Ovplyvňujú sexuálne preferencie náš vzťah?
Vypovedaju sexualne preferencie o niecom?
Napriklad ja mam radsej, ked som dominantna a ked je to cele dynamicke. Nechcem, aby ma bil, ale milujem dravost a také zivočišno v tom.
Uz parkrat sa mi stalo, ze mi chlapi povedali, ze so mnou nie je nieco v poriadku, ked to nie je nezne milovanie.
Akakolvek sexualna praktika ma vyhovovat vsetkym zucastnenym. Ked niekomu nieco nevyhovuje, je na case vymenit parotajsok za vyhovucejsi model.
Autorka
Sexuálne preferencie nevypovedajú o ničom 🙂 Je to o tvojej duši, tam niekde hlboko...
Vanilkoví chlapi ta považujú za "inú", pretože sú zvyknutí na "tortu bez tej červenej jahôdky na vrchu" 😎
Aspoň s tebou nie je nuda v posteli, rozmanitosť je krásna, radšej zvierací divoký spontánny sex, ako 3 polohy, fajka mieru a odkvacnúť... stereotyp časom zovšednie a potom tu vidíš tému... už partnera nevzrušujem, no prečo asi 🙂
Mne sa páči všetko, aj nežné milovanie, aj dravosť. Aj pomaly, aj rýchlo, aj hore, aj dole, spredu, zozadu, v posteli, na linke, v sprche... Podľa okolností, chute. Ale musí to prísť spontánne, nie ze na mňa partner vyskočí, že on nemá rád cukrovú panenku, ale chce dračicu 😂😂
Nevypovedá to o človeku...Ja keď som bývalým partnerom povedala svoje preferencie, neverili...že ja taká (podľa nich) nežná žena, ako anjelik, hanblivá, stresujúca pri prvom, druhom aj 10tom stretnutí, môžem preferovať praktiky, aké preferujem. Vraj sa to ku mne vôbec ale vôbec nehodí 🤣🤣🤣 no hold, chutiam, fantázii a vášni nerozkážeš...pre mňa je nežné, romantické milovanie nezaujímavé...hoci tak navonok môžem pôsobiť, ale za zatvorenými dverami sa mením na šelmu 🤣🤣🤣
Tvoje preferencie vypovedajú akurát o tom, že si radšej dominantná a chceš dynamický sex. Keď sa to nejakému chlapovi nepáči, nech si trhne nohou.
@kavasmliekom... šťastný to chlap po tvojom boku 😉
@earlgrey... nie si sama 😝😉😂, tiež sú z toho ženy v rozpaku, tak, ale čo už 🙄. Ehm, nadarmo sa nevraví, že tichá voda brehy myje 😉😂
O nicom nevypovedaju. Ak je vsetko v ramci SSC tak je to ok🙂 Uzivaj si co ti vyhovuje a co ta bavi. Ak ti niekto povie, ze si divna, kasli na to😅 ked som ex povedala co sa mi paci, ukoncil to😂😂 a to somrobila len cherrypicking 😂😂
@michal_dr nesťažuje sa ten môj 😊
Tak to potom ani ja nie som v poriadku, aj keď nikdy to žiadneho chlapa nesokovalo, naopak. I keď navonok som seriózna slušná matka, v posteli to nikdy nie je klasika. Našťastie mám na to skvelého partnera, ktoremu vyhovujú moje predstavy aj realizácie. Takže je to o tom- nájsť správny protajsok
@princkrason 🤣

Kým pritom násilne neubližuješ osobe proti jej vôli, je všetko vždy v poriadku 🙃 o mojich preferenciách nejdem radšej písať. 😂