icon

Otázka pre mužov. Aký typ ženy vás nevzrušuje?

12. dec 2025

Muzi,aky typ zeny by vas nedokazal vobec vzrusit? Existuje taky? Nemyslim extrem, ze fuzata :D

Strana
z3
jogy1984
12. dec 2025

@anonym_autor nejde o výzor ale skôr o chovanie. Panovačna hysterka alebo primitívne a arogantné ženy u mňa 0 bodov

anonym_bc8072
12. dec 2025

Mne prave povaha nevadi som tolerantny ale neznasam obezne zeny. Teraz som sam idem pozriet zoznamku z dlhej chvile a radom tucnucke jaternicky. Nic v zlom je to uplne nechutne ako sa vedia niektore vyzrat. A ok nech nenadava ako sedlana v krcme.

anonym_66f0d1
12. dec 2025
@anonym_bc8072

Mne prave povaha nevadi som tolerantny ale neznasam obezne zeny. Teraz som sam idem pozriet zoznamku z dlhej chvile a radom tucnucke jaternicky. Nic v zlom je to uplne nechutne ako sa vedia niektore vyzrat. A ok nech nenadava ako sedlana v krcme.

@anonym_bc8072
BMI 30 +

anonym_3845da
12. dec 2025

Správaním keď je trochu arogantná, len jej názor je správny a bude sa hádať za každú cenu. Výzorom je to vždy individuálne podľa mňa. Napríklad ja keď som vysoký a štíhly, tak mne by veľmi nebola príťažlivá velmi nízka a pri sebe. A mimo takého opaku ani neviem či niečo je, tiež individuálne.

anonym_6b9957
12. dec 2025

obézna, primitívna, vulgárna, arogantná, panovačná, hysterická, fajčiarka, alkoholička, zanedbaná, napichané pery, potetovaná, silikóny, piercingy, zmalovaná, krátke vlasy, feministka, mužatka

goodidea
12. dec 2025

@anonym_autor obezna

anonym_814e7e
12. dec 2025
@anonym_6b9957

obézna, primitívna, vulgárna, arogantná, panovačná, hysterická, fajčiarka, alkoholička, zanedbaná, napichané pery, potetovaná, silikóny, piercingy, zmalovaná, krátke vlasy, feministka, mužatka

@anonym_6b9957 to si vymenoval hadam vsetky 🤣

anonym_ab51b8
12. dec 2025
@anonym_6b9957

@anonym_6b9957 A teraz naopak vymenuj tvoje pozitíva či si vôbec zaslúžiš pokukovať po dokonale donalých ..😀

simsalabim
12. dec 2025
@anonym_6b9957

@anonym_6b9957 preco feministka? Co je odpudzujuce na tom, ked niekto chce rovnost sanci?

beata_k
12. dec 2025
@simsalabim

@anonym_6b9957 preco feministka? Co je odpudzujuce na tom, ked niekto chce rovnost sanci?

@simsalabim Ja tiez nemam rada ten druh feministiek, ktore vykrikuju, ze vsetko zvladnu bez muzov a ze ich vobec nepotrebuju. Jednoducho extremistky. Ved predsa kazde pohlavie dava spolocnosti, rodine nieco ine zo seba.

autor
12. dec 2025
@jogy1984

@anonym_autor nejde o výzor ale skôr o chovanie. Panovačna hysterka alebo primitívne a arogantné ženy u mňa 0 bodov

@jogy1984 aha takže u teba nie je nic vo vyzore,co by ti extra prekazalo?

autor
12. dec 2025
@anonym_bc8072

@anonym_bc8072 a aku zoznamku pozeras? Som zvedava,ako vyzeraju tucne jaternicky

autor
12. dec 2025
@anonym_66f0d1

@anonym_bc8072
BMI 30 +

@anonym_66f0d1 a keby mala bmi 28?🙂

autor
12. dec 2025
@anonym_3845da

Správaním keď je trochu arogantná, len jej názor je správny a bude sa hádať za každú cenu. Výzorom je to vždy individuálne podľa mňa. Napríklad ja keď som vysoký a štíhly, tak mne by veľmi nebola príťažlivá velmi nízka a pri sebe. A mimo takého opaku ani neviem či niečo je, tiež individuálne.

@anonym_3845da aha,takze aj tebe vadi.pribrata žena

autor
12. dec 2025
@anonym_6b9957

@anonym_6b9957 dost je toho,ale uplne rozumiem

autor
12. dec 2025
@goodidea

@anonym_autor obezna

@goodidea obezna ci aj nadvaha?

martin_93
Autor odpoveď zmazal
anjelok
12. dec 2025
@anonym_814e7e

@anonym_6b9957 to si vymenoval hadam vsetky 🤣

@anonym_814e7e preco? Ja nie som ani jedno z toho.

pr85
12. dec 2025

@anonym_autor muzatka a extrémna feministka.

anonym_6f0a1b
12. dec 2025
@beata_k

@simsalabim Ja tiez nemam rada ten druh feministiek, ktore vykrikuju, ze vsetko zvladnu bez muzov a ze ich vobec nepotrebuju. Jednoducho extremistky. Ved predsa kazde pohlavie dava spolocnosti, rodine nieco ine zo seba.

@beata_k jasne, ziaden extrem nie je dobry. Ale to je ako obvinovat cirkev ze vznikaju sekty.

Clovek ktory je proti feminizmu je bud nevzdelany, alebo zly. Ved ide len o rovnost, nic viac. Feminizmus nespochybnuje, ze muzi su fyzicki silnejsi. Ani nikto nezakazuje zene byt doma a mat 7 deti. Ide o to, ze si moze VYBRAT.

beata_k
12. dec 2025
@anonym_6f0a1b

@beata_k jasne, ziaden extrem nie je dobry. Ale to je ako obvinovat cirkev ze vznikaju sekty.

Clovek ktory je proti feminizmu je bud nevzdelany, alebo zly. Ved ide len o rovnost, nic viac. Feminizmus nespochybnuje, ze muzi su fyzicki silnejsi. Ani nikto nezakazuje zene byt doma a mat 7 deti. Ide o to, ze si moze VYBRAT.

@anonym_6f0a1b Nik normalny nie je proti feminizmu. Ale niektore "feministky" su proste drbnute. Tu niet o com diskutovat. Maju muzov len za nutne zlo na tejto planete.

simsalabim
12. dec 2025
@beata_k

@anonym_6f0a1b Nik normalny nie je proti feminizmu. Ale niektore "feministky" su proste drbnute. Tu niet o com diskutovat. Maju muzov len za nutne zlo na tejto planete.

@beata_k to su extremistky a ziaden extrem nie je dobry, lebo razi zasadu “rovni a rovnejsi”. Ale ak akceptujes to, ze kazdy ma mat bez ohladu na pohlavie *moznost* nieco dosiahnut, je to obojstranne vyhodne. Zeny feministky dosiahli to, ze dnes mozes volit, studovat, byt lekarkou… ja osobne som im za to vdacna. Ale to neznamena, ze odobrujem radikalny feminizmus, ktory vidi pricinu zla v spolocnosti v muzoch. Je smutne, ak dnesni ludia - muzi ci zeny - povazuju slovo feministka za nadavku. Radikalizmus akehokolvek druhu je zly, ale pozadovat v spolocnosti rovnake sance, respekt a uznanie (ak na to mam predpoklady) ako maju muzi povazujem za zakladne ludske pravo.

anonym_3845da
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_3845da aha,takze aj tebe vadi.pribrata žena

@anonym_autor keď ja som chudši tak s nadváhou sa mne osobne menej páči ale keby som ja mal väčšiu postavu tak by som to možno inak bral

autor
12. dec 2025
@anonym_3845da

@anonym_autor keď ja som chudši tak s nadváhou sa mne osobne menej páči ale keby som ja mal väčšiu postavu tak by som to možno inak bral

@anonym_3845da to je pochopitelne 👍👍

beata_k
12. dec 2025
@simsalabim

@beata_k to su extremistky a ziaden extrem nie je dobry, lebo razi zasadu “rovni a rovnejsi”. Ale ak akceptujes to, ze kazdy ma mat bez ohladu na pohlavie *moznost* nieco dosiahnut, je to obojstranne vyhodne. Zeny feministky dosiahli to, ze dnes mozes volit, studovat, byt lekarkou… ja osobne som im za to vdacna. Ale to neznamena, ze odobrujem radikalny feminizmus, ktory vidi pricinu zla v spolocnosti v muzoch. Je smutne, ak dnesni ludia - muzi ci zeny - povazuju slovo feministka za nadavku. Radikalizmus akehokolvek druhu je zly, ale pozadovat v spolocnosti rovnake sance, respekt a uznanie (ak na to mam predpoklady) ako maju muzi povazujem za zakladne ludske pravo.

@simsalabim Zial ano, mnoho ludi ma slovo feminizmus zafixovane len ako extremny feminizmus. Lebo ten intenzivne vytrca a robi zle meno povodnej myslienke o rovnosti.

anonym_28be64
12. dec 2025

Smradľavá bezdomovkyňa s dvomi zostávajúcimi zubami (pred 20 rokmi taká zvykla pobehovať s plastovým pohárikom po Trnavskom mýte a vykrikovať "na jedlo!" alebo "na deti!").

A potom už len niektoré negatívne kombinácie vzhľadu a povahy - mali sme takú susedu oproti cez ulicu, obtlstlá, s tupým výrazom v tvári a stále vyvolávala konflikty; našťastie sa časom rozviedla a vysmahla niekam preč. Inak jedno vie často kompenzovať druhé, milá žena, aj keď nie príliš fyzicky krásna, vie vzrušiť tiež, a krásavici sa mnohokrát prepečie aj neznesiteľné správanie. Čo neznamená, že by som so všetkými vedel a chcel žiť - ale otázka bola na vzrušenie.

anonym_60e203
12. dec 2025
@beata_k

@beata_k Mám dojem že on myslel celkovo feministky, nielen extremistky.

pr85
12. dec 2025

Feministky oslavujú pohlavné choroby, # Shout your status: Buďte hrdý na to, že máte syfilis a kvapavku (feministická logika) -

https://www.youtube.com/watch?v=TYClEpZbeU4
anonym_60e203
12. dec 2025
@anonym_6b9957

@anonym_6b9957 What are men scared of the most? Powerful women.

greywolf
12. dec 2025

@anonym_autor taka ktora nieje zenska napr. vulgarna, bez sarmu, taka traktoristka co sa tyka pohybov , spravania. Uplne asexualne to posobi.

Strana
z3