icon

Pomočenie sa muža počas sexu

29. júl 2022

Dobry den, mate niektora skusenost s pomocenim muza pocas sexu? Vek 25. Dakujem za odpovede

jaskolka
29. júl 2022

A nechcel dotyčný skúsiť piss náhodou?Lebo keď proste "mimovoľne" to urobil, tak to je dosť zvláštne a nie úplne v pohode

zuzanka101010
29. júl 2022

mne sa to stalo raz pri byvalom (mal vtedy asi 23), chudak taky bol zahanbeny, hovoril ze od vzrusenia ani nevedel ako a vyslo to z neho...od vtedy sa to neopakovalo...len to netreba riesit, ja som vtedy vobec nevedela ako mam zareagovat...no co je to zivot, niekedy sa stavaju aj zvlastne a neocakavane veci pri sexe

nika11103
29. júl 2022

Ja by som to na tvojom mieste vôbec neriešila, možno bol naozaj taký vzrušený že mu ušlo , určite to neni nič prijemne preňho , rob sa že sa to nestalo , ak sa to nebude opakovať

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sim_icek
29. júl 2022

Ja by som to neriešila. Mohol veľa piť alebo dlho nečúrať a z toho vzrušenia mu proste ušlo. Stane sa aj ženám. Hlavne ak sa mu to predtým nestalo resp. nestáva sa to pravidelne, tak by som sa nad tým nepozastavovala 🙂

marseillefan
30. júl 2022

Veru som sa s tým ešte nestretol... počas vzrušenia sa močovod ako keby uzavrie, takže pocikanie nehrozí, takže môže ísť aj o nejaký zdravotný problém, ak mu tento mechanizmus nefungoval