, samozrejme). ale tak, vrana k vrane sadá...
@amdornik asi si ty žila s prasiatkami, keď ťa hneď nejaké napadlo. Podľa seba súdim teba. No nič.
Toto ťa trápi na nový rok o deviatej? To vážne?
@anonym_1049a7 no tak každý má nejaké preferencie, no!
Ja ako muž nepotrebujem aby mi partnerka robila orál, ak chce tak môže ale opačne som vždy rád robil orál ex partnerke
@anonym_4e3d69 aha, predstavujem si. Chlap sedi na wc a serie, vtaka s vajcami spustene do wc misy. Ma prehanky, vsetko si oserie, neosprchuje sa a ide si dat robit oralny sex? Akoze fakt? Fakt? Vlastne skusenosti?
@anonym_cbba07 tak ženy čo cmuľajú vtáka a hltajú si kadečo ospravedlnia, aby boli naďalej ako dámy sami pred sebou , aj keď sú vlastne prasce. Ale tak riť sa asi nachádza na hlave a v žiadnom prípade sa častice stolice nepriblížila ku guliam, v žiadnom prípade. Len naďalej olizujte kakanice, je chutné a zdravé. 🤣Dobrú chuť.🥴
No tak, každý ináč na nový rok 🤭. Ja napríklad riešim,či dať tú cibuľu na tú jahnacinu (všetko sa pojedlo) a či si popýtať od susedy/suseda cesnak,2-3 strúčiky 😁. Ozaj a orál považujem za samozrejmé,veď keď ho miluješ,nie je čo riešiť (taktiež v opačnom prípade) ☺️.
Mne sa hnusí robiť chlapovi orál, takže ho nerobím. Nikdy.
@anonym_1049a7 asi mali zaujímavú noc. Teraz ju trápi, čo jej povedal,tak zháňa dôkaz, aby mu ukázala, že nie je jediná 😀
@anonym_autor Ano robi to vela zien. Byvala nerobila a tak to aj dopadlo, samozrejme tam boli aj ine problemy. Pri orale nieje dolezite ako hlboko si ho das, ale vediet sa hrat s jazykom a hlavne vediet spravit podtlak v ustach tiez jazykom. Ked to zena vie muz je do minuty hotovy.
@anonym_cbba07 tak ženy čo cmuľajú vtáka a hltajú si kadečo ospravedlnia, aby boli naďalej ako dámy sami pred sebou , aj keď sú vlastne prasce. Ale tak riť sa asi nachádza na hlave a v žiadnom prípade sa častice stolice nepriblížila ku guliam, v žiadnom prípade. Len naďalej olizujte kakanice, je chutné a zdravé. 🤣Dobrú chuť.🥴
@anonym_4e3d69 tu ide o to, ze normalny chlap sa dokladne umyje a normalna zena nebude robit oral neumytemu. Ty mas tu svoju onu tiez blizko rite, a predpokladam, ze sa umyvas pred sexom. A ty asi tiez nevies, co je to oralny sex, ked tak chodis grcat do tem o oralnom sexe.
@anonym_4e3d69
ale v tom pripade ani sex nesmies mat, lebo stol8ca vo vagine posobí problemy. Takze riesenie? Celibat a sup do klastora, nosit sukne ci dlhe kutany v pripade muzov a na volnobeh - ziadne spodne pradli, potom sa nema co obtierat.
A preco by si normalny dospely muz nemal umyvat predkozku ?
Mas asi riadne zle skusenosti, ci?
robim a nesposposobuje mi to nic zle