icon

Po akej dobe o vás povedal partner rodine a priateľom?

1. jún 2023

Po akej dobe o vás povedal partner rodine a priateľom?

divokykonik
1. jún 2023

Svokrovci sa o mne dozvedeli pred prvým rande, kamoši sa o mne dozvedeli tak po týždni.

hankab
1. jún 2023

Cca po 3 tyzdnoch od prveho rande

deti95060810
1. jún 2023

s budúcim svokrom som pracovala v jednej firme... takže videl.

zmrzlinka2021
1. jún 2023

Asi po 16 dňoch ako sme začali chodiť, má zaviedol k nim domov, kde aj on byval

melanta
1. jún 2023

Do mesiaca som ich poznala osobne.

janetinka27
1. jún 2023

zistili asi po mesiaci, lebo som mu poslala pohladnicu z vyletu. a osobne som bola u nich prvykrat asi po 3 mesiacoch (byvaju daleko)

gejb
1. jún 2023

Rodina po pol roku, priatelia po mesiaci.

mirka438
1. jún 2023

Moj bol vtedy von s jednou svojou partiou ked sme sa zoznamili takze s nimi sa poznam rovnako dlho. S druhou partiou netusim, ale urcite skoro, boli sme mladucki, vela casu sme travili s kamosmi v meste. No a s rodinou ma zoznamil asi po 2 tyzdnoch. Ja som mala 15, on 19. Dam ruku do ohna, ze v tom case by nikto z nas neveril, ze o 15 rokov neskor budeme stale spolu 😀

obleckodogymu
1. jún 2023

Vedeli o mne keď sme spolu ešte ani nechodili😅a keď už sme sa oficiálne dali dokopy tak ma ihneď predstavil všade a všetkým.

sense
1. jún 2023

Asi po 3 mesiacoch keď boli u neho rodičia na návšteve nás pozvali na večeru (dcéra, mama a ja)

soldi
1. jún 2023

ked som bola slobodna a randila som s buducim exmanzelom, tak ma s rodicmi zoznamil v priebehu prvych par dni.
po rozchode s ex som stretla noveho partnera a ze sa s niekym stretava zistili jeho rodicia po par tyzdnoch. zoznamila som sa s nimi po cca roku aj osobne. holt, rozvedena so styrmi detmi nie je moc na chvalenie 😀
skutocnym dovodom bolo to, ze sice som s exom nebyvala, ale este sme neboli oficialne rozvedeni, tak sme sa moc neprezentovali, ze mame vztah.

monro
1. jún 2023

Môj bývalý priateľ ma predstavil svojim deťom po dvoch rokoch a ostatnej rodine ešte neskôr a aj to na moje naliehanie. Teraz viem, že to nebolo normálne...