Páči sa vám orálny styk?
Dobry vecer, zaujima ma vas pohlad - muzsky aj zensky - mate radi orálny styk? Ak nie, preco? Smrdel vam niekedy partner/ partnerka? Je to mierne zahanbujuca tema, kludne anonymne.
@anonym_autor uz dlho tu je nuda. cakala som kedy to pride. a prislo.
Nie nehnusi sa mi to. Ani dávať ani prijímať.
@anonym_autor uz dlho tu je nuda. cakala som kedy to pride. a prislo.
@anonym_166d17 😂prepac, tiez sa nudim, tak preto to prislo. Zamyslam sa
@anonym_autor A Tebe?
@anonym_dbc92a mne sa to nehnusi ani nikdy nehnusilo, som s tym ok 👍👍
Nie nehnusi sa mi to. Ani dávať ani prijímať.
@anonym_09bc29 vdaka za nazor ;)
@anonym_autor orálny sex som nikdy nemusela (on-mne), dodnes nechápem ,ako sa z toho do čerta ženy urobia ,a to že som partnerov nemala malo.
Ja orál mužovi robím rada,keď som bola mladšia,nie tak celkom rada som poskytovala , bola to nutnosť viac menej 😆
Samozrejme ,že som pri toľkých mužoch cítila aj pachovy diskomfort 🤥👎
@anonym_autor orálny sex som nikdy nemusela (on-mne), dodnes nechápem ,ako sa z toho do čerta ženy urobia ,a to že som partnerov nemala malo.
Ja orál mužovi robím rada,keď som bola mladšia,nie tak celkom rada som poskytovala , bola to nutnosť viac menej 😆
Samozrejme ,že som pri toľkých mužoch cítila aj pachovy diskomfort 🤥👎
@anonym_ac4990 fakt ti nešlo sa z toho urobit? Mozno to nerobili dobre :D mne to ide takmer vzdy. Aha, uz si si asi nacten oral zvykla casom. Diskomfort u muzov? Pytam sa, lebo zeny mavaju skoe vytoky a podobne zalezitosti, co by mohli muzom vadit ale este som nezazila pachnuci penis:D
@anonym_autor Patrí to medzi moje záľuby…Milujem to…Dávať, samozrejme…
Ano hnusí
Dostavat to mi vadi nemam z toho zvlast nejaky pocit ale zenu lizem rad. Chuti mi
Je mi vrcholne nepríjemné, aby mi niekto vylizoval moje intímne miesta. Nie sme psíci. Absolútne sa mi to nepáči od mladosti. Nič mi to nerobí a je mi to nepríjemné, preto to už asi od 30tky nepraktizujem. Nebudem to robiť len preto, že sa to niekomu páči. Orál urobím, ale iba svojmu partnerovi, ktorého milujem. Čiže keď som sa s ním dala dokopy, trvalo to, kým som si vytvorila k nemu vzťah a pustila sa tam dole. Ja len že buďme ľudia, nie psy a mačky... s mierou...
Dobre nerozumiem porovnavaniu, ci sme psy macky 😂 Zeny cez klitoris maju omnoho castejsie a rychlejsie orgazmus, ako vaginalne, niektore zeny ho tak ani dosiahnut nevedia. Ci na to muz pouzije ruku ci jazyk je uz jedno, dolezite je, aby to robil dobre. Ked to muz nevie, je to velka skoda... ked sa zena nevie uvolnit a prijimat, tiez skoda... Sex je o tom davat a brat v rovnakej miere, ucit sa a uspokojit partnera roznymi sposobmi... Takze ano prijimat, davat, oboje je uzasne a uvolnujuce a patri k sexualite, lebo je to prijemne...
btw. je uplne jedno, ci tam dole mas usta alebo inu cast tela, ked sa ti partner hnusi ci smrdi, niekde je chyba...
Je mi vrcholne nepríjemné, aby mi niekto vylizoval moje intímne miesta. Nie sme psíci. Absolútne sa mi to nepáči od mladosti. Nič mi to nerobí a je mi to nepríjemné, preto to už asi od 30tky nepraktizujem. Nebudem to robiť len preto, že sa to niekomu páči. Orál urobím, ale iba svojmu partnerovi, ktorého milujem. Čiže keď som sa s ním dala dokopy, trvalo to, kým som si vytvorila k nemu vzťah a pustila sa tam dole. Ja len že buďme ľudia, nie psy a mačky... s mierou...
@anonym_9da90c boze to je nazor z jaskyne
@anonym_9da90c ja som myslela že som jediná, neodsudzujem to vôbec, skôr si prídem divná ale ja to neznášam na sebe . Cítim sa pritom absolútne nekomfortne a skôr na prejde chuť na sex, takze praktizujeme bez tohoto
@anonym_166d17 😂prepac, tiez sa nudim, tak preto to prislo. Zamyslam sa
@anonym_autor chcem mať tvoje problémy 🙈
@anonym_9da90c a ty si psík...teda podľa tvojej definície, lebo ty to robíš....si trošku protirečíš, že?!
Áno, páči sa mi, keď mi to robí muž, ale každého som to musela najskor naučiť!!! Keď som bola mladšia, rada som to robila aj partnerom, páčilo sa mi, keď sa to jemu páčilo. Teraz som už lenivejšia…
@anonym_autor Tak ja mám orál rada (on-mne) som doslova hotová hneď. Ale s manželom to nepraktizujeme a ani to nevyžadujem, vieme sa uspokojiť inak. Čo sa týka zo strany ja-jemu, nerobím to z dôvodu že to "neviem" resp. viem ale mám strašne malú sánku a nie je mu to moc príjemné.
Keď som bola mladšia mala som chalanov čo som im to poskytla ale nejak ma to nikdy nelákalo, ak som to urobila pár krát. Nikdy som nemala partnera čo by bol smrďatý, nikdy som taký diskomforot u toho necítila.
Milujem oboje a som zena... Partnerovi robím denne oral. On mne raz za pol roka cca... Ale vyhovuje nám to. Ja to milujem
charitu upatňujem v inej oblasti a nie jednostrannom orále
Nemusí byt 🤷♀️ urobím sa z toho do 5 minút ale nie je to ničím lepšie alebo výnimočnejsie než keď mi to urobí rukou 🤷♀️ a nie nerada robím oral. Nechce sa mi do toho a príde mi to miestami nechutne. V sprche možno áno ale mimo sprchu eee
Milujem na sebe, ale žiaľ môj muž to neznáša, nerobí to. Ani mnohé iné, v čom som mu už stokrát dala návody nenápadné aj nápadné. Sám od seba ma ani nepobozká na krk, kdeže ešte orál. K robeniu orálu mám neutrálny postoj, kedysi ma aj vzrušoval, ale už nie.
Dostavat to mi vadi nemam z toho zvlast nejaky pocit ale zenu lizem rad. Chuti mi
@anonym_c826eb mozno ti to len ziadna nerobila dobre?
Milujem na sebe, ale žiaľ môj muž to neznáša, nerobí to. Ani mnohé iné, v čom som mu už stokrát dala návody nenápadné aj nápadné. Sám od seba ma ani nepobozká na krk, kdeže ešte orál. K robeniu orálu mám neutrálny postoj, kedysi ma aj vzrušoval, ale už nie.
@anonym_18bc74 jooj, ty o ma mrZi, to je naprd manzelstvo
Milujem oboje a som zena... Partnerovi robím denne oral. On mne raz za pol roka cca... Ale vyhovuje nám to. Ja to milujem
@anonym_cc5d9d ked to milujes u seba, tak preco taka nizka frekvencia? Raz za pol rok?
@anonym_autor Tak ja mám orál rada (on-mne) som doslova hotová hneď. Ale s manželom to nepraktizujeme a ani to nevyžadujem, vieme sa uspokojiť inak. Čo sa týka zo strany ja-jemu, nerobím to z dôvodu že to "neviem" resp. viem ale mám strašne malú sánku a nie je mu to moc príjemné.
Keď som bola mladšia mala som chalanov čo som im to poskytla ale nejak ma to nikdy nelákalo, ak som to urobila pár krát. Nikdy som nemala partnera čo by bol smrďatý, nikdy som taký diskomforot u toho necítila.
@anonym_1ecfa7 tak to je dobre,ze obaja ste s tym ok a viete ss inak uspokojit. Malu sánku,? To som este nepocula,ze by to niekomu vadilo pri tomto styku
charitu upatňujem v inej oblasti a nie jednostrannom orále
@karolinakr 🤣🤣
Áno, páči sa mi, keď mi to robí muž, ale každého som to musela najskor naučiť!!! Keď som bola mladšia, rada som to robila aj partnerom, páčilo sa mi, keď sa to jemu páčilo. Teraz som už lenivejšia…
@anonym_35596ahlavme,ze si naucila a bolo to podla tvojho gusta ,;)
@anonym_9da90c no pockaj a ty nie si psik, ked jeho tam fole vylizujes?

@anonym_autor A Tebe?