icon

Prečo partnerovi pri sexe klesá erekcia?

lisacka1
22. okt 2024

Ahojte divná otázka možno no spýtam sa...
Priateľ mi bol neverný dala som mu šancu no neviem sa nejako cez to preniesť... mávame spolu sex a občas mu spadne .. prečo? Hovorí ze ho priťahujem ale tak neviem.

katariinam
22. okt 2024

tak toto je tazka tema... ak chcete obaja, tak vela rozhovorov treba... len tak to nepojde.
Ak jeden z vas nechce ten vztah a je to mozne, tak zvazte rozchod..

joesvk
22. okt 2024

To nie je len problém pri sexe. Problém je, že ti bol neverný, neviem si predstaviť ako znova dôverovať...
Keď tam ešte nie sú deti, radila by som rozchod. Aj ty aj on nájdite pre seba niekoho kompatibilnejšieho.

schauma123
22. okt 2024

Myslím si,že má veľa "bordelu" v hlave. A myšlienky ho nepustia ....

gribka1
22. okt 2024

A čo ti má povedať? Či hovorí pravdu, že ho priťahuješ.

koniarova
22. okt 2024

Tá druhá ho zrejme priťahovala viac.

hefo
22. okt 2024

Ako dlho ste spolu?

evickuska
22. okt 2024

@lisacka1 spadne mu podla mna preto, bo uz posexoval cez den s tou druhou 😁🙈 nevere nemozes dat sancu, ocividne s tym sam nie je OK ked mu pada 😳

fantaghiro21
22. okt 2024

Ženy,čo také vznešené je na mužoch, čo Vám opantá hlavu,že kvôli tomu tolerujete aj to,ze prášia iné ženy ?
To naozaj veríte,že len "1x" ?
Koľko krát to musí byť,aby ste si začali vážit samu seba , poslali ho do .(Kade ľahšie)...?
Keď nevie chlap udržať vernosť počas "randenia" ako dokáže byť verný v partnerskom-manzelskom zväzku,v ktorom budú už aj deti?.

Ja by som rada vedela ....preco dávate šancu,kvôli čomu.
Pohodlnost? Strach že nikoho už nenájdete?

vanilkovazmrzka
22. okt 2024

Ved to sa stane obcas kazdemu

Skor by som na tvojom mieste riesila vysporiadanie sa s neverou ako spadnutie

axve
22. okt 2024

@lisacka1 no zrejme z teba nie je taky vzruseny ze sa mu to stane

karolinakr
23. okt 2024

môže byť stále zamilovaný do tej druhej, viac ho vzrušuje, atď..prečo sa rozišli? lebo mu ona dala kopačky, že? a potom prišiel s prosikom..tak ju ma stale v hlave, no..

vikiki29
23. okt 2024

Zasa ty? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anketkarka
26. okt 2024

A priateľ vie, prečo mu občas spadne? Nevadí mu to?

peknyvladko
5. nov 2024

@lisacka1 je gay

yosi
5. nov 2024

@vanilkovazmrzka Mne sa to ešte nestalo napríklad... Teda raz, ale to sme boli na dovolenke, strašne ma spálilo slnko a ja som nevládal ani žiť vtedy