icon

Je orálny sex bežná praktika vo vzťahoch?

Dnes o 08:00

Robíte vaším partnerom orálny sex alebo to nie je u vás bežná praktika?
Ja neznesiem nič hlbšie v ústach, niekedy ma napína aj zo zubnej kefky keď si čistím zadné zuby, takže pre mňa je toto tabu. Môj exmanžel ma do toho neustále presviedčal a tvrdil že som skoro jediná žena ktorá to nerobí a všetky ženy jeho kamarátov to robia a aj prehĺtajú 🫢.

Strana
z3
anonym_1049a7
Dnes o 08:05

Toto ťa trápi na nový rok o deviatej? To vážne?

anonym_74aa5f
Dnes o 08:08

@anonym_autor nerobím je to nechutne

huxy
Dnes o 08:10

Že by ma na nový rok trápilo čo mi hovoril ex... Vlastne by ma to nikdy netrápilo

anonym_e9bf05
Dnes o 08:12

ano robim.. a ano prehltam.. mne to nevadi..

anonym_068a39
Dnes o 08:20

Áno, robím, ale neprehltam.

anonym_49b737
Dnes o 08:21

@anonym_autor nie, nerobim, resp. malokedy, nejak to neoblubujem. A ked, tak len plytko. A dokonca vobec, to by som sa pogrcala. Bola som na gastre a na 2x mi ledva tam strcili tu hadicku, sestricka ma lutovala, ze mam silny ten davivy reflex. Tiez ma nadrapuje pri cisteni zadnych zubov. Navyse, ked si predstavim tu konzistenciu, tak uz z toho mi je blbo.

anonym_34ac08
Dnes o 08:29

@anonym_autor áno, často. Aj som prehĺtala, ale to len na začiatku vzťahu, keď som chcela urobiť dojem 😂 Potom ma to nejak nebavilo, nič som z toho nemala a teraz som sa ku tomu vrátila, vzrušuje ma to hlavne keď si ho dávam hlboko.

anonym_eaff61
Dnes o 08:32

Áno robím a prehltam

anonym_bf07c5
Dnes o 08:39

Robim, ale neprehltam..

anonym_d5ab82
Dnes o 08:40

Ano, vlastne vzdy, ale nie hlboko a neprehltam.

jaskolka
Dnes o 08:43

Tak to je veľmi "zaujímavá"téma na prvý deň nového roka 😃😃.
Ale k otázke,nie, nerobím túto praktiku, manžel to podľa jeho vlastných slov veľmi neuprednostňoval ani predtým (myslím v jeho predošlých vzťahoch)a na rovinu mi to povedal,že skrátka toto nevyžaduje.

anonym_045ce6
Dnes o 08:43

Nerobím je to nechutné fuj, nech si to vyskúša každý chlap aké to je na grcanie potom by to nevyžadovali od žien.

anonym_4e3d69
Dnes o 09:13

@anonym_autor hlavne je to extrémne nehygienické, aj keď si vtáka umyje, tak stále tam má zvyšky moču, aj stolice, vylučky spermií. 🤢 Ale tak zase, sú ľudia, ktorí chovajú zvieratá a nikto im riť neutrie a keď sa vymočia, vykadia, tak idú na gauč a pod., alebo vonku ňuchaju hovienka, moč po iných psoch a hrabú s labkami, tak v podstate je to jedno.

huxy
Dnes o 09:15
@anonym_4e3d69

@anonym_autor hlavne je to extrémne nehygienické, aj keď si vtáka umyje, tak stále tam má zvyšky moču, aj stolice, vylučky spermií. 🤢 Ale tak zase, sú ľudia, ktorí chovajú zvieratá a nikto im riť neutrie a keď sa vymočia, vykadia, tak idú na gauč a pod., alebo vonku ňuchaju hovienka, moč po iných psoch a hrabú s labkami, tak v podstate je to jedno.

@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? 🤔😲

amdornik
Dnes o 09:16
@anonym_4e3d69

pošli nám tu fotku tvojho ex, my ti povieme, prečo sa takto choval.....

@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? vari chlap vylučuje kloakou? a asi si žila s prasiatkami. ja som poznala aj takých mužov, čo sa po stolici vždy osprchovali (ak boli doma, samozrejme). ale tak, vrana k vrane sadá...

anonym_4e3d69
Dnes o 09:21
@huxy

@huxy no jasné, keď sa utrieš po kakaní s toaleťakom a natiahneš spodné gate, tak sa ti gate neošuchuju o riť? A potom sa nejaké častice možu preniesť aj na oblasť gulí a potom vtáka. Zájdu do záhybov. ... A keď chlap nestiahne predkožku tak pri umývaní to ostane. Keď je záchod s kúpeľňou spojený, častice stolice sú aj na zubnej kefke.😰

anonym_cbba07
Dnes o 09:23
@anonym_4e3d69

@anonym_4e3d69 aha, predstavujem si. Chlap sedi na wc a serie, vtaka s vajcami spustene do wc misy. Ma prehanky, vsetko si oserie, neosprchuje sa a ide si dat robit oralny sex? Akoze fakt? Fakt? Vlastne skusenosti?

huxy
@anonym_4e3d69

@huxy no jasné, keď sa utrieš po kakaní s toaleťakom a natiahneš spodné gate, tak sa ti gate neošuchuju o riť? A potom sa nejaké častice možu preniesť aj na oblasť gulí a potom vtáka. Zájdu do záhybov. ... A keď chlap nestiahne predkožku tak pri umývaní to ostane. Keď je záchod s kúpeľňou spojený, častice stolice sú aj na zubnej kefke.😰

@anonym_4e3d69 😁

Riadny opis si tu dala, s takým humusákom si žila? Keď to tak detailne opisuješ

anonym_4e3d69
@amdornik

pošli nám tu fotku tvojho ex, my ti povieme, prečo sa takto choval.....

@anonym_4e3d69 zvyšky stolice? vari chlap vylučuje kloakou? a asi si žila s prasiatkami. ja som poznala aj takých mužov, čo sa po stolici vždy osprchovali (ak boli doma, samozrejme). ale tak, vrana k vrane sadá...

@amdornik asi si ty žila s prasiatkami, keď ťa hneď nejaké napadlo. Podľa seba súdim teba. No nič.

sevrin
Dnes o 09:27
@anonym_1049a7

@anonym_1049a7 no tak každý má nejaké preferencie, no!

anonym_d5616f
Dnes o 09:27

Ja ako muž nepotrebujem aby mi partnerka robila orál, ak chce tak môže ale opačne som vždy rád robil orál ex partnerke

anonym_4e3d69
Dnes o 09:28
@anonym_cbba07

@anonym_4e3d69 aha, predstavujem si. Chlap sedi na wc a serie, vtaka s vajcami spustene do wc misy. Ma prehanky, vsetko si oserie, neosprchuje sa a ide si dat robit oralny sex? Akoze fakt? Fakt? Vlastne skusenosti?

@anonym_cbba07 tak ženy čo cmuľajú vtáka a hltajú si kadečo ospravedlnia, aby boli naďalej ako dámy sami pred sebou , aj keď sú vlastne prasce. Ale tak riť sa asi nachádza na hlave a v žiadnom prípade sa častice stolice nepriblížila ku guliam, v žiadnom prípade. Len naďalej olizujte kakanice, je chutné a zdravé. 🤣Dobrú chuť.🥴

zuzanita1609
Dnes o 09:33

No tak, každý ináč na nový rok 🤭. Ja napríklad riešim,či dať tú cibuľu na tú jahnacinu (všetko sa pojedlo) a či si popýtať od susedy/suseda cesnak,2-3 strúčiky 😁. Ozaj a orál považujem za samozrejmé,veď keď ho miluješ,nie je čo riešiť (taktiež v opačnom prípade) ☺️.

anonym_1ee4c1
Dnes o 09:36

Mne sa hnusí robiť chlapovi orál, takže ho nerobím. Nikdy.

domka222
Dnes o 09:45
@anonym_1049a7

@anonym_1049a7 asi mali zaujímavú noc. Teraz ju trápi, čo jej povedal,tak zháňa dôkaz, aby mu ukázala, že nie je jediná 😀

greywolf
Dnes o 09:46

@anonym_autor Ano robi to vela zien. Byvala nerobila a tak to aj dopadlo, samozrejme tam boli aj ine problemy. Pri orale nieje dolezite ako hlboko si ho das, ale vediet sa hrat s jazykom a hlavne vediet spravit podtlak v ustach tiez jazykom. Ked to zena vie muz je do minuty hotovy.

anonym_cbba07
Dnes o 09:53
@anonym_4e3d69

@anonym_cbba07 tak ženy čo cmuľajú vtáka a hltajú si kadečo ospravedlnia, aby boli naďalej ako dámy sami pred sebou , aj keď sú vlastne prasce. Ale tak riť sa asi nachádza na hlave a v žiadnom prípade sa častice stolice nepriblížila ku guliam, v žiadnom prípade. Len naďalej olizujte kakanice, je chutné a zdravé. 🤣Dobrú chuť.🥴

@anonym_4e3d69 tu ide o to, ze normalny chlap sa dokladne umyje a normalna zena nebude robit oral neumytemu. Ty mas tu svoju onu tiez blizko rite, a predpokladam, ze sa umyvas pred sexom. A ty asi tiez nevies, co je to oralny sex, ked tak chodis grcat do tem o oralnom sexe.

greywolf
Dnes o 10:01
@huxy

@huxy ludom *ebe 😀 😀

anonym_f194e3
Dnes o 10:08
@anonym_4e3d69

@anonym_4e3d69
ale v tom pripade ani sex nesmies mat, lebo stol8ca vo vagine posobí problemy. Takze riesenie? Celibat a sup do klastora, nosit sukne ci dlhe kutany v pripade muzov a na volnobeh - ziadne spodne pradli, potom sa nema co obtierat.
A preco by si normalny dospely muz nemal umyvat predkozku ?
Mas asi riadne zle skusenosti, ci?

anonym_ea1fc9
Dnes o 10:18

robim a nesposposobuje mi to nic zle

Strana
z3