icon

Pomohli by ste panicovi?

Včera o 12:30

Téma na odľahčenie.
Ak by ste dostali ponuku od chlapa, pomerne pekného, atraktívneho, cca 30-ročného, štíhleho, vysokého, veľmi milého a primerane vzdelaného, s tým, že by sa vám priznal, že je panic a potrebuje s tým pomôcť, niečo sa naučiť a získať sebavedomie… išli by ste do toho?

Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor. Ďakujem.

Strana
z2
mmia96
Včera o 12:32

@anonym_autor ci pána, to niektoré máte ozaj bujnú fantáziu… jedna incest s bratom, ty pomoc panicovi. Každopádne, nespala by som s niekým bez citov len preto aby som ho naučila sexovať.

jblheart
Včera o 12:33

Tak určite je téma vymyslená. 🙄😀 Tunajšie mamičky radi pomáhajú, ale neviem či práve s týmto. 😅

anonym_ede941
Včera o 12:34

Nie a to na niekoľkých úrovniach… prvá je, že sex mimo vzťahu nie je nič pre mňa, druhá je, že sa nevidím v pozícii dominantnejšej učiteľky a nijak ma táto predstava nevzrušuje, čiže by som si to netúžila a tretia je, že by mu to bolo prd platné, lebo každej žene sa páči niečo iné

biba_18
Včera o 12:37

veď nech si zaplatí pracovníčku ktorá sa tým živí. tá ho zaučí len taký fukot ...

anonym_fb88de
@jblheart

Tak určite je téma vymyslená. 🙄😀 Tunajšie mamičky radi pomáhajú, ale neviem či práve s týmto. 😅

@jblheart je vymyslená. Pekný, atraktívny, vzdelaný chlap a hlavne psychicky zdravý nikdy v takej situácii nebude. Dávno to bude mať za sebou. Pokiaľ by tam bolo nejaké ALE. Čiže, je nejaký labilný, narušený, nekomunikatívny s diagnózou a podobne, tak to by mohlo by reálne, ale to by druhá strana hneď odmietla, takže zase nereálny prípad.

anonym_51e1d6

Tuto temu urcite vymyslal chlap. A podla mna ten katolik.

autor
Včera o 12:38
@anonym_51e1d6

@anonym_51e1d6 katolík? preboha? ktorý?

anonym_fb88de
Včera o 12:41
@anonym_51e1d6

@anonym_51e1d6 ale kdeže, dajaká mladá žena, čo ešte nemá "životný prehľad " a rieši chuj.viny.

enmery
Včera o 12:43

Nie.

anonym_cc3db3
Včera o 12:45

a teraz sa priznaj, je toto tvoja prvá vymyslená téma alebo sa tu činíš častejšie?

autor
Včera o 12:52
@anonym_cc3db3

a teraz sa priznaj, je toto tvoja prvá vymyslená téma alebo sa tu činíš častejšie?

@anonym_cc3db3 pouzivanie mozgu je u teba bezne ci ojedinele? citaj. (Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor.)

brrunetkaa
Včera o 12:54

Bože koľko opletačiek k jednej odpovedi 😀 ja asi nie, v tomto mojom veku ma neberie pocit toho, že chlap nemá nič za sebou a mám ho učiť čo a ako. Nepríde mi to vzrušujúce ani sexy ani nič. Možno keby mame o 10 rokov obaja menej, tak ok ale teraz už nemám energiu na učenie chlapov kde a ako ženu chytiť

anonym_575dfe
Včera o 12:56

@anonym_autor a to som si myslela, že už na poriadnu chujovinu nikdy nenatrafim🤣 Kriste pane…. Ešte nájsť nejakú trúbu, ktorá rozťahuje nohy každému cez pokec 🤣

anonym_cc3db3
Včera o 12:59
@anonym_autor

@anonym_cc3db3 pouzivanie mozgu je u teba bezne ci ojedinele? citaj. (Téma je vymyslená, ale zaujíma ma váš názor.)

@anonym_autor ty si akože v poriadku? Veď ja čítam, že téma je vymyslená. Ja sa pýtam, či sem dávaš vymyslené diskusie častejšie. Čo je na tejto otázke nepochopiteľné?

pr85
Včera o 13:00

@anonym_autor Svoje panictvo si uchovali do manželstva, ako som to spravil aj ja. Tvoja budúca žena to ocení.

autor
Včera o 13:01
@anonym_cc3db3

@anonym_autor ty si akože v poriadku? Veď ja čítam, že téma je vymyslená. Ja sa pýtam, či sem dávaš vymyslené diskusie častejšie. Čo je na tejto otázke nepochopiteľné?

@anonym_cc3db3 pri kazdej vymyslenej by asi bolo pisane ze je vymyslena keby to tak je, nie?

anonym_51e1d6
Včera o 13:02

Inak a neviete co je s unbeholfen? Nie, ze by mi chybal 😃. Ale tiez blbosti popisal...

anonym_a13345
Včera o 13:02

@anonym_autor to je super baliaca technika ak to funguje 🙂 🙂 🙂... chalanisko to moze skusat kazdy piatok 🙂 🙂

anonym_dac09d
Včera o 13:11
@anonym_51e1d6

@anonym_51e1d6 ozval sa, tak asi nie

jblheart
Včera o 13:12
@anonym_51e1d6

Inak a neviete co je s unbeholfen? Nie, ze by mi chybal 😃. Ale tiez blbosti popisal...

@anonym_51e1d6 Akurát vypisuje teraz do iných diskusií ,ale určite sa tu zastaví keď ti tak chýba 😀

bomba36
Včera o 13:13

Otázka ako pri všetkom - čo za to? 😂

anonym_89099b
Včera o 13:13

@anonym_autor myslím, že atraktívny muž, čo za niečo stojí s takým niečím pomoc nepotrebuje… 😉

anonym_ba496c
Včera o 13:14

Zaučiť?na to stačí jedna veta
Každá žena je iná a treba ju vnímať
Co tam viac

ria_sprout
Včera o 13:21

A prečo by sa ten pekný, vtipny a milý radšej nesnazil o vzťah a takto na plnú hubu by žiadal nejakú slečnu len o zaučenie ? Aj keby mu šlo len o sex, snáď by nebol tak jednoduchý že by to dal takto najavo. 😂 Nedáva to logiku.

zuzanka.zuzu
Včera o 13:22
@anonym_51e1d6

@anonym_51e1d6 žiaľ, je stále tu 🙈 myslím že dokonca práve online keďže píše do iných tém

anonym_ac5875
Včera o 13:24

aké k tomu ešte benefity? to čo si napísala je málo.

minenkaa
Včera o 13:26

Jasne že hej ,kľudne sa môže prísť pozrieť ,keď budeme s mužom sexovat

anonym_a3398e
Včera o 13:33

za 400€

anonym_fb88de
Včera o 13:39
@ria_sprout

A prečo by sa ten pekný, vtipny a milý radšej nesnazil o vzťah a takto na plnú hubu by žiadal nejakú slečnu len o zaučenie ? Aj keby mu šlo len o sex, snáď by nebol tak jednoduchý že by to dal takto najavo. 😂 Nedáva to logiku.

@ria_sprout jedine, že by bol na chlapcov a chcel by oprobovať aj ženu, či sa náhodou nenapraví.🤣

cutespider
Včera o 13:40
@anonym_a3398e

za 400€

@anonym_a3398e, poslala by si mu ich na účet, alebo by si zaplatila radšej v hotovosti?

Strana
z2