icon

Prečo nemám chuť na sex?

Dnes o 00:08

ahojte, som smutna z toho, ze nemam chut na sex :( som mlada, mam 25 rokov, priatela dva roky, ale k sexu sa musim stale “prekonávať”, proste vobec na neho nemam chut, zaujimave je ale to, ze sama sa spravit mam chut, nie sice kazdy den, ale proste mam, niekedy sa sama spravim aj par krat do dna … na sex vsak chut vobec nemam … beriem antidepresiva cca pol roka, mozu mat nato vplyv tiez, ale ani pred tym som nemala nejak extrémne chut casto … ale vedela som sa viac vzrušiť … ja len nechapem ze sama sa spravit mam chut, no na sex som uz velmi dlho nemala … ked som bola mladsia 18-19-20, na sex som chut mala … preco to zmizlo ? :(

anonym_5f26e9
Dnes o 04:56

Môžu byť ad alebo chýba chémia medzi vami

anonym_53f487
Dnes o 05:48

@anonym_autor no prečo, prečo..nevzrušuje ťa ..keby ťa vzrušoval tak ťa ani nenapadne sa spraviť sama

anonym_4b6e40
Dnes o 05:56

@anonym_autor myslím, že je chyba v priateľovi, nemáte ten sex taký, aby si sa naň tešila

anonym_72470c
Dnes o 06:25

Su to AD, ked ich beries, nemas vobec chut na sex... zvykni si.

anonym_6e0e13
Dnes o 06:32

Aký máte vzťah? Ak ti partner ide na nervy, často sa hádate... prenesie sa to aj do nechute dotýkať sa ho.

anonym_84295b
Dnes o 08:29

Mňa nevzrusuje nič ale na orgazmy chuť mam to je pre mňa jediný cieľ a význam.. Po ňom už nič ďalej nepotrebujem

strawberry0797
Dnes o 08:36

@anonym_autor nie si povinna mat sex s hocikym, kto ma penis. Najdi si takeho muza, na ktoreho budes mat chut a budes chciet z neho strhat oblecenie.

anonym_a3f7fc
Dnes o 08:53
@anonym_53f487

@anonym_autor no prečo, prečo..nevzrušuje ťa ..keby ťa vzrušoval tak ťa ani nenapadne sa spraviť sama

@anonym_53f487 ja mám chuť na môjho muža a predsa si to rada urobím aj sama

peter244
Dnes o 09:28

Priateľka berie antidepresíva, od prírody nízke libido, takže plus antidepresíva je teraz na nule teda v mínuse už