icon

Prečo nedosahujem orgazmus s partnerom?

9. júl 2025

Co robim zle, ak s chlapom nikdy nedosiahnem orgazmus? Mala som 3 vztahy, nikdy som orgazmus nemala, aj ked sa chlap snazil. Orgazmus sa mi podari mat len s vibratorom. Ak navrhnem pomocku tak sa chlap urazi, ci je taky neschopak. No cokolvek robia, akokolvek sa snazia nikdy k tomu nepride. Co teda robim zle?

Strana
z3
wolf_
Autor odpoveď zmazal
gribka1
9. júl 2025

Keď to dokážeš s vibrátorom, malo by to byť možné aj s mužom, len treba komunikovať a prispôsobiť sa. Ide o spôsob.

barka1
9. júl 2025

@anonym_autor mam to úplne rovnako, orgasmus s mužom som mala presne 2x a to mam 45. Vždy v tom bol alkohol.
U mna je problém v hlave. Neviem sa asi dostatocne uvolnit. Naštastie mi to nevadí, ani partnerom. Sex si užívam aj bez vrcholu.

anonym_01d507
9. júl 2025

Mala som rovnaký problém a všetkým mojim bývalým priateľom "pomôcky" v posteli vadili a ničili ego. Nepomohla komunikácia, ani nejaké rady, tipy a triky. Pomohla až výmena partnera, ktorý zhodou okolností takéto veci obľubuje. A vôbec ich ani nie je treba. Pri tom správnom chlapovi sa to dá, a aj keď je aj tam problém, základom je, že by ti mal chlap chcieť dopriať potešenie, nech už je to akokoľvek.

anonym_4ae810
9. júl 2025

Nemáš krátku predohru? Resp. dotýka sa ťa dostatočne predtým (jazyk, ruky..)?
Vie ťa nažhaviť?

Btw. veď ak si ty hore na ňom, to si vieš sama regulovať, sama udávať rýchlosť, silu, hĺbku.. on sa ťa môže dotýkať . Lebo neviem, v takej polohe by si mala hádam mať orgazmus, kde si to vieš sama riadiť, ako potrebuješ.

anonym_4a4352
9. júl 2025

Nepopulárny názor tu na MK, ale masturbácia a aj používanie pomôcok môžu aj u žien spôsobiť to, že chlap zrazu nestačí. Skús dlhšie abstinovať, príp.popri mužovi nepoužívať vibrátory.

barka1
9. júl 2025
@anonym_4a4352

Nepopulárny názor tu na MK, ale masturbácia a aj používanie pomôcok môžu aj u žien spôsobiť to, že chlap zrazu nestačí. Skús dlhšie abstinovať, príp.popri mužovi nepoužívať vibrátory.

@anonym_4a4352 bohuzial, prieskumy hovoris niečo ine. Ženská sexualita je omnoho komplexnejsia a komplikovanejsia než mužská. A absencia nemusí byť masturbaciou alebo pomockami. Ja mám pomocku asi 4 roky. A predtym som mala 4 roky abstinencie.

tamtamka26
9. júl 2025
@anonym_4a4352

@anonym_4a4352 no ja si tiež myslím, že niečo na tom bude... vlastná skúsenosť.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bluka2
9. júl 2025
@anonym_4a4352

@anonym_4a4352 to sa zhoduje aj s mojim pozorovanim. V absolutnej pazi v Afrike, kde stale niektori muzi veria, ze masturbacia im uskodi a ze sexualne potesenie ma byt vecou paru a nie individualna; najlepsi sex, orgazmus zaruceny stale (aj viac krat a aj bez predohry), ako to povedat, pomocky ostali nevybalene z kufra skoro rok.
Tazko povedat cim to je, z casti hardware a druha cast je v hlave

wolf_
Autor odpoveď zmazal
unicornlady
9. júl 2025

V prvom rade musí žena vedieť, čo potrebuje a vedieť to partnerovi povedať, ukázať, naviesť ho. Istotne aj chlapa to baví viac, keď vidí, že si to partnerka užíva.

unicornlady
9. júl 2025

Ešte doplním, to fakt ženy robia, že predstierajú orgazmus?
Veď tým idú samé proti sebe. Takto ten chlap nezistí, že niečo nie je v poriadku. Že oni chcú asi niečo iné, potrebujú možno iné dotyky, inú predohru.
-alebo možno v tom vzťahu nie je niečo v poriadku, nemá tam žena pocit bezpečia, dôvery, emočného napojenia, rešpektu...

gribka1
9. júl 2025
@unicornlady

Ešte doplním, to fakt ženy robia, že predstierajú orgazmus?
Veď tým idú samé proti sebe. Takto ten chlap nezistí, že niečo nie je v poriadku. Že oni chcú asi niečo iné, potrebujú možno iné dotyky, inú predohru.
-alebo možno v tom vzťahu nie je niečo v poriadku, nemá tam žena pocit bezpečia, dôvery, emočného napojenia, rešpektu...

@unicornlady Ja nechápem ako sa dá zabrať tak, aby muž fakt nevedel, že je to hrané.

ukgirls
9. júl 2025

nie vzdy je to v chlapovi.. zena sa musi tiez vediet uvolnit,musi vediet co ma ci nema rada .. a ukazat to i muzovi

vanilkovazmrzka
9. júl 2025

Prestan pouzivat vibrator?

anonym_97de4b
9. júl 2025

Hlava... ja som mávala orgazmus bez problémov. Keď sme robili deti. Potom som už deti nechcela, muž odmietol vazektomiu, ja nemôžem a nechcem brať hormóny a už sa bojím sa uvoľniť. Plus nám decká môžu hocikedy vojsť do spálne, takže za mňa zabijak orgazmu. Môjmu mužovi to nevadí...
Tak ja vyťahujem vibrátor a pomerne často. Môžem sa uvoľniť, nebrať na nikoho ohľady. Za mňa super.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_098c56
9. júl 2025
@anonym_4ae810

Nemáš krátku predohru? Resp. dotýka sa ťa dostatočne predtým (jazyk, ruky..)?
Vie ťa nažhaviť?

Btw. veď ak si ty hore na ňom, to si vieš sama regulovať, sama udávať rýchlosť, silu, hĺbku.. on sa ťa môže dotýkať . Lebo neviem, v takej polohe by si mala hádam mať orgazmus, kde si to vieš sama riadiť, ako potrebuješ.

@anonym_4ae810 mne ta poloha nerobí nič 🤷‍♀️ neviem ako správne si co regulovať keď vlastne dnu nič necítim a ani klitoris necítim kým je partner vo mne

sszuzu8
9. júl 2025
@gribka1

@unicornlady Ja nechápem ako sa dá zabrať tak, aby muž fakt nevedel, že je to hrané.

@gribka1 oni to nerozoznaju 🙈🤣 fakt ze nie,

wolf_
Autor odpoveď zmazal
maya_hi
9. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tak to patrím medzi tých 8% V živote som nestonala len tak pre mužovu radosť... a nakoniec asi radosť má 🤷🏻‍♀️ Ja to vždy mužovi vravím, že nie som "štandardná" ženská. Nech je rád že je rád 😏

anonym_66aaea
9. júl 2025

@anonym_autor poznam to. Mne prisiel do zivota partner s ktorym je tam ta chemia. Neviem ci sa ta kompatibilita da vysvetlit slovami. Predtym som pri sexe nedokazala zastavit myslienky na hocico, nevedela som vypnut mozog. To je dolezite. Nemysliet na to aby sa to podarilo, nemysliet na to ako pri tom vyzeras, len sa uvolnit a uzivat si moment.

jankasamulko
9. júl 2025

Na to aby som ho dosiahla musim zapojit svaly, panvove dno, len tak uvolnena a len leziaca ho nedosiahnem. Naucila som sa uz ako. Je to praca aj mna, nie len partnera

autor
10. júl 2025

Predtym som ho nepouzivala, bola som uvolnena, chlap sa snazil, nepredstierala som orgazmus, neprislo nikdy k nicomu. Uz som si zacala mysliet, ze som jedna z tych, ktore proste orgazmus nikdy nezaziju. Takze mi kamoska kupila pomocku a zrazu nebol problem. Vaginalny orgazmus som vsak nikdy nemala. Neviem ale rads, prestat ho pouzivat? Takze zas nemat ziadne potesenie? Kedze s chlapom to jednoducho nejde?

anonym_4ae810
10. júl 2025

Autorka, veď keď je v tebe, nech sa ťa zároveň dotýka aj na klitorise.
Ja neviem, vy sa seba nedotýkate či je to len mechanické von-dnu?

goodidea
10. júl 2025
@gribka1

@unicornlady
@gribka1 ja tiež by som chcel vidieť ten hraný orgazmus..ako sa dajú zahrať rozšírené zreničky, sťahy/to živočišne zovretie celého tela...

barka1
10. júl 2025
@goodidea

@unicornlady
@gribka1 ja tiež by som chcel vidieť ten hraný orgazmus..ako sa dajú zahrať rozšírené zreničky, sťahy/to živočišne zovretie celého tela...

@goodidea sú chlapi, ktorí nejake zrenicky vobec neriesia, aj ked teda stahy by si všimnut mohli

unicornlady
10. júl 2025

@goodidea Navyše, by som tým šla sama proti sebe. Partner by potom opakoval to isté aj nabudúce, lebo by si myslel, že ako som si to super užila.
Žena si musí vedieť povedať/ukázať, čo chce.
Druhá vec je, či jej to vie partner dať. To už je o kompatibilite partnerov.

Ja som mala partnera, ktorý nechcel moc používať ústa na mojom tele, ale ani celkovo sa dosť dotýkať. Snažila som sa veľa razy ho viesť, čo a ako. Ale jeho to akoby nebavilo sa dotýkať, orálny sex to je fuj a čudoval sa, že to nejakí chlapi robia ženám. Nuž, ... tu sme nemali teda čo ladiť či diskutovať, keď pre neho by stačilo mechanické dnu-von, ani bozky až tak nepotreboval. FAkt čudné.

goodidea
10. júl 2025
@unicornlady

@goodidea Navyše, by som tým šla sama proti sebe. Partner by potom opakoval to isté aj nabudúce, lebo by si myslel, že ako som si to super užila.
Žena si musí vedieť povedať/ukázať, čo chce.
Druhá vec je, či jej to vie partner dať. To už je o kompatibilite partnerov.

Ja som mala partnera, ktorý nechcel moc používať ústa na mojom tele, ale ani celkovo sa dosť dotýkať. Snažila som sa veľa razy ho viesť, čo a ako. Ale jeho to akoby nebavilo sa dotýkať, orálny sex to je fuj a čudoval sa, že to nejakí chlapi robia ženám. Nuž, ... tu sme nemali teda čo ladiť či diskutovať, keď pre neho by stačilo mechanické dnu-von, ani bozky až tak nepotreboval. FAkt čudné.

@unicornlady sú takí muži ktorí dotyky, bozky nepotrebujú ...pre mňa by to bol hrozný sex

Strana
z3