Partnerské problémy: Ako riešiť konflikty s alkoholom?
Velmi ma trapi ako fungujeme s priatelom .. mame dieta ma 7 rokov spolu sme partneri asi 14 rokov .. vsetko bolo super dokym sa nenarodila mala … mali sme aj tazke obdobia ale nejak sme to zvladli .. ale prislo tehotenstvo a zrazu bolo vsetko uzasne a my s priatelom sme boli najlepsi kamarati ale problem bol v tom ze sme spolu nespavali .. potom aom zistila, ze mal cely cas milenku .. vsetko sme nejak spolu prekonali atd .. ubehlo pd vtedy uz par rokov ale problem je v tom ze ja som potom vsetkom zacinala najst utechu v pohariku a tam je teraz nas problem kde sa hadame .. pre mna mna je to na chvilu vypnut, jemu vadi ze to riesim takto ..
Keď potrebuješ problémy riešiť alkoholom, si pravdepodobne závislá, čo najskôr vyhľadaj psychiatra a začni sa liečiť.
Zaci riesit svoj alkoholizmus, mas dieta, kvoli nemu
Aká je otázka? trápi ta aj to že máš malé dieťa a piješ? alebo len vzťah?
Miesto to aby si ho kopla do ....sa opíjaš. Chúďa dieťa, otec neverník matka alkoholička
Rozumiem tomu správne, že sa pýtaš, ako riešiť konflikty, keď ty chceš 'vypnúť' alkoholom a jemu to vadí? Myslím, že to je jediná časť, ktorú som od teba čítal, ktorá je v poriadku - lebo neviem, či by bolo správne, ak by ťa nechal piť a ani nič nepovedal. Daj si pozor aj na to, že ak sa s ním rozídeš, tak možno budeš pokračovať v pití a nebude ťa mať už ani kto brzdiť. Pozor si daj tiež, aby si každý problém, čo máš, nebrala ako zámienku na pitie. Nevera, o ktorej si sa dozvedela pred rokmi, by určite nemala byť dôvodom piť a ničiť si tak svoje zdravie. Ak naozaj potrebuješ uzemniť svoje problémy, tak začni behať alebo rob niečo prospešné pre teba, čo ťa zosilní a nie alkohol. Vypnúť behaním sa dá oveľa lepšie ako alkoholom. Prajem veľa šťastia 🙂
Smutok vie dobre plavať. Neda sa utopiť v alkohole. Podla toho sa zariad. Alkohol Ti nepomoze ani odpustiť ani rozisť sa. To musiš Ty sama. A pravdepodobne si jednu zavislosť (na partnerovi) nahradila len druhou (alkoholom). Tie prachy čo davas do alkoholu si radsej odloz na psychologa. Lebo Ti nakoniec ostane len zavislost bez patnera.