icon

Podviedol som ťa

Dnes o 09:04

Caute. Som chlap. Muz vo vztahu s jednou z vas.. Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedol. Ano prave teba, ktora si si myslela ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradil. Ahoj zatial vidime sa doma.

Strana
z3
anonym_c9b89f
Dnes o 09:07

@anonym_autor ahoj Zlatko, nevadí, ďakujem že si sa mi priznal, máš doma obed, naplula som ti do neho, ale nikdy sa to nedozvieš, ale budem mať tiež čisté svedomie 💪

anonym_40d09b
Dnes o 09:07

Čau, podviedla som Ťa. Som žena.
Chcem ti tu napisat, ze som ta podviedola. Ano prave teba, ktory si si myslel, ze sa ti to nikdy nestane. Pisem to sem, lebo realne ti to nikdy nepoviem, ale svedomie budem mat ciste ze som ti to aspon tu prezradila.
Ahoj zatial vidime sa doma

anonym_e8022b
Dnes o 09:08

Nie, nie si chlap! Ak si, povedz jej to doma na rovinu!!

anonym_ea8363
Dnes o 09:08

Okii, co oko nevidi, to srdce neboli 🙂

autor
Dnes o 09:09

ked budete pisat anonymne tazko zistim ci sa to dozvedela ta ktorej to bolo adresovane.

anonym_debc11

@anonym_autor v pohode, tiez som ta podviedla, len o tom nevies. Cakam ta doma a vecerou, dufam ze ti bude chutit

ivik4

Co si vravel ? Nestiham, vyhadzujem Ti veci

simsalabim
Dnes o 09:10

@anonym_autor uff, to mi odlahlo. Moj manzel je momentalne doma so mnou, takze moj manzel nie si, lebo si napisal "vidime sa doma" 😂

ivicatolic

@anonym_autor Á sérus...šak prídem domom s roboty, kúpim po ceste marišu, zahulime....a potom ty móžem aj jennu česnút....tak zatál...🖐️🖐️🖐️❤️❤️❤️💋💋💋

anonym_debc11
@anonym_autor

ked budete pisat anonymne tazko zistim ci sa to dozvedela ta ktorej to bolo adresovane.

@anonym_autor zistis, ked si chytis gule ak nejake mas a povies jej to doma

kikala15
Autor odpoveď zmazal
kikala15
Dnes o 09:14

mal si sa podpísať, rýchlejšie by sa to dozvedela aj ona

mandzula
Dnes o 09:14

@anonym_autor Fúúú, môj nie si, ten ovláda pravopis.

anonym_efd24c
Dnes o 09:17

@anonym_autor svedomie by si mal ciste, keby si to nepisal anonymne... a za mna si uplny jebo

arek00
Dnes o 09:17

Další, čo nám chlapom tu robí zlé meno.
Ale pobavilo... o to viac my normálny chlapi stúpame na hodnote. Ďík ✌️

anonym_80dd61
Dnes o 09:18
@anonym_autor

@anonym_autor a prečo si to urobil?

anonym_d16266
Dnes o 09:19

podviedol ? Hej , Tak OK. Si myslíš že tie deti čo spolu máme sú tvoje? 😝😝😝

la_dolce_vita
Dnes o 09:20

Nie som taka naivna, co da za muza ruku do ohna, takze ani mna sa to netyka 🙂

monane

mám dosť 😂😂😂😂

krasneleto

to len debil sem pride s tymto mindsetom...

anonym_481d43
Dnes o 09:23

@anonym_autor mňa od rána hlava bolí a teraz ma z teba ešte viacej rozbolela 🙈

anonym_729157
Dnes o 09:27

Dúfam, že si ma aspoň nepodviedol s mojou milenkou 😂

canany
Dnes o 09:31

Otazka znie, ci je to jedno zlyhanie, a poucil si sa a nikdy viac to nespravis, alebo si si len prisiel ulavit svedomiu a o mesiac, ci rok to spravis zase. Ale pokial nema sancu to zistit, nehovorila by som jej to nikdy

rozculena
Dnes o 09:34
@anonym_d16266

podviedol ? Hej , Tak OK. Si myslíš že tie deti čo spolu máme sú tvoje? 😝😝😝

@anonym_d16266

sticker
autor
Dnes o 09:36
@canany

Otazka znie, ci je to jedno zlyhanie, a poucil si sa a nikdy viac to nespravis, alebo si si len prisiel ulavit svedomiu a o mesiac, ci rok to spravis zase. Ale pokial nema sancu to zistit, nehovorila by som jej to nikdy

@canany citim ze takto je to spravne pre dnesok. Podla toho zistim ako to bude v dalsich pripadoch ak budu. Ale asi skor budu, kedze nam to uz neklape.

ivanztt
Dnes o 09:40

@anonym_autor tak ked ti toto staci aby si mal ciste svedomie...

mmoni89
Dnes o 09:40
@anonym_autor

@canany citim ze takto je to spravne pre dnesok. Podla toho zistim ako to bude v dalsich pripadoch ak budu. Ale asi skor budu, kedze nam to uz neklape.

@anonym_autor to si hovoríš chlap?môj 6rocny syn je viac chlap ako ty😀

katkazatka
Dnes o 09:41

😅😅 troll. Modry komik??😝

anonym_1be8b6
Dnes o 09:42
@anonym_autor

@anonym_autor dozvedela, cez IP adresu, aj ked si anonym 🤭

anonym_ae15b1
Dnes o 09:43
@anonym_autor

@anonym_autor Tak keď vám to neklape, prečo jej nepovieš pravdu. Keby to bola jednorazovka, tak by som to ešte chápala. Ale ty v tom plánuješ pokračovať.

Strana
z3