Pomočenie sa muža počas sexu
Dobry den, mate niektora skusenost s pomocenim muza pocas sexu? Vek 25. Dakujem za odpovede
mne sa to stalo raz pri byvalom (mal vtedy asi 23), chudak taky bol zahanbeny, hovoril ze od vzrusenia ani nevedel ako a vyslo to z neho...od vtedy sa to neopakovalo...len to netreba riesit, ja som vtedy vobec nevedela ako mam zareagovat...no co je to zivot, niekedy sa stavaju aj zvlastne a neocakavane veci pri sexe
Ja by som to na tvojom mieste vôbec neriešila, možno bol naozaj taký vzrušený že mu ušlo , určite to neni nič prijemne preňho , rob sa že sa to nestalo , ak sa to nebude opakovať
Ja by som to neriešila. Mohol veľa piť alebo dlho nečúrať a z toho vzrušenia mu proste ušlo. Stane sa aj ženám. Hlavne ak sa mu to predtým nestalo resp. nestáva sa to pravidelne, tak by som sa nad tým nepozastavovala 🙂
Veru som sa s tým ešte nestretol... počas vzrušenia sa močovod ako keby uzavrie, takže pocikanie nehrozí, takže môže ísť aj o nejaký zdravotný problém, ak mu tento mechanizmus nefungoval

A nechcel dotyčný skúsiť piss náhodou?Lebo keď proste "mimovoľne" to urobil, tak to je dosť zvláštne a nie úplne v pohode